Τιποτα Νικο, απλα ηθελα να δει την δοκιμη σου ο Κωστας και τον εκανα tag στο ποσταρισμα σου...Στεφανε δεν σε ''πιανω'' φιλε !!!
Τιποτα Νικο, απλα ηθελα να δει την δοκιμη σου ο Κωστας και τον εκανα tag στο ποσταρισμα σου...Στεφανε δεν σε ''πιανω'' φιλε !!!
Αναμφίβολα έτσι όπως καταλαβαίνω κ την "υπέροχη"του μπελ στην τότε δοκιμή σου, με την υπέροχη ισοκατανομήΠου για έναν ιδιογομωτη κ μόνο ,με το ανάλογο φυσιγγι, να έχει την δυνατότητα για το κοντά μακριάμε τα εμπορικά σίγουρα δεν την εχειΦιλε βλεπεις ενα ''απλο'' διασπορας....Διασπορας υπαρχουν αμετρητα στησιματα.... Ο ελικας θωδη...
μπορει να δωσει Απιστευτα αποτελεσματα ειδικοτερα σε δυο νουμερα σκαγιων!!! Επισεις ο αναποδος
διασπορεας θελει κλειστα τσοκ....αυτος ειναι και ο λογος που το BL δεν εδωσε αυτο που περιμενα....
δλδ δεν δουλεψε οπως δουλευει σε αλλα βυσματα....
Τωρα οπως εγραψα και ποιο πανω.....τα 8 και 10 μετρα τα ξεχναμε....Σε αυτα τα μετρα δεν ''παιζουμε'' με
τσοκ.....εκει το φυσιγγιο θα κανει την διαφορα.....με οτι τσοκ και να βαλεις....
Και οταν λεω διασπορας 8-10 μετρων....εννοω να εχει ανοιγμα 76-80 εκατοστων ...και το φυσιγγιο τα 15 μετρα....
και στα 17-18 να εχει ''πεθανει''...
Και λεω για ολοστρογγυλα σκαγια....ουτε οβαλ ...ουτε φακες....ουτε τετραγωνα....χωρις αυτο να σημαινει
οτι δεν κινδυνευει ο σκυλος σου εαν ριξεις χαμηλα....
Ειναι εφικτο να γινει ενα τετοιο φυσιγγιο....ο προβληματισμος ειναι....στο κατα ποσον ειναι χρησιμο!!!
Νίκο αυτό το να δουλέψει το φυσίγγι από 8 μέτρα Μέχρι 20 το πολύ το χω ξαναπεί το έκανε το ανάστροφο τσοκ που είχα χειροποίητο που ξεκινούσε 18.4και έφτανε 19.2 κωνικό με παράλληλο στο τέλος συνολικό μήκος τσοκ 12cm και το έκανε με φυσίγγι 32γρ με κλασικό συγκεντρωτηρα όχι διασπορεα δεν δουλεύει κανένας δαδοορεας σε τόσο ανοιχτά τσοκ .Δεν ξέρω για το bel λίγο ιδιόμορφης σχεδίασης αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι έχει φτιαχτεί για να βαλει διασποράς φυσίγγι.Φιλε βλεπεις ενα ''απλο'' διασπορας....Διασπορας υπαρχουν αμετρητα στησιματα.... Ο ελικας θωδη...
μπορει να δωσει Απιστευτα αποτελεσματα ειδικοτερα σε δυο νουμερα σκαγιων!!! Επισεις ο αναποδος
διασπορεας θελει κλειστα τσοκ....αυτος ειναι και ο λογος που το BL δεν εδωσε αυτο που περιμενα....
δλδ δεν δουλεψε οπως δουλευει σε αλλα βυσματα....
Τωρα οπως εγραψα και ποιο πανω.....τα 8 και 10 μετρα τα ξεχναμε....Σε αυτα τα μετρα δεν ''παιζουμε'' με
τσοκ.....εκει το φυσιγγιο θα κανει την διαφορα.....με οτι τσοκ και να βαλεις....
Και οταν λεω διασπορας 8-10 μετρων....εννοω να εχει ανοιγμα 76-80 εκατοστων ...και το φυσιγγιο τα 15 μετρα....
και στα 17-18 να εχει ''πεθανει''...
Και λεω για ολοστρογγυλα σκαγια....ουτε οβαλ ...ουτε φακες....ουτε τετραγωνα....χωρις αυτο να σημαινει
οτι δεν κινδυνευει ο σκυλος σου εαν ριξεις χαμηλα....
Ειναι εφικτο να γινει ενα τετοιο φυσιγγιο....ο προβληματισμος ειναι....στο κατα ποσον ειναι χρησιμο!!!
Άμα φτικάς πάνου στο πλι δεν σι φταιν' τα τσιοκ.Αναμφίβολα έτσι όπως καταλαβαίνω κ την "υπέροχη"του μπελ στην τότε δοκιμή σου, με την υπέροχη ισοκατανομήΠου για έναν ιδιογομωτη κ μόνο ,με το ανάλογο φυσιγγι, να έχει την δυνατότητα για το κοντά μακριάμε τα εμπορικά σίγουρα δεν την εχει
Ftikasdunno that wordΆμα φτικάς πάνου στο πλι δεν σι φταιν' τα τσιοκ.
Αμα φτικάς τον αέρα, τότε φταιν' τα πάντα.
Όταν πήγα στον Πυργετό είχα το LM βιδωμένο.
Φυσίγγια Lambro 2.
Ένα πιάτο έβγαινε από τα 5 μ και έφευγε ευθεία μπροστά. Δεν νομίζω ότι έχασα κάποιο. Ένα άλλο, το πιο μακρινό, το έσπασα αρκετές φορές αλλά όχι πάντα.
Αλλά ένα γρήγορο αριστερό, σε πολύ νορμάλ απόσταση, ζήτημα να το χτύπησα 1 φορά
Ωραία τα τσοκ, αλλά ακόμα καλύτερα όταν είσαι κέντρο.
Έριξα και με ένα Blaser !!!
Θεόστραβο για εμένα.
Φίλε μου καλέ δεν απαξιώνω το bell. Ίσα ίσα. Έχω καί bell και LR. Και έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Κωστα, εχω παρει το Bell εδω πολλα χρονια.
Ουτε στον πινακα το δοκιμασα ουτε τιποτα...
Απο το πρωτο κυνηγι η διαφορα με τα μαμα τσοκ ηταν εμφανης!
Ανεβηκε η καρπωση και με πουλια κοντινα αθικτα!.
Αν υποθεσουμε οτι αυτο εγινε μονο και μονο λογω ψυχολογιας (τα πολυ κοντινα αθικτα σιγουρα δεν ειναι) ακομα και ετσι, μονο συγχαρητηρια μπορω να δωσω στον ΕΛΛΗΝΑ κατασκευαστη!
Γιαννη καλησπερα...Σημερα στις δοκιμες σε χαρτονι που ανεφερε ο Κωστας, το bell με 32γραμμ νο9 Silver Κενταυρος, ειχε πιο "σφιχτη" κατανομη απο το μαμα στα 10 μετρα και μεγαλα κενα στα 25 μετρα...όταν έχει φτιαχτεί για να κάνει την σωστή ομοιόμορφη διασπορά από 10 μέχρι 30 μέτρα .
Καλησπερα φίλε. Έχω bell και TM με LR είσαι ευτυχισμένος;σκέφτομαι να το αγορασω;δεν παιζω πολυ μακριά. Έχει διαφορά μεγάλη με το TMΦίλε μου καλέ δεν απαξιώνω το bell. Ίσα ίσα. Έχω καί bell και LR. Και έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Κατανοητό θέλει πιο πολλά γρ αλλά όχι φυσίγγι διασποράς αυτό λέωΓιαννη καλησπερα...Σημερα στις δοκιμες σε χαρτονι που ανεφερε ο Κωστας, το bell με 32γραμμ νο9 Silver Κενταυρος, ειχε πιο "σφιχτη" κατανομη απο το μαμα στα 10 μετρα και μεγαλα κενα στα 25 μετρα...
Στο κυνηγι παίρνω πουλια με το μπελ αλλα αναγκαζομαι να το "φορτωνω" σκαγια, δηλαδη να κυνηγω με 32γραμμαρια νο9 και πάνω...
Αυτα που αναφέρω ειναι προσωπικες αποψεις/διαπιστωσεις, τις οποίες δεν με ενδιαφέρει να τις "αποδειξω" σε κανεναν..οπως εκανα εγω πηρα ενα μπελ και ειδα αυτα που ήθελα να δω, ετσι προτεινω να το κανει και όποιος "ψηνεται/τρωγεται" να το δοκιμασει ....
Καλημέρα Πάνο και καλή χρονιά σε τι σπείρωμα θέλεις το LR; Το τσοκάκι είναι πολύ καλό.Καλησπερα φίλε. Έχω bell και TM με LR είσαι ευτυχισμένος;σκέφτομαι να το αγορασω;δεν παιζω πολυ μακριά. Έχει διαφορά μεγάλη με το TM
Σε ευχαριστώ
Καλοπροαίρετα θα πω ότι σε αυτές τις δοκιμές κάτι δεν πάει καλά με τον αριθμό των σκαγίων. Δεδομένο ότι ειναι όλα με 34 gr γόμωση νο9 πως γίνεται σε κάποιες από αυτές να υπάρχουν 450 σκάγια σύνολο ενώ σε κάποιες άλλες μόλις 220;;;;; Που πήγαν τα υπόλοιπα σκάγια κ. Νίκο. Από ότι φαίνεται βάση των κατανομών δεν έχουν φύγει περιφεριακά εκτός χαρτονιού. Οπότε κάτι παίζει στα φυσίγγια.Παμε κα στα 20 μετρα.....Αυτην την φορα....ο Αναποδος αποκεντρωτηρας με ΦΟΥΛ ΤΣΟΚ μαμα ....και το BL .
View attachment 38972View attachment 38975View attachment 38976View attachment 38977
Αυτα για σημερα παλικαρια.....Υγεια και θηραματα να εχουμε....και φυσιγγια θα φτιαξουμε....
Τις επομενες ημερες....θα ανεβασω δοκιμες...με δυο Νουμερα σκαγιων....που εχουν ενδιαφερον....
καθως και τα υπερ διασπορας.... για απο 8 εως 15 μετρα.
Σε αυτό οφειλω να συμφωνήσω, καθως ουτε εγω καταλαβα γτ μπαινουμε σε διαδικασια συγκρισης δυο ακρων? Ψιλο-αστοχο το κρίνω, και ασκοπο...Και μετά να το συγκρίνεις και με το απολύτως αντίθετο άκρο, το full, είναι σαν να συγκρίνεις φρούτα με ρουλεμάν. Καμία επαφή με τα βλητικά ζητούμενα