Kostas ContraDosi
Moderator
Λιγο υπομονη να ξελασκαρω ρε πουτσούλα...ολα θα τα δούμε...Έλα φιλαράκι μου ,φέρε ταχογραφο για δοκιμές! Ακόμα περιμενωωωω
Λιγο υπομονη να ξελασκαρω ρε πουτσούλα...ολα θα τα δούμε...Έλα φιλαράκι μου ,φέρε ταχογραφο για δοκιμές! Ακόμα περιμενωωωω
Σε Brain MR και TL?
Από brain δεν μπορώ να σου πω, δεν είμαι πολύ fan.Σε Brain MR και TL?
Ναι φιλαράκι μου εννοείται ! Μπες στο κανάλι και κοίτα τι αρρώστια έχωΈχεις μπόλικη τρελά τελικά
Έχω δει μν αγχώνεσαιΝαι φιλαράκι μου εννοείται ! Μπες στο κανάλι και κοίτα τι αρρώστια έχω
Σε ευχαριστώ!!Από brain δεν μπορώ να σου πω, δεν είμαι πολύ fan.
Mr και Tm..Σε Brain MR και TL?
Δεν είναι βαρύ; ; το 11 87Για remington 11 87 για κυνήγι πέρδικας ποιο brain λέτε ???
πολυΔεν είναι βαρύ; ; το 11 87
κανεναΓια remington 11 87 για κυνήγι πέρδικας ποιο brain λέτε ???
Καλημέρα φίλε μου ! Ήρθαν τα τσοκ και περιμένω και το bell και το mr από ένα καλοοο φιλαράκι!!Καλησπέρα Ηλία. Έχω 828 και το πάντρεμα με τα brain ήταν καταπληκτικό. Έχω το bell×2 , το MR, το TM και το TL. Πολύ καλά έως άψογα αποτελέσματα με όλα. Πάρε Bell...ούτε φόρτωμα με σκαγια θέλει ούτε τίποτα. Με 28αρια νο 9 ριχνω κατά το 70% των περιπτώσεων και σχεδόν μόνιμα πάνω bell και Mr...
Καλησπέρα σε όλους !! Εχετε όρεξη να δείτε χαρτόνια;;;;; Κάηκα μεσημεριατικαΔεν είναι βαρύ; ; το 11 87
Δώσε Λιάκο. Είσαι αρρωστάκι ρε φίλε. Σ΄ αγαπάμε.Καλησπέρα σε όλους !! Εχετε όρεξη να δείτε χαρτόνια;;;;; Κάηκα μεσημεριατικα
Και εγώ φιλαράκι μου !!! Αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα! Πατάω να ανεβάσω και δεν μου το ανεβάζει ! Τα έκανα σκριν πάλι το ιδιοΔώσε Λιάκο. Είσαι αρρωστάκι ρε φίλε. Σ΄ αγαπάμε.
Περασε τες απο την εφαρμογη Photo resizer HDΚαι εγώ φιλαράκι μου !!! Αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα! Πατάω να ανεβάσω και δεν μου το ανεβάζει ! Τα έκανα σκριν πάλι το ιδιο