Browning Team

Δηλαδή άμα πουλάω κάτι σημαίνει ότι δεν είναι καλο;

Ανέκαθεν λέω ότι τα ναβαρο είναι καλά φυσίγγια.

Έχω επίσης πουλήσει όπλα αυτοκίνητα και μηχανές που ήταν καλύτερα και από καινούργια σε κατάσταση.

Και το ατα πουλουσα και γενικώς κάνω τέτοιες κίνησεις.

Τι καχυποψία είναι αυτη;
Aλλο οπλα και αλλο φυσιγγια κατα καιρους εχουνε βγει και μπαρουφες και γτ καχυποψια δε καταλαβα ??? Αμα καμια φορα λες και κανα ψεματακι που και που δε τρωνε κουτοχορτο ολοι δε το λεω για σενα απλα καπιος πχ πουλαγε μια μπενελλι μοντεφελτρο και εγραφε λογο διακοπης κυνηγιου αλλα δε το εκοψε οποτε κατι περιεργο συνεβει εεεε????

Aλλο οπλα και αλλο φυσιγγια κατα καιρους εχουνε βγει και μπαρουφες και γτ καχυποψια δε καταλαβα ??? Αμα καμια φορα λες και κανα ψεματακι που και που δε τρωνε κουτοχορτο ολοι δε το λεω για σενα απλα καπιος πχ πουλαγε μια μπενελλι μοντεφελτρο και εγραφε λογο διακοπης κυνηγιου αλλα δε το εκοψε οποτε κατι περιεργο συνεβει εεεε????
Τι να σου πω που δεν έχω λόγια.

Ίσως είναι πιο εύκολο να πουληθεί έτσι για να μη σε ζαλίζουν αν και εγώ σε ότι έχω αγοράσει μετάχειρισμενο επειδή το ψάχνω δε περιμένω να μου πει ο ιδιοκτήτης δε ρωτάω ποτέ γιατί το πουλάς όπως έχω απαντήσει και εγώ στο γιατί το πουλάς έτσι γουστάρω ντάλκα θα σε βάλω το θες δε το θες δεν σε έβαλε κανείς με το ζόρι απλά πράγματα .Έτσι όταν πουλούσα την ςς 1000 που τόσο πουλήθηκε μου λέει ένας τόσο χρόνιων στραβό κοντάκι πέλμα από άλλο όπλο δύο τσοκ άμα θες 800 και του ΠΑ φίλε δώσε μου ένα λογαριασμό να σου βάλω 5€ να μην το ξαναπείς και αν θα ξαναπάρεις για σένα ανέβηκε ένα 100αρικο πάνω πήγε 1100 άμα θες.

Ίσως είναι πιο εύκολο να πουληθεί έτσι για να μη σε ζαλίζουν αν και εγώ σε ότι έχω αγοράσει μετάχειρισμενο επειδή το ψάχνω δε περιμένω να μου πει ο ιδιοκτήτης δε ρωτάω ποτέ γιατί το πουλάς όπως έχω απαντήσει και εγώ στο γιατί το πουλάς έτσι γουστάρω ντάλκα θα σε βάλω το θες δε το θες δεν σε έβαλε κανείς με το ζόρι απλά πράγματα .Έτσι όταν πουλούσα την ςς 1000 που τόσο πουλήθηκε μου λέει ένας τόσο χρόνιων στραβό κοντάκι πέλμα από άλλο όπλο δύο τσοκ άμα θες 800 και του ΠΑ φίλε δώσε μου ένα λογαριασμό να σου βάλω 5€ να μην το ξαναπείς και αν θα ξαναπάρεις για σένα ανέβηκε ένα 100αρικο πάνω πήγε 1100 άμα θες.
Αυτό είναι εκνευριστικό να λές στον άλλον να σου δώσω τόσα να το πάρω. Αν ήταν έτσι ρε φίλε θα το εβαζε ο άλλος κατευθείαν 800. Εσένα θα περίμενε; Και πολύ καλά του είπες.

Το κάνουν πολλοί έχουμε πονηρουληδες και στο συναφι μας πολλούς άλλο να πεις φίλε μπορείς να μου κάνεις καλύτερη τιμή και άλλο άμα θες τόσα γιατί φένεται πως έχεις εκ του πρότερου πιστέψει ότι ο άλλος έχει ανάγκη και προσπαθείς να εκμεταλλευτείς με κουτοπόνηραδες και αυτό δεν είναι ωραίο πράγμα.

Εκανα ερωτηση στον Αρη αλλα μερικώς μου ειχες δωσει απαντησεις.Ριχνεις κεντρο στον πινακα η εχεις καποια μικρη παρεκλιση ;
Με το που διόρθωσα τη σκανδάλη στη θέση που ηθελα δεν είχα κανένα θέμα σε επωμιση και καρτερισια η μπηχτη ντουφεκια. Επαναλαμβάνω όμως πως μιλάω και εγώ όπως και @aris_kalamata για την sporting σκοπευτικη έκδοση και όχι για την κυνηγετική για την οποία δεν ξέρω τι διαφορές έχει από τη δικιά μου (πέρα από το βάρος και κάποια οπτικά κομμάτια). Πάντως προσωπικά βολεύτηκα εξαρχής τρομερά και με το κοντακι της Sx3 που πολλοί το θεωρούν απαράδεκτο... Όπως έχω ξαναπεί εντελώς από τύχη φαίνεται να μου ταιριάζει η αμερικανική φιλοσοφία μέτρων κοντακίου.

Το θεμα με το 725 το εληξα με τον κατοχο του πριν απο λιγο διοτι οι συμβουλες που πηρα και αφορουσε το κοντακι δεν επιτρεπουν την αγορα του.Ως αριστερος μου πρότειναν να το παραγγείλω καινουργιο με αριστερο κοντακι απο μαμα πραγμα που διαθετει και η Βrowning για το 725 και η Βeretta για το 686.Οποτε θα προσανατολισθω σε αυτη την επιλογη και να κανω και διαφορετικό κουμαντο.

Το θεμα με το 725 το εληξα με τον κατοχο του πριν απο λιγο διοτι οι συμβουλες που πηρα και αφορουσε το κοντακι δεν επιτρεπουν την αγορα του.Ως αριστερος μου πρότειναν να το παραγγείλω καινουργιο με αριστερο κοντακι απο μαμα πραγμα που διαθετει και η Βrowning για το 725 και η Βeretta για το 686.Οποτε θα προσανατολισθω σε αυτη την επιλογη και να κανω και διαφορετικό κουμαντο.
Μονόδρομος.

Κυριοι σε οσα αναφερθήκαμε για το 725 δεν ηταν άστοχη και τζαμπα κουβεντα που λενε αλλα με βοηθησαν να παρω σωστη απόφαση και να γνωριζεται εχουν πιάσει τοπο απο την πλευρα μου στα οσα αναφερθηκατε και προσφερουν οσο αφορα τη μελοντικη επιλογη και σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας.

Back