H αδεια σου Παναγιώτη βγηκε?Καλά όλα θα πάρουμε πάνω μερικά ξεκίνησαν Από Σεπτέμβριο που θα έρθουν οι καινούριες εισαγωγές θα ανηφορίσουν όλα
H αδεια σου Παναγιώτη βγηκε?Καλά όλα θα πάρουμε πάνω μερικά ξεκίνησαν Από Σεπτέμβριο που θα έρθουν οι καινούριες εισαγωγές θα ανηφορίσουν όλα
Όχι ακόμη στης 8 Αυγούστου είπε θα γυρίσει απο άδεια όποτε αυτή την εβδομάδα μάλλον θα εκδοθείH αδεια σου Παναγιώτη βγηκε?
Αντε ρε φιλε να τελειωνεις.Όχι ακόμη στης 8 Αυγούστου είπε θα γυρίσει απο άδεια όποτε αυτή την εβδομάδα μάλλον θα εκδοθεί
οι εταιριες βγαζουν οτι επιτασσει η αγορα Εαν η αγορα επιτασσει τσοκ οσο το μηκος της καννης τοτε θα τα βγαλουν .Και θα τα κουβαλας στην πλατη μεσα σε θηκες οπως της καννες απο τα 50αριαΠληροφορίες δεν χρειάζονται για κώνο και αυλό,βλέπεις browning είναι καλό
Για την χαμηλή τιμή ειρωνικά το είπα
ο λεβεντης πηγε 26 του μηνα στο μηχανημα και τσιμπισε τον μισθο γιατι δουλεψε σκληρα ,θελει 2 μηνες για να βγαλει μια αδειαΌχι ακόμη στης 8 Αυγούστου είπε θα γυρίσει απο άδεια όποτε αυτή την εβδομάδα μάλλον θα εκδοθεί
Εκεί που πήγα δεν την έχει κανείς έχω την εντύπωση ότι ούτε η αντιπροσωπία την εχει. Αλλά αν ξανά υπάρχει διαθέσιμη σίγουρα δεν θα είναι με έκπτωσηΑντε ρε φιλε να τελειωνεις.
Μια που εκανες ερευνα μηπως ξερεις αν εχει κανεις την Α5 την απλη ετοιμοπαραδοτη?
Δεν ''κουναει'' η παπια......1720 €...την αντίστοιχη maxus 1 οταν παρουσιάστηκε την είχα αγοράσει 1450 ευρώ. Τι τόσο καλύτερο έχει για να χει 3 κατοστάρικα παραπάνω; Αναλογικά θα πρεπε να χει εναμιση χιλιάρικο... Δεν πείθηκα που έίπε κάποτε μια ψυχή...
Το κούμπωμα της πάπιας της πρώτης μαξους διαφημιζόταν ως πρωτοποριακό. Πράγματι η πάπια μπαινοβγαινε γρήγορα αλλα είχε 2 θέματα... Το ένα το κούνημα και το δεύτερο όταν άνοιγες να βγάλεις την πάπια αν δεν είχες το νού σου έχανες τον αορτηριούχο καθώς έφευγε πάνω απ το κουμπωμα.Δεν ''κουναει'' η παπια......
Αυτην εχω την πλαστικη, ο αρτηριουχος μενει πανω στον αορτηρα, δεν εχει νοημα να τον εχεις σκετο πανω στην παπια και το κουνημα στη δικια μου ειναι πολυ λιγο και δεν με ενοχλει.Το κούμπωμα της πάπιας της πρώτης μαξους διαφημιζόταν ως πρωτοποριακό. Πράγματι η πάπια μπαινοβγαινε γρήγορα αλλα είχε 2 θέματα... Το ένα το κούνημα και το δεύτερο όταν άνοιγες να βγάλεις την πάπια αν δεν είχες το νού σου έχανες τον αορτηριούχο καθώς έφευγε πάνω απ το κουμπωμα.
Ναι οταν έχει τον αορτήρα πάνω οκ.Αυτην εχω την πλαστικη, ο αρτηριουχος μενει πανω στον αορτηρα, δεν εχει νοημα να τον εχεις σκετο πανω στην παπια και το κουνημα στη δικια μου ειναι πολυ λιγο και δεν με ενοχλει.
Έπρεπε όντος να έχει όπως είχε παλιά την phoenix που ήταν ποιο οικονομική δεν ξέρω γιατί εδώ ο αντιπρόσωπος δεν φέρνει και τα ποιο οικονομικά μοντέλαΗ Μπράουνινγκ θα έπρεπε να έχει όπλο του χιλιαρικου όπως και όλες οι εταιρίες γιατί ότι και να λέμε 1000€ είναι 340.000 δρ και όταν βγήκε η Ραφαέλο 123 είχαν πάρει δύο συγγενείς από 130.000 τη κάθε μία ,αναιβασαν 3/4/5 φορές τις τιμές αλλά δεν είδα το μισθό να αναιβαινει 5 φορές γι'αυτό ότι πωλείται μέχρι 1000 το θεωρώ αξιοπρεπή τιμή .Και ακόμη πιο αξιοπρεπή κάποια όπλα που πωλούνται 500/600 μεταχειρισμένα και είναι πολύ καταξιωμένα
Δεν είναι ο αντιπρόσωπος που δεν τα φέρνει.Έπρεπε όντος να έχει όπως είχε παλιά την phoenix που ήταν ποιο οικονομική δεν ξέρω γιατί εδώ ο αντιπρόσωπος δεν φέρνει και τα ποιο οικονομικά μοντέλα
Συγνώμη ... η browning σου πρότεινε να αγοράσεις winchester ?Έτοιμος ήμουν να αρχίσω τα μπινελίκια αλλά…βράχος…συγκρατήθηκα…
Τι ρε ,τι θέλς είσει κ αναλάβενς άμεσουςειμεις ντ βγαζουμει κ αυτήνΣυγνώμη ... η browning σου πρότεινε να αγοράσεις winchester ?
Κατάλαβα…Δεν είναι ο αντιπρόσωπος που δεν τα φέρνει.