Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο Ηλία υπάρχουν σε αρκετά κυνηγομαγαζα όπως προανέφερα.Για τους Αθηναίους ναι,άντε και για καμία μεγάλη επαρχειακη πόλη,για τα υπόλοιπα παιδιά;
Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο Ηλία υπάρχουν σε αρκετά κυνηγομαγαζα όπως προανέφερα.Για τους Αθηναίους ναι,άντε και για καμία μεγάλη επαρχειακη πόλη,για τα υπόλοιπα παιδιά;
Προς Θεού μην εκληφθεί ως μομφή σε κανέναν από αυτούς που αναφέρονται στο θέμα. Είναι μόνο η δική μου εμπειρία από την brain ως εταιρεία και τίποτα άλλο.Κύριε Σωτηροπουλε επειδή όπως θα θυμάσαι εγώ ανήκω στις παραγράφους 3&4 να σου πω ότι διαλαλησα το ευχαριστώ μου στο πρόσωπο σου και εδώ και έξω από το forum. Ίσως κάποιοι εξέλαβαν την προθυμία σου ως αδυναμία. Τι να κάνουμε.....
Μιά χαρά θα είναι και μόνο με το τρόχισμα αλλά γιατί να μην στο αλλάξω τελείως; Μη φοβάσαι, την ίδια ακριβώς απόδοση θα έχει και το καινούργιο! ( Ρε να δεις που τα "παλιά" με τις κοφτερές γωνίες θα γίνουν συλλεκτικά γατί και καλά αποδίδουν καλύτερα! )Χρηστο καλημερα εγω δεν θελω αλλαγη στο μπελ τροχισμα και αν περνει στρογγυλεμα στης γωνιεσ αυτο θελω μονο ευχαριστω
Χρηστο μονο τροχισμα σε κανα μηνα θα ανεβω αθηνα θα τα φερω απο 2τον αριθμο μπελ θα τα φτιαξεις τροχισμα και θα κερασεις καφε οσο για την αποδοση την ξερουμε και σε ευχαριστουμε που γεμιζουμε το γιλεκο με πουλια καλημεραΜιά χαρά θα είναι και μόνο με το τρόχισμα αλλά γιατί να μην στο αλλάξω τελείως; Μη φοβάσαι, την ίδια ακριβώς απόδοση θα έχει και το καινούργιο! ( Ρε να δεις που τα "παλιά" με τις κοφτερές γωνίες θα γίνουν συλλεκτικά γατί και καλά αποδίδουν καλύτερα! )
Δεν φτάνει που θα στα φτιάξει τζάμπα, θες και κέρασμαΧρηστο μονο τροχισμα σε κανα μηνα θα ανεβω αθηνα θα τα φερω απο 2τον αριθμο μπελ θα τα φτιαξεις τροχισμα και θα κερασεις καφε οσο για την αποδοση την ξερουμε και σε ευχαριστουμε που γεμιζουμε το γιλεκο με πουλια καλημερα
Καφέ ξέρετε από πού θα πάρετε ετσιιιι;Χρηστο μονο τροχισμα σε κανα μηνα θα ανεβω αθηνα θα τα φερω απο 2τον αριθμο μπελ θα τα φτιαξεις τροχισμα και θα κερασεις καφε οσο για την αποδοση την ξερουμε και σε ευχαριστουμε που γεμιζουμε το γιλεκο με πουλια καλημερα
Καφέ ξέρετε από πού θα πάρετε ετσιιιι;
ε καλα θα βαλω εγω τους καφεδες μηπως τοσωσα τωρα?Δεν φτάνει που θα στα φτιάξει τζάμπα, θες και κέρασμα
Είσαι προκλητικός Σαράντη
κωστα ειμαι απο κατω απο το αυλακι ξερεις κανα μαγαζι καλο να φτιαχνει καφεΚαφέ ξέρετε από πού θα πάρετε ετσιιιι;
εμενα μαυρο στα 149,99 ευρακαι εγω ειμαι κατοχος ενος μπελ απο τα πρωτα τα κοφτερα οποιος θελει επειδη βλεπω να γινεται συλλεκτικο και ειναι και κοκκινο και εχει σκοτωσει και απειρες μπεκατσες στα 150 ευρα χαχαχαχαχ
Στείλε πμ είμαι κοντά στην brainκωστα ειμαι απο κατω απο το αυλακι ξερεις κανα μαγαζι καλο να φτιαχνει καφε
Θα κεράσω εγώ αν έρθω κάτω και με βάλεις σε καλό καρτέριΣτείλε πμ είμαι κοντά στην brain
Αλέξη δες εδώ:Βρε παιδιά στειλτε μια φωτογραφία να δω πως είναι τα καινούργια τα bell δεν τα έχω δει απο κοντά αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά να μη μπω στην διαδικασία να το φτιαξω
Το κόκκινο? Που είναι η διαφορά? Εγώ νόμιζα πως είναι στρογγυλό το καινούργιο.Αλέξη δες εδώ:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/brain-chokes.779/post-415919
Ας ανεβάσει και όποιος μπορεί μια φωτό του συλλεκτικού
τόση φασαρία έγινε, να μην ξέρουμε πως είναι;
οτι θεςΘα κεράσω εγώ αν έρθω κάτω και με βάλεις σε καλό καρτέρι
Αλέξη δες εδώ:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/brain-chokes.779/post-415919
Ας ανεβάσει και όποιος μπορεί μια φωτό του συλλεκτικού
τόση φασαρία έγινε, να μην ξέρουμε πως είναι;