Καλοριχτο Γιάννο,να το χαρείς!
Έτσι αντρικό, με πέλμα ξύλο!
Τι είμαστε εμείς?
Τίποτα ψεύτικοι?
Εεεε Αρουλη??
Καλοριχτο Γιάννο,να το χαρείς!
Τι είμαστε εμείς?
Τίποτα ψεύτικοι?
Εεεε Αρουλη??
Ασσουλινο,εσύ????
Ναι ο ψηλός με το μουστάκι...Ασσουλινο,εσύ????
Τέσσερις μέρες κράτηση και την Παρασκευή ανάφορα ταγματοςΣιγά τα ωά.
Γιάννος, εγγύηση.
Θα το κάνει καλύτερο από πριν.
Κάνες, ρίγα οκ ;
Αυτά είναι τα βασικά.
ps
Αύριο πρωί στον τάκο αναφερόμενος από εμένα γιατί σου έπεσε το όπλο κατά τον καθαρισμό.
Γουστάρω σκληράδα ...Καλοριχτο Γιάννο,να το χαρείς!
Τι είμαστε εμείς?
Τίποτα ψεύτικοι?
Εεεε Αρουλη??
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτειςΓουστάρω σκληράδα ...
Ευαίσθητοι ώμοι ... στοπ
Άλλοι του Αγίου Βαλεντίνου κάνουν δώρο στην γυναίκα και εσύ πέταξες το όπλο επίτηδες για να φτιάξεις δώρο κοντάκι στον εαυτό σουΠαιδιά γκαντεμιά!!!
Μου έπεσε το 425. Την έφαγε στο χτένι του κοντακίου μόνο και έκανε βαθούλωμα και έφυγε και κομματάκι.
Ευτυχώς ανέλαβε ο μαστρο Γιάννης την αποκατάσταση.
Έτσι.... με την αλμύρα.Είναι σκληρό σκαρί, δεν θέλει πέλματα τζελ κ άλλες τέτοιες φλωριες....
Να μην βρίσκεις φυσίγγια που σκοτώνουν με τον ματρακά σου να το καταλάβω. Να μην βρίσκεις γουρούνια όμως... Αυτό με ξεπερνάει!Όταν ρίχνεις για χρόνια με τέτοιο βελούδο αποκτάς ανοσία ...
Δεν έχει καμία καμπύλη το πλαστικό, είναι τελείως επίπεδο.
Δλειά του πατέρα μου ...
View attachment 66949
Βρες μου γουρούνια και το βγάζω το comfort
Δεν πλησιάζουν φέτος τους ματρακάδες ... φοβούνται.Να μην βρίσκεις φυσίγγια που σκοτώνουν με τον ματρακά σου να το καταλάβω. Να μην βρίσκεις γουρούνια όμως... Αυτό με ξεπερνάει!
Τι έγινε ,το τρελανες στη λίπανση και σου γλίστρησε από τα χέρια;;Παιδιά γκαντεμιά!!!
Μου έπεσε το 425. Την έφαγε στο χτένι του κοντακίου μόνο και έκανε βαθούλωμα και έφυγε και κομματάκι.
Ευτυχώς ανέλαβε ο μαστρο Γιάννης την αποκατάσταση.
+1000 και σε μένα πολύ ύποπτη φάνηκε αυτή η πτώση!Άλλοι του Αγίου Βαλεντίνου κάνουν δώρο στην γυναίκα και εσύ πέταξες το όπλο επίτηδες για να φτιάξεις δώρο κοντάκι στον εαυτό σου
Απορώ πως σε κρατάει η γυναίκα με όσα έχεις κάνει
Ω ήταν τυχαίο!+1000 και σε μένα πολύ ύποπτη φάνηκε αυτή η πτώση!
Ω ήταν τυχαίο!
Πώς τον έκανες έτσι τον Λευτέρη;Ίσως να μην έχει το πρόβλημα η βελόνα. Εκτός κι αν έχει κοντύνει. Ίσως έχει αδυνατίσει το ελατήριο της σφύρας.
Μόλις έκανα κι εγώ το τεστ, με το SKB. (δεν το είχα ξανακάνει). Το κέρμα των 2 λεπτών κτυπούσε με δύναμη το ταβάνι. Δοκίμασα μετά με 50λεπτο. Τις μισές φορές χτυπούσε το ταβάνι, τις άλλες μισές έφτανε πολύ κοντά, περίπου 4-5 πόντους να το αγγίξει. Κι αυτό γινόταν πότε με την μια βελόνα πότε με την άλλη. Μάλλον παίζει ρόλο και το σημείο που θα το χτυπήσει, επειδή η επιφάνεια είναι ανάγλυφη και όχι εντελώς επίπεδη. Όλα τα χτυπήματα πάντως άφησαν βαθουλώματα στο κέρμα!!!
View attachment 66924View attachment 66925