Ερώτηση μπερδεμένους υποψηφίου αγοραστη.γιατι το beretta υπάρχει περίπτωση να κουνήσει κ το browning όχι;
Έλα ντε γιατί?γιατί η Μπερέτα άφησε τη ποιότητα βάσης που είχε το 682 gold e?Ερώτηση μπερδεμένους υποψηφίου αγοραστη.γιατι το beretta υπάρχει περίπτωση να κουνήσει κ το browning όχι;
Και τα δυο αυτά τα όπλα είναι εγγυημένα!Ερώτηση μπερδεμένους υποψηφίου αγοραστη.γιατι το beretta υπάρχει περίπτωση να κουνήσει κ το browning όχι;
Ειδικά στα μέταλλα οσο πιο παλιό τόσο πιο καλό και κατά την γνώμη μου.και ακόμα καλύτερο το πιο παλιό 682 με την μολυβί βάση...Έλα ντε γιατί?γιατί η Μπερέτα άφησε τη ποιότητα βάσης που είχε το 682 gold e?
Εντάξει είναι οπλαρα το 692, μου αρέσει πάρα πολύ, άξιζει τα λεφτά του.Λεωνιδα πολυ καλα τα λες! Ειμαι πολυ ικανοποιημένος μέχρι τωρα με το 692,ειναι πολυ ωραίο όπλο πραγματικα και από εμφάνιση το λατρευω! Δεν το εχω μετανιώσει επουδενί που το πήρα! Απλά καμία φορά βλέπεις ευκαιρίες και περνάνε από το μυαλό διαφορά πραγματα!
Ίσως να μην τη χρειάζονται την πιο ενισχυμένη μπασκουλα αφου κι έτσι αντέχουν μεγάλη καταπόνηση!Και το 682 και το 692 αλλά και τα 525 725 έχουν μπασκουλα σαν τσιγαροχαρτο αν τα βάλουμε δίπλα σε ένα Guerini Invictus ascent sporting
Γι'αυτό ακριβώς τα πληρώνουμε στο κόκκαλο. ......υπερτιμημένα κατά τη προσωπική μου γνώμη."η beretta φέρνει τα κύπελλα στα πρωταθλήματα"..
Πολύ ωραία βάση και ρυθμιζόμενη σκανδάλη σαν το GP (εκτός την απενεργοποίηση των εξολκέων).Τα ξύλα εγώ δέν...(μου δείχνουν σαν πορτάκια από ντουλάπια κουζίνας)..Αν υπαρχει δυνατότητα παραγγελίας με ξύλα ανθρώπινα είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη επιλογή καινουριου sporter΄όπλου σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων.https://www.kalkantzakos.com/Product/6471/b525-sporter-laminated-adjust,-dikanno-super-pose-browning
βγηκε κ τιμη πιστευω καλο για ολο το πακετο πιστευω
στα χαρακτηριστικα πρεπει να εχει λαθος τον αυλο
Ετσι κι αλιως φιλέ μου σε λίγο θα αρχίσουν οι ελειψεις σε καλά ξύλα οποτε ας αρχισουμε να τα συνιθιζουμεΠολύ ωραία βάση και ρυθμιζόμενη σκανδάλη σαν το GP (εκτός την απενεργοποίηση των εξολκέων).Τα ξύλα εγώ δέν...(μου δείχνουν σαν πορτάκια από ντουλάπια κουζίνας)..Αν υπαρχει δυνατότητα παραγγελίας με ξύλα ανθρώπινα είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη επιλογή καινουριου sporter΄όπλου σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων.
πιστευω σαν ξυλα δεν λεει?αλλα οι μελαμηνες ειναι κ πιο φτινο κ γλυτώνει κοστος η εταιρια κ προσφαιρει το πακετο mida κ ρυθμιζομενη ραχη σε αυτη την τιμη, δινει κ ενα πιο μοντερνο στυλ,αν ειχε ξυλο εστω κ grade2 θα ειχε παραπανωΠολύ ωραία βάση και ρυθμιζόμενη σκανδάλη σαν το GP (εκτός την απενεργοποίηση των εξολκέων).Τα ξύλα εγώ δέν...(μου δείχνουν σαν πορτάκια από ντουλάπια κουζίνας)..Αν υπαρχει δυνατότητα παραγγελίας με ξύλα ανθρώπινα είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη επιλογή καινουριου sporter΄όπλου σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων.
Την είχα δεί την ανάρτηση και σαν κάτοχος ενός Β525 classic hunter προβληματίστηκα . Δηλαδή εγώ που έδωσα πριν από 9 χρόνια 1700€ - νομίζω 1680€ είχα δώσει - κρίμα δεν είναι που δεν έχω ρυθμιζόμενη ράχη, ρυθμιζόμενη σκανδάλη (νομίζω αυτή είναι μηχανική και όχι αδρανείας) και νομίζω και καινούριες κάννες κλπ; . Θα μου πεις, απ' την μία άλλο 1700 άλλο 2.290 (είναι πολύ μεγάλη η διαφορά και δεν ξέρω αν θα τα έδινα) και από την άλλη, κλαίω άδαρτος γιατί, δεν μου χρειάστηκαν τα παραπάνω. Το 525 μου είναι το μόνο όπλο που μου έκατσε από την αρχή. Μόνο κοντάκι κόντυνα.