Προσωπικα σε συγχαίρω για τον χρονο που διαθέτεις και αναφαιρεσε με κατεβατά.Οσο με αφορα το ΒΕLL με εχει κανει νικητη οπως χαρακτηριστικά αναφερεσαι για τον κυριο ποιο πανω και τις ευχες μου για καλες γιορτες.Μάριε,
1) Ανάμεσα στα τεστ που αναφέρθηκα υπήρξαν και κάποια (λίγα) που έγιναν με εξαιρετική ανάλυση αποτελεσμάτων. Όμως θεωρώ πως και οι απλές φωτογραφίες αποτελούν πολλές φορές πολύ ισχυρότερες ενδείξεις (ποτέ αποδείξεις!) για την ποιότητα μιας τουφεκιάς από ότι πίνακες πολλαπλών εισόδων, απεικονίσεις καμπυλών κλπ. Αυτά είναι μαθηματική επιβεβαίωση ότι απλά τα μάτια μας.....βλέπουν σωστά.
2) Οι δοκιμές τρίτων αλλά και οι δικές μου δεν έχουν θέση σε ένα εμπορικού χαρακτήρα website. Όποτε έχω δει κάτι παρόμοιο το έχω αντιμετωπίσει σαν ελιτίστικο ακαδημαϊσμό , ένδειξη ανικανότητας να εξηγηθεί με απλά λόγια κάτι που απευθύνεται σε ανθρώπους όχι ειδικούς στο αντικείμενο, προσπάθεια να δυσκολέψει τη κατανόηση εκ μέρους των πολλών χαρίζοντας τεχνητά τον χαρακτηρισμό του ειδικού στον συντάκτη. Και αυτό είναι λάθος.
3) Οι μόνες ισχυρές, πραγματικές αποδείξεις είναι τα παραγόμενα αποτελέσματα επί του πεδίου! Τελεία και παύλα. Αύξηση επιτυχιών με τον ίδιο αριθμό βολών. Αλλιώς είναι αυτό που λέμε λαϊκά ¨φρου - φρου κι'αρώματα" . Και το λέει αυτό ο άνθρωπος που τα τσοκ του κατατάσσονται πρώτα σε ΟΛΑ τα τεστ, είτε απλά είτε επιστημονικά τεκμηριωμένα. Ένας αμερικάνος επαγγελματίας σκοπευτής, ο David Collins Jr, ρισκάρισε και έριξε στον πρώτο αγώνα της σεζόν με τα BRAIN που παρέλαβε την προηγουμένη και δεν πρόλαβε να τα δοκιμάσει. Έκανε 99/100 και πήρε την νίκη. Όταν κάποιος με ρώτησε γιατί λέω πως τα τεστ που με κατατάσσουν πρώτο δεν τα θεωρώ και τόσο σημαντικά, τον ρώτησα πως, αν ο Collins, έστω και σε θεωρητική περίπτωση, είχε κάποια τσοκ που μπορεί να του έδιναν καλύτερη αποτύπωση στον πίνακα από τα BRAIN, τι θα τον συμβούλευε να ρίξει στον επόμενο αγώνα, αυτά με την αποτύπωση ή αυτά που του έδωσαν τη νίκη;
4) Διάμετρος σπείρας λιγότερη από ίντσα στις 40 γυάρδες. Πόθεν ορμώμενος το λες αυτό; Βολή σε πίνακα στις 40 γυάρδες που τον έκρυβε κατά το ήμισυ άλλος πίνακας σε μκρή απόσταση από το όπλο, δεν είχε σχήμα μισού κύκλου αλλά σχεδόν ολόκληρου κύκλου με τα μισά σκάγια. Αντιλαμβάνεσαι το εύρος της περιδίνησης; Αν έχεις στοιχεία για τη μία ίντσα, σε παρακαλώ στείλτα μου με μήνυμα.
5) Ο Gauss (ή ο Laplace για τους γαλλόφωνους) δεν έχει κάποια θεωρία, απλά περιγράφει το τι ονομάζεται "κανονική κατανομή" όταν και εάν συμβεί. Υπό κάποια έννοια, όλες οι τυχαίες εξελίξεις απεικονίζονται με μία καμπύλη Gauss, ο πίνακας δοκιμής μιάς τουφεκιάς, τα σημεία πτώσης των σταγόνων της βροχής στο έδαφος κλπ Απλά κοιτάς πόσο επιπεδοποιημένη είναι η κορυφή της καμπύλης. Τα BRAIN δεν έχουν να καταργήσουν κάτι. Μόνο να επιπεδοποιούν τη καμπύλη του. Αυτό και κάνουν. Αποδεδειγμένα.
Εδώ να πω πως διεθνώς, μόνο τα BRAIN έχουν γίνει αντικείμενο τόσο έντονης και επίμονης επιστημονικής ανάλυσης. Αν δεν συμφωνείτε, πείτε μου για τα Briley, τα Kick;s, τα Trulock, Carlson's, Jebb, Rhino, Muller, Extreme, Roberts, Pure Gold, Gemini, Teague, Patternmaster κλπ.
Να θυμίσω και σε κάποιον φίλο που επανέλαβε τα περί ορισμού του τσοκ (διάμετρος αυλού μείον διάμετρος στομίου) πως στα BRAIN δεν ενδιαφέρει και τόσο ο αυλός καθώς τον ρόλο της "πίσω¨ διαμέτρου (αυλού), τον παίζει η πρώτη σύσφιγξη που έχει μέσα του το ίδιο το BRAIN
Επί τη ευκαιρία, να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2022, πρώτα από όλα με Υγεία!
Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes
.