Browning Team

Για πειτε κατι παραπανω παιδες
Η βάση του b25 και των κλώνων του είναι η πιο σωστά μελετημένη και σχεδιασμένη για να συγκρατεί τις δυνάμεις που ασκούνται κατά την εκπυρσοκροτηση. Όσο πλησιάζουμε στον καθρέπτη του όπλου, τα τοιχώματα ψηλωνουν και παχαίνουν, τα κλειδιά είναι διαμπερή με ευρεία εδραση και μεγάλων διαστάσεων, ο πιρος ακριβώς κάτω από την κάτω κάνη και όχι αποστασιοποιημενος όπως στα περισσότερα όπλα με μασίφ πιρο, και όλο το κλείδωμα 100% επισκευασιμο.

Το δισ εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.
Μπλεξαμεεεεεεεε

Ευχαριστώ Αλέξανδρε 🙂
Σου έλεγα να πάρεις ένα 828 δεν με άκουγες, πήγες κ πήρες τη μουφα :p
Καλοτουφεκο φιλαράκι, καλές καπνες κ πολλούς ντουμπλεδες...
Ότι θα άλλαζες όπλο μέσα στη χρονιά για να έχεις δικαιολογία ότι θέλεις συνήθεια δεν το περίμενα... .yelling.

Last edited:
Σου έλεγα να πάρεις ένα 828 δεν με άκουγες, πήγες κ πήρες τη μουφα :p
Καλοτουφεκο φιλαράκι, καλές καπνες κ πολλούς ντουμπλεδες...
Ότι θα άλλαζες όπλο μέσα στη χρονιά για να έχεις δικαιολογία ότι θέλεις συνήθεια δεν το περίμενα... .yelling.
Πετάω την μπάλα στην κερκίδα.
Θέλει συνήθεια. 😉

Για πειτε κατι παραπανω παιδες
Η ψηλή βάση που εχει το Β525 εμένα ποτέ δεν με προβλημάτισε στο χειρισμό-σκόπευση κλπ. ισα ισα που πιστεύω οτι εχοντας περισσότερο μέταλλο στη μπάσκουλα που συνεπάγεται περισσότερο ξύλο στη περιοχή, εχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
Αν υπήρχαν μόνο Β25 και οι κλώνοι του, οι επισκευαστές οπλων θα ηταν στον ΟΑΕΔ.

Last edited:
Παρελαβα το 425 σημερα το μεσημερι.
Πελματακι perazzi ισιο 1,5εκ με δερματινο πατο παρακαλω. Δεν κολλαει καθολου.
Στις φωτο ισως φαινεται λιγο οφ σετ γιατι το εβγαλα να καθαρισω την βαση και το εβαλα λιγο ατσαλα.
Αψογος ο Βαγγος, κλεισμενες οι παλιες τρυπες με καβιλιες και τελειο φινιρισμα στο τροχισμα.

Attachments

• IMG_20221216_214526510.jpg
    IMG_20221216_214526510.jpg
    107,8 KB · Προβολές: 74
  • IMG_20221216_214535771.jpg
    IMG_20221216_214535771.jpg
    165,8 KB · Προβολές: 74
Λεβεντακο μου,εκεί που είσαι ήμουν κι εδώ που είμαι θα'ρθεις....
Καλλιτέχνη βλέπεις να την προλαβαίνουμε την χρονιά?
Δεν σε βλέπω ζωηρό.
Ξυλαρακια έχουμε?

Έβαλα μπροστά τα τσοκακια, για κάνε και 'συ τα κουμαντα σου.

Ο κεντροτουφεκαω έχει πάρει κεφάλι.
Το πήρα με δύο κάνες για να τον προλαβαίνω 🤩

Handmade κοντάκια, handmade τσοκ, διευρυμένους, κώνους... Πολλές έννοιες βάζεις στο κεφάλι σου...
Καλύτερα δεν ήταν που με έβγαζες φωτογραφίες μέχρι τώρα κ μου προγκαγες τα πουλιά? :p
Μα δεν θ' αλλάξει κάτι. Στον ίδιο ρόλο θα είμαι

Back