Αυτό τα ρίχνει, πόσα θα πάνε στον στόχο να ρωτάς...θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Σωτηροπουλο αν με το Beyond Xtreme μπορείς να ρίχνεις δράμια
Αυτό τα ρίχνει, πόσα θα πάνε στον στόχο να ρωτάς...θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Σωτηροπουλο αν με το Beyond Xtreme μπορείς να ρίχνεις δράμια
Ωραία περιμένουμε και πιστεύω πως τα βιντεάκια σε you tube βοηθούν όχι μόνο την εταιρεία να διαφημιστεί κάπως περισσότερο άλλα και τον καταναλωτή η ενδιαφερόμενο να γνωρίσει το προϊόν καλύτερα.Είναι μέσα στα προσεχή μου σχέδια, δηλ αμέσως μετά τον Αύγουστο, που όλοι (και πάλι πλην εμού!) θα λείπουν, θα γίνει σιγά - σιγά μία σειρά από video, μεταξύ των οποίων και συνέχεια από μαθήματα - μικρές συμβουλές σκόπευσης από τον Πρωταθλητή Trap της Αμερικής, τον Zach Nanini, που αυτή την εβδομάδα τελείωσε μία σειρά αγώνων (που σε όλους έριξε με BRAIN Chokes) με 1260 επιτυχίες στους 1300 δίσκους !!!!!!!
Ο Zach είναι ενθουσιασμένος με τα BRAIN και σε μεταξύ μας μήνυμα μου είπε προχθές "Christos, these chokes are a gift! I love them. I can tell my scores went up" (Χρήστο, αυτά τα τσοκ είναι "δώρο θεού"! Τα λατρεύω και μπορώ να πω ότι τα σκορ μου έχουν ανέβει!). Όταν ένας σκοπευτής σαν τον Nanini βλέπει πως τα σκορ του ανέβηκαν με τα BRAIN, αυτό λέει πολλά, αυτός και εάν είναι σε θέση να ξέρει που οφείλεται αυτή η άνοδος.
Τώρα να πω πως στο τέλος Ιουλίου - αρχές Αυγούστου, θα "σκάσει" μεγάλη έκπληξη - εξέλιξη από την Εταιρεία μας.
Μείνετε συντονισμένοι!
Χρίστος Σωτηρόπουλος
Εδώ θα ήθελα να παρομοιάσω τις δραμιάρες με μπάλλες αμερικάνικου μπιλιάρδου (είναι αυτό με τις πολλές μπάλλες και τις τρύπες στη περίμετρο του τραπεζιού). Όταν στριμώχνονται πολλές μπάλλες μαζί (δραμιάρες) για να περάσουν από μία στενή τρύπα στη γωνία του τραπεζιού (πολύ σφιχτό τσοκ), τότε χτυπάνε μεταξύ τους και εκτρέπει η μία την άλλη από την πορεία προς τον στόχο.Πιστεύω ολα μέσα πρεπει να είναι
Κυριε Σωτηροπουλε γράφει στο τέλος του βίντεο πως έχει βγει πρώτο στην κατάταξη σε συγκρίσεις.... Σε ποιον τομέα συγκεκριμένα?Και μιάς και είπα για videos σχετικά με τα BRAIN Chokes....αυτό είναι το πρώτο μας video, μικρής διάρκειας, στα αγγλικά καθώς είναι introduction για πελάτες εξωτερικού ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τα τσοκ μας.
Ελπίζω να σας αρέσει με την παραδοχή βέβαια ότι αποτελεί απλά μία γρήγορη γνωριμία με το Choke-in-Choke εσωτερικό προφίλ κι τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με όλα τα άλλα συμβατικά τσοκ.
Ακολουθούν και άλλα με σκοπό να γίνει μία σειρά powered by BRAIN Chokes με συμβουλές σκόπευσης, κυνήγια σε διάφορα μέρη του κόσμου κλπ.
Και μιάς και είπα για videos σχετικά με τα BRAIN Chokes....αυτό είναι το πρώτο μας video, μικρής διάρκειας, στα αγγλικά καθώς είναι introduction για πελάτες εξωτερικού ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τα τσοκ μας.
Ελπίζω να σας αρέσει με την παραδοχή βέβαια ότι αποτελεί απλά μία γρήγορη γνωριμία με το Choke-in-Choke εσωτερικό προφίλ κι τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με όλα τα άλλα συμβατικά τσοκ.
Ακολουθούν και άλλα με σκοπό να γίνει μία σειρά powered by BRAIN Chokes με συμβουλές σκόπευσης, κυνήγια σε διάφορα μέρη του κόσμου κλπ.
Στον τομέα που όλοι προσπαθούν να έλθουν πρώτοι:Κυριε Σωτηροπουλε γράφει στο τέλος του βίντεο πως έχει βγει πρώτο στην κατάταξη σε συγκρίσεις.... Σε ποιον τομέα συγκεκριμένα?
Και στα δύο διαγράμματα, ο οριζόντιος άξονας έχει τον αριθμό κατάταξης των βολών (Νο1 - Νο2 κλπ) και ο κάθετος άξονας τον λόγο μεταξύ αριθμού σκαγιών του εσωτερικού κύκλου 20 ιντσών προς τον αριθμό σκαγιών του εξωτερικού κύκλου των 30 ιντσών.δεν καταλαβαίνω τα διαγράμματα, τι μεγέθη είναι οι άξονες και σε τι μονάδες;
(Ακαδημαϊκή ερώτηση, καθώς, όπως έχω ξαναπεί, είμαι ήδη πεπεισμένος χρήστης των Brain...)
Καλησπέρα σας είμαι και εγώ κάτοχος τριών τσοκ BRAIN tm mr bl κ μπορώ να πω ότι όντως είναι τσοκ τσάντας.
Αν θες περασε και απο δω Γιάννη να μας πεις δυο λόγια για εσένα.
Αν θες περασε και απο δω Γιάννη να μας πεις δυο λόγια για εσένα.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/
Καλησπερα φιλε.. Τι κυνηγάς με αυτά? Και χοντρικά μέχρι τι μέτρα σου δίνει ακαριαία επαναλαμβανομενα σκότωματα το κάθε ένα?Καλησπέρα σας είμαι και εγώ κάτοχος τριών τσοκ BRAIN tm mr bl κ μπορώ να πω ότι όντως είναι τσοκ τσάντας.
Τρυγόνια στην έναρξη με mr κ μετά στα περάσματα δεν βγαζω το tm το τελευταίο πουλί το πήρα στα 50 μέτρα με το tm κ φυσίγγια ιδιογωμοσης επίσης στα μπασιματα σε τσίχλοκοτσυφα tm κ περπατητο το bl.Καλησπερα φιλε.. Τι κυνηγάς με αυτά? Και χοντρικά μέχρι τι μέτρα σου δίνει ακαριαία επαναλαμβανομενα σκότωματα το κάθε ένα?
Το bell σαν κύλινδρος δίνει μέτρα σε σχέση με άλλους κυλίνδρους ή το αντίθετο;;Τρυγόνια στην έναρξη με mr κ μετά στα περάσματα δεν βγαζω το tm το τελευταίο πουλί το πήρα στα 50 μέτρα με το tm κ φυσίγγια ιδιογωμοσης επίσης στα μπασιματα σε τσίχλοκοτσυφα tm κ περπατητο το bl.
Το bell για μενα τουλαχιστον το λες και μια κατηγορια μονο του..το χω ριξει απο 5 μεχρι και 30 μετρα και ειναι σκουπα..σε σχεση με τον εργοστασιακο κυλινδρο του οπλου πολυ καλυτερος..βεβαια για να θεωρηθει τσοκ τσαντας πρεπει να σαι και σχετικα πανω στο πουλιΤο bell σαν κύλινδρος δίνει μέτρα σε σχέση με άλλους κυλίνδρους ή το αντίθετο;;