BRAIN Chokes - Βλητικές δοκιμές

Το spreader το βάζω στις μαύρες και σε περπατητο στη συνέχεια,αν δεν με πιάσει η μ@λ@κια να βιδώσω άλλο(συνήθως 4/10).
Μέχρι 30μ ,το πετυχες-εσβησε.
Από κει και πάνω,χρειαζεται κάτι πιο σφιχτό.

Βρε άσε τον άνθρωπο να κάνει τα γούστα του!
Αφου ξερω πως το μυαλο του εχει μεσα μπουρμπουλίθρες μετα το τελος της κυνηγετικής περιόδου, παρόλα αυτά, εγω τον χαίρομαι κ γι'αυτο τον πειραζω....
Αν έπαιρνες εξαρχής το ραβδωτό της benelli για το όπλο σου θα είχες γλυτώσει κόπο, χρήμα και χρόνο...... αλλά όπως ήδη έχει γραφτεί.....ασε τον άνθρωπο να κάνει τα γούστα του..... γιατί μετά μένουν απωθημένα......Ο σοφός ελληνικός λαός λέει επίσης.....οι μαγκιες και τα γούστα πληρώνονται...... Ηλία καλά να περνάς φίλε μου...... για τη μπεκάτσα από αυτά που έχω δει από τα βίντεο που ανεβάζεις στο you tube..... ένα τσοκ διασποράς και ένα μάλλινο ή μισοταπο θέλεις..... για δεύτερη ένα τσοκ 4-3 θα αε καλύψει απόλυτα...... καλές δοκιμές σου εύχομαι......
Του ειπα να του φτιαξω μισόταπα για 2ο στη μπεκάτσα, αλλα φοβαται λεει....χε χε χε...

Αφου ξερω πως το μυαλο του εχει μεσα μπουρμπουλίθρες μετα το τελος της κυνηγετικής περιόδου, παρόλα αυτά, εγω τον χαίρομαι κ γι'αυτο τον πειραζω....

Του ειπα να του φτιαξω μισόταπα για 2ο στη μπεκάτσα, αλλα φοβαται λεει....χε χε χε...
Έλα φιλαράκι μου ,φέρε ταχογραφο για δοκιμές! Ακόμα περιμενωωωω

Υπάρχει το Seminole spreader εδώ το εμπορεύεται κάποιος.Γιατι έχω 1/3/ skeet στη guerini βέβαια και με το skeet ντουφεκάω πολύ κοντά μια χαρά .Αλλά για κάτι ανοικτοτερο .Για στενό που θέλω επειδή έψαξα το ufo από Αμερική δε συμφέρει και θα πάρω ένα brain BX μέχρι την έναρξη.

Back