Καλά του έκανε!Παρθένο τουφέκι το ξέσκισε δίχως σάλιο.
Καλά του έκανε!Παρθένο τουφέκι το ξέσκισε δίχως σάλιο.
Μα καινούργιο τουφέκι να πάει να λύσει τον σωλήνα της αποθήκης;;Καλά του έκανε!
Είχε λίγδα μέσα. Δεν έπαθε και τίποτα. Καλό του έκανα.Μα καινούργιο τουφέκι να πάει να λύσει τον σωλήνα της αποθήκης;;
Και εμένα μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις σε ένα διήμερο κυνήγι τσίχλας, με δανεικό όπλο.Browning cynergy για πέστε γνώμες οποίος το έχει… αν ολλα πάνε καλά το καλοκαίρι θέλω να Πάρο ένα.. έχω ρίξει ντουφεκες με ένα φίλου μου μου άρεσε παρά πολύ.., για ζημιές με ενδιαφέρει περισσότερο αν βγάζει κατι
Για ζημιες δεν έχω άποψη.Browning cynergy για πέστε γνώμες οποίος το έχει… αν ολλα πάνε καλά το καλοκαίρι θέλω να Πάρο ένα.. έχω ρίξει ντουφεκες με ένα φίλου μου μου άρεσε παρά πολύ.., για ζημιές με ενδιαφέρει περισσότερο αν βγάζει κατι
Ακριβώς αυτό όμως.Για ζημιες δεν έχω άποψη.
3 που τα έχω ρίξει σε 71 κ 76 η αίσθηση είναι απαράδεκτη για μένα.
Καμία σχεση με 525 άντε κ 725.
Καλο οπλο με ωραιο προφιλ ,τα πρωτα ειχαν ενα θεμα με τον μηχανισμο το οποιο επισκευαζεται πολυ ευκολαBrowning cynergy για πέστε γνώμες οποίος το έχει… αν ολλα πάνε καλά το καλοκαίρι θέλω να Πάρο ένα.. έχω ρίξει ντουφεκες με ένα φίλου μου μου άρεσε παρά πολύ.., για ζημιές με ενδιαφέρει περισσότερο αν βγάζει κατι
Και το 325 Γιάννη που έχω εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το 525 μου φαίνεται αρκετά βαρύΑνάμεσα στα 3 οπλα,525 δαγκωτο!!
Κι αυτό ωραίο!Και το 325 Γιάννη που έχω εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το 525 μου φαίνεται αρκετά βαρύ
Δυο δικανα μου αρεσουν πολύ από αυτά που έχω ντουφεκησι το s55 της μπερετα παλιό αλλα θανατος και το cynergy…εχουμε καιρό θα δουμε που θα κατσι η μπίλια αν κατσιΚι αυτό ωραίο!
Γι'αυτό είναι θάνατος!παλιό αλλα θανατος
S-55B Sauer-Beretta που εχω εγω συμφωνω και επαυξανω!Δυο δικανα μου αρεσουν πολύ από αυτά που έχω ντουφεκησι το s55 της μπερετα παλιό αλλα θανατος και το cynergy…εχουμε καιρό θα δουμε που θα κατσι η μπίλια αν κατσι
Brow evolve προσεξτε την αποθηκηView attachment 67910View attachment 67912
δεν ειναι τιποτα φιλε απλα ειχε γινει γαρμπιλι απο την βρωμαView attachment 68195
αυτο Βαγγελη φαινεται ανησυχητικό