Αυτό αλλά και άλλα πολλά που δεν έχεις εντοπίσει, αλλάζουν με το ανανεωμένο site σε λίγες μέρες1Κύριε Χρήστο μας άνοιξες την όρεξη και μας άφησες με άδειο στομάχι. Στο site μας έβαλες στις δυνατότητες επιλογής BR: Buckshot Ruler, απίστευτη αποτελεσματικότητα με δραμιάρες αλλά στις δυνατότητες αγοράς δεν υφίσταται, ο λόγος?
Καλά τα λες Χρήστο... Δύο τσοκ σου κυνήγησα, ένα MR μια χρονιά, και ενα TM δύο ή τρεις χρονιές... Όταν λέω κυνήγησα, εννοώ κυνήγησα σχεδόν αποκλειστικά με πολλές χιλιάδες τουφεκιές...Μα...δεν είναι άλλα BRAIN! Είναι EVO.
Κατ αρχήν δεν έχουν το εσωτερικό προφίλ "τσοκ-μέσα-στο-τσοκ".
Το παραγόμενο αποτέλεσμα δεν είναι απόλυτα ομοιόμορφη κατανομή (κάτι που πετυχαίνουν μόνο τα BRAIN) αλλά κλασικού τύπου τουφεκιά με πυκνό κέντρο. Απλά...λόγω της τεχνολογίας Equalizer ring (προσεχώς περισσότερα) η τουφεκιά τους είναι σαφώς καλύτερης ποιότητας, χωρίς καθόλου συσσωματώσεις και με μικρότερο κραδασμό κατά την έξοδο της γόμωσης. Και αυτά συγκρινόμενα με ΟΛΑ τα άλλα συμβατικής σχεδίασης τσοκ.
Ο λόγος σχεδίασης και κατασκευής των EVO είναι το ότι πολλοί κυνηγοί, ενώ έβλεπαν πως με τα BRAIN είχαν περισσότερες επιτυχίες και διόρθωση σκοπευτικών λαθών, τελικά επέστρεφαν σε συμβατικής σχεδίασης τσοκ γιατί με το πυκνό κέντρο...."έσκαγαν" οι στόχοι τους! Αυτό προτιμούσαν και αυτό έψαχναν στο κυνήγι τους, το να βλέπουν σκασίματα και ας είχαν λιγότερα πουλιά. Ας μου επιτρέψει ο Aris-Kalamata να τον φέρω σαν παράδειγμα. Έχει δηλώσει εδώ πως τα BRAIN είναι τα κατέξοχήν τσοκ τσάντας (κάρπωσης) αλλά δεν "σκάνε" τα πουλιά. 'Ετσι, το TM που είχε, το χάρισε σε Κρητικό λαγοκυνηγό που με αυτό έκανε το ρεκόρ της ζωής του (όπως μου είπε σε τηλέφωνο που μου έκανε και τον ευχαριστώ). Αν κάνω κάποιο λάθος στα παραπάνω, παρακαλώ τον Άρη να με διορθώσει.
Ε, για τους 'Αρηδες αυτού του κόσμου σχεδίασα τα EVO. Και με αυτά τα τσοκ να δείτε "σκασίματα" που έχουν να γίνουν!
Όσοι πάντως προτιμούν τα περισσότερα θηράματα, εξακολουθούν να ρίχνουν BRAIN Chokes.
Εγώ φροντίζω για τα BRAIN, δυστυχώς τα περισσότερα τσοκ διάγουν βίον... χύμα και απροστάτευτα.Χρίστο με 1 τσοκ πάντα κυνηγάω.
Πέρσι πήρα μια κινέζικη θήκη ψαρέματος μικρή που χωράει 2 ή 3 τσοκ και τα έβαλα στην θήκη του όπλου.
Όλοι νομίζω κάτι παρόμοιο κάνουν ή παίρνουν εξειδικευμένες θήκες για τσοκάκια.
Φθηνές είναι και αυτές (σχετικά).
Ήταν ένας άντρας που είχε τρεις υποψήφιες νύφες και δεν ήξερε ποιά να παντρευτεί.Καλά τα λες Χρήστο... Δύο τσοκ σου κυνήγησα, ένα MR μια χρονιά, και ενα TM δύο ή τρεις χρονιές... Όταν λέω κυνήγησα, εννοώ κυνήγησα σχεδόν αποκλειστικά με πολλές χιλιάδες τουφεκιές...
Όπως ο Μιχάλης έκανε ρεκόρ, έτσι κ εγώ με αυτά τσοκ έκανα αρκετά ρεκόρ αποτελέσματος σε αναλογία φυσιγγίων κ θηραμάτων, πολλούς ντουμπλεδες, πολλές τριπλέτες κ αν έχω κάτι να λέω παντού είναι ότι είναι τα πιο αποδοτικά τσοκ τσάντας που έχω δοκιμάσει...
Από εκεί κ πέρα οι αδυναμίες κ τα "γούστα" πάντα βγαίνουν στην επιφάνεια οπότε γύρισα εκεί που γουστάρα...
Κάποια στιγμή θα δοκιμαστούν κ τα evo κ θα σου πω τη γνώμη μου...
Ωραία τα μεγάλα βυζιάΒρε δε πα να πέφτουν τα πουλιά με το που θα γυρνάω το όπλο, εγώ θέλω και λιγότερα αρκεί να σκάνε!!!!!!
Θεωρώ σημαντικό να υπάρχει μια θήκη προστασίας από τον κατασκευαστή για τα τσοκ. Είναι σημάδι προσοχής στη λεπτομέρεια και στην εικόνα του προϊόντος...Χρίστο με 1 τσοκ πάντα κυνηγάω.
Πέρσι πήρα μια κινέζικη θήκη ψαρέματος μικρή που χωράει 2 ή 3 τσοκ και τα έβαλα στην θήκη του όπλου.
Όλοι νομίζω κάτι παρόμοιο κάνουν ή παίρνουν εξειδικευμένες θήκες για τσοκάκια.
Φθηνές είναι και αυτές (σχετικά).
Και η τιμή....;;;; 69 ευρώ!
Γ@μώ την ατυχία μου, που έλεγε και η Μαλβίνα, πάντα μου άρεσαν τα πιο ακριβά...Όσοι πάντως προτιμούν τα περισσότερα θηράματα, εξακολουθούν να ρίχνουν BRAIN Chokes
Χαίρομαι φίλε για την νέα σου δημιουργία και την προσφορά που θα κάνεις καθώς και το οικονομικότερο αλλά άρτιο προϊόν που προσφέρεις .Πάντα τέτοια και νέες δημιουργίες που να καλύπτουν όλα τα γούστα αυτό αποδυκνειει ότι οι κυνηγοί ζητούν και εσύ μπορείς να τους το δώσεις . Εύγε.Το μόνο που δεν είμαι φίλος με το Facebook αλλά πιστεύω ότι θα αναφερθούν τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες του νέου τσοκ και εδώ για να τα μάθω.Δευτέρα, θα αναρτήσω τα επεξηγηματικά σχέδια σύγκρισης μεταξύ συμβατικών τσοκ και EVO (υπάρχουν πάντως από χθες στη σελίδα EVO chokes στο Facebook - στα αγγλικά, αν και στη πραγματικότητα δεν χρειάζεται λεκτική επεξήγηση).
Επίσης, Δευτέρα θα ανακοινώσω και μία προσφορά γνωριμίας για τα EVO, που δεν θα ξανα-ισχύσει όμως μετά τη λήξη της. Μόνο για την Ελλάδα, σε όλες τις άλλες χώρες η τιμή είναι εδώ και κάτι εβδομάδες 69 ευρώ.
Στα ποσοστά απόδοσης της κάθε σύσφιξης αλλάζει κάτιApocalypse now!
Ανάρτηση νο 2 : Οι επιλογές συσφίγξεων EVO
1) reverse exit (RE) ανάστροφη έξοδος
2) cylinder (C) κύλινδρος
3) skeet (SK) σκητ
4) improved cylinder (IC) βελτιωμένος κύλινδρος
5) light modified (LM) ελαφρό ντεμί
6) modified (M) ντεμί
7) improved modified (IM) βελτιωμένο ντεμί
8) lght full (LF) ελαφρό φουλ
9) full (F) φουλ
10) extra full (XF) εξτρα φουλ
Για να έχει ο καθένας ακριβώς αυτό που θέλει και χρειάζεται.
Οι αποδόσεις των συσφίγξεων είναι οι αντίστοιχες των Αμερικάνικων πινάκων (όχι των Αγγλικών με 1/4 κλπ ή των Ιταλικών που έχουν μόνο 5 υποδιαιρέσεις με αστέρια). Οι διαφορές των EVO με τα υπόλοιπα τσοκ πυκνού κέντρου είναι στην ποιότητα τουφεκιάς.Στα ποσοστά απόδοσης της κάθε σύσφιξης αλλάζει κάτι
ΑσφαλώςΒγαίνουν σε όλους τους τύπους; Εννοώ mobile ,crio plus ,invector κτλ;