Ακόμα πιο ανοιχτό;;Το κατέχω Ηλία και το έχω κατευχαριστηθει.
Για μπεκάτσα θα έλεγα ραβδωτό για πρώτη τουφεκιά.
Ακόμα πιο ανοιχτό;;Το κατέχω Ηλία και το έχω κατευχαριστηθει.
Για μπεκάτσα θα έλεγα ραβδωτό για πρώτη τουφεκιά.
Αν και δεν έχεις ανάγκη εσύ!Ακόμα πιο ανοιχτό;;
Αν και δεν έχεις ανάγκη εσύ!να σου πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ανοιχτά τσοκ πάνω από τριαρι ! Αυτό Γιάννο το βάζεις και σε καρτερακια έως 30 μέτρα;
Δοκίμασε το...Για πρώτο φυσιγγι Γιάννη και μετά θα έχω το tm brain πίσω η το mr
Αφου ξερω πως το μυαλο του εχει μεσα μπουρμπουλίθρες μετα το τελος της κυνηγετικής περιόδου, παρόλα αυτά, εγω τον χαίρομαι κ γι'αυτο τον πειραζω....Βρε άσε τον άνθρωπο να κάνει τα γούστα του!
Του ειπα να του φτιαξω μισόταπα για 2ο στη μπεκάτσα, αλλα φοβαται λεει....χε χε χε...Αν έπαιρνες εξαρχής το ραβδωτό της benelli για το όπλο σου θα είχες γλυτώσει κόπο, χρήμα και χρόνο...... αλλά όπως ήδη έχει γραφτεί.....ασε τον άνθρωπο να κάνει τα γούστα του..... γιατί μετά μένουν απωθημένα......Ο σοφός ελληνικός λαός λέει επίσης.....οι μαγκιες και τα γούστα πληρώνονται...... Ηλία καλά να περνάς φίλε μου...... για τη μπεκάτσα από αυτά που έχω δει από τα βίντεο που ανεβάζεις στο you tube..... ένα τσοκ διασποράς και ένα μάλλινο ή μισοταπο θέλεις..... για δεύτερη ένα τσοκ 4-3 θα αε καλύψει απόλυτα...... καλές δοκιμές σου εύχομαι......
Αρρωστακι,σεμινολ και διασποράς για μπεκάτσα πρώτη τουφέκια και τέλος.Παιδιά ένα βιντεάκι φετινό με κάποιες τουφεκιές για να καταλάβετε τι μέτρα τουφεκαω
Και σεμινολ και διασπορας;;;;;;Αρρωστακι,σεμινολ και διασποράς για μπεκάτσα πρώτη τουφέκια και τέλος.
Έλα φιλαράκι μου ,φέρε ταχογραφο για δοκιμές! Ακόμα περιμενωωωωΑφου ξερω πως το μυαλο του εχει μεσα μπουρμπουλίθρες μετα το τελος της κυνηγετικής περιόδου, παρόλα αυτά, εγω τον χαίρομαι κ γι'αυτο τον πειραζω....
Του ειπα να του φτιαξω μισόταπα για 2ο στη μπεκάτσα, αλλα φοβαται λεει....χε χε χε...
Μπράβο φίλε ωραίες στιγμές και δύσκολες τουφεκιές πάντα τέτοια.Παιδιά ένα βιντεάκι φετινό με κάποιες τουφεκιές για να καταλάβετε τι μέτρα τουφεκαω
Ναι λέω!Και σεμινολ και διασπορας;;;;;;
Ευχαριστώ φιλαράκι μου !!! Θα γίνει χαμός φετοςΝαι λέω!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μουΜπράβο φίλε ωραίες στιγμές και δύσκολες τουφεκιές πάντα τέτοια.
Εγώ σε καρτερία 2* 3* χρησιμοποιώ ! Τα αnakonda που είχω δουλέψει πήγαιναν φοβερά ! Τώρα πήρα τα brain να δοκιμάσωΓια κυνηγι τσιχλας σε καρτέρι. Ποια τσοκ προτείνετε σε pose?
4,2Για κυνηγι τσιχλας σε καρτέρι. Ποια τσοκ προτείνετε σε pose?
Έχεις μπόλικη τρελά τελικάΠαιδιά ένα βιντεάκι φετινό με κάποιες τουφεκιές για να καταλάβετε τι μέτρα τουφεκαω