Για τους λάτρεις των κλασσικών όπλων με ξύλινα μέρη μόλις αναρτήθηκε το εργαλείο
https://en.browning.eu/products/shotguns/semi-auto/maxus/A-MAXUSIIWOODBG.html
[/QUOTE
Πολύ ωραίο όπλο
Για τους λάτρεις των κλασσικών όπλων με ξύλινα μέρη μόλις αναρτήθηκε το εργαλείο
[/QUOTE
Πολύ ωραίο όπλο
Αν βγει σε 20 θα ψάχνουμε τις τσέπες μας πάλιΠολυ ωραία πρέπει να έχει φοβερή σκοπευτική γραμμη
πρεπει να μπαίνει εύκολα στο μάτι
Μη λες τέτοια, μας παρακολουθούν οι Βέλγοι και δεν έχω χρήμα ούτε για φυσίγγια αυτή τη στιγμή.Αν βγει σε 20 θα ψάχνουμε τις τσέπες μας πάλι
Ο οπλαβαστος τραπέζι που έφτιαξα έχει 5 θέσεις τώρα έφτασα τα 6.....μετά λέω της γυναίκας σταμάτα τα ψωνίζεις πως να με ακούσειΑς βγει αυτή σε εικοσαρι και θα πουλήσω θα δω τι θα πουλήσω.. κάτι θα βρω…
Πω ρε φιλε αυτο ειναι και μενα η σπαζοκεφαλια. Τι θα πουλησω. Έχω μια ραπτομηχανη σινγκερ παλια της μανας μου και μου γυριζει στο κεφαλι. Μπορει στην απελπισια να θυσιασω την sx4Ας βγει αυτή σε εικοσαρι και θα πουλήσω θα δω τι θα πουλήσω.. κάτι θα βρω…
Η αληθεια ειναι οτι μου βγηκε πολυ καλη η win Νικο.Aλλο η sx4 άλλο αυτή εδώ,εγωδεν θα το σκεφτόμουν καν.
Εχω μια της γιαγιάς μου σε άριστη κατασταση κατασκευασμένη πριν το 1950 με το κλασσικό ξύλινο βαλιτσάκι της...Δεν την ειχε δει ποτε μάστορας, μόνο καμιά βελόνα άλλαζε...Έχω μια ραπτομηχανη σινγκερ παλια της μανας μου και μου γυριζει στο κεφαλι.
Δεν παιζει αυτό Τζόνυ, ακομα κ με υποδιαμετρημα έχουμε ικανοποιητικες αρχικές κ πιεσεις , απλώς οι Gualandi δείχνουν σαν να φτιάχτηκαν ειδικά για διευρυμενους αυλους, δίνουν τα κέντρα που λείπουν από την τουφεκια των διευρυμενων, η δυναμη περισσευειΤι διαμέτρου είναι αυτόςαυτό παρατήρησα κ εγώ ότι με αυτόν κ με τον αποσπώμενο της nobel έχω καλά αποτελέσματα.Δεν θα ξεχάσω ενα 42γρ premium Winchester που έψαχνα τα σκάγια στο χαρτι....(μάλλον στενή ταπα , με ανύπαρκτη διόγκωση για 18.8 , εμφραξη)
Πολλά βάζεις, δοκίμασε 28 κ πες μας30gr ολη μερα στις τσιχλες χωρις προβλημα
Gualandi είναι κ αυτοί Νίκο , ίδιοι σχεδόν σε όλαΠλάκα πλάκα και του καρδαρα πάει σούπερ στους 18.8
Κάποτε είχε γράψει ένας πολυ γνωστός σκοπευτής πρωταθλητής, κοντακας κ οπλουργος, ότι τα Win ειναι space gun έτσι το είχε γράψει , τότε εγώ σαν κλασσικός πονηριδης ειρωνευτηκα , τώρα όμως που ξέρω ποτε δεν ξεχνάω τα λόγια τουΗ αληθεια ειναι οτι μου βγηκε πολυ καλη η win Νικο.
Τι εννουσε Δημήτρη?Κάποτε είχε γράψει ένας πολυ γνωστός σκοπευτής πρωταθλητής, κοντακας κ οπλουργος, ότι τα Win ειναι space gun έτσι το είχε γράψει , τότε εγώ σαν κλασσικός πονηριδης ειρωνευτηκα , τώρα όμως που ξέρω ποτε δεν ξεχνάω τα λόγια του
Ότι @αμει κ δερνειΤη εννουσε Δημήτρη?
οπλαβαστος τραπέζι;Ο οπλαβαστος τραπέζι που έφτιαξα έχει 5 θέσεις τώρα έφτασα τα 6.....μετά λέω της γυναίκας σταμάτα τα ψωνίζεις πως να με ακούσει
Διαστημικό οπλοΤι εννουσε Δημήτρη?