Απόλυτα ευχαριστημένος πήρα τσίχλες με το ic σε αποστάσεις που δεν πίστευα ότι θα έπεφταν .
Απόλυτα ευχαριστημένος πήρα τσίχλες με το ic σε αποστάσεις που δεν πίστευα ότι θα έπεφταν .
Carsons η trulock φθηνά και σωσταΑγαπητοι μου συναδελφοι της οικογενειας Browning θελω να ενημερωσω πως αποκτήσατε ακομα ενα μελος κατοχος πλεον ενος b 525 hunter classic μετα απο χρονια που ειχα στην κατοχη μου και το b 425. Επισης θα ηθελα την εμπειρια σας για τα τσοκ Carlsons sporting clays ported και τα Muller U για καρτερησιο κυνηγι δεδομενου οτι εχω την δυνατοτητα να μου τα φερουν απο Αμερικα τον αλλο μηνα.Ευπροσδεκτη καθε προταση σας.
Βάλε και καμιά φωτό να το χαζέψουμε λίγο το κανόνιΑγαπητοι μου συναδελφοι της οικογενειας Browning θελω να ενημερωσω πως αποκτήσατε ακομα ενα μελος κατοχος πλεον ενος b 525 hunter classic μετα απο χρονια που ειχα στην κατοχη μου και το b 425. Επισης θα ηθελα την εμπειρια σας για τα τσοκ Carlsons sporting clays ported και τα Muller U για καρτερησιο κυνηγι δεδομενου οτι εχω την δυνατοτητα να μου τα φερουν απο Αμερικα τον αλλο μηνα.Ευπροσδεκτη καθε προταση σας.
Αγαπητοι μου συναδελφοι της οικογενειας Browning θελω να ενημερωσω πως αποκτήσατε ακομα ενα μελος κατοχος πλεον ενος b 525 hunter classic μετα απο χρονια που ειχα στην κατοχη μου και το b 425. Επισης θα ηθελα την εμπειρια σας για τα τσοκ Carlsons sporting clays ported και τα Muller U για καρτερησιο κυνηγι δεδομενου οτι εχω την δυνατοτητα να μου τα φερουν απο Αμερικα τον αλλο μηνα.Ευπροσδεκτη καθε προταση σας.
Οι διαστάσεις δείχνουν εναρμονισμενες για ατσάλιναΞαναμέτρησα τα μαμά τσοκ του 425 (inv+) και βρήκα τα εξής:
cyl 19.2
skeet 18.78
ic 18.72
mod 18.5
im mod 18.3
full 18
Κανονικά θα έπρεπε
cyl 18.8
skeet 18.67
ic 18.55
mod 18.3
im mod 18.16
full από 17.8
Οι αποκλίσεις είναι:
cyl -0.4
skeet -0.11
ic -0.17
mod -0.2
im mod -0.14
full -0.2
Έχει μετρήσει κανείς τα δικά του να δούμε αν συμφωνούν οι μετρήσεις?
18.7 71cm 5 τσοκ κλειδαρια σκανδαλης πανινες βελουδινες καλυψεις για κανη βαση κλειδι προσπεκτ και σλκηρη βαλιτσα.Ομορφα νοικοκυρεμένα.Καλοτουφεκο , κλασικός αυλός η διευρυμένος;
Καλοτουφεκο Παναγιώτη... Τρία Carlson παρτου... ic, mod και full αυτά που θα παραγγελεις... Σε πραγματικές σύσφιξεις στον αυλό σού θα σου βγούν 1,5/10, 4/10 και 7/10.. Θα είσαι υπέρ καλυμμένος για τα πάντα...18.7 71cm 5 τσοκ κλειδαρια σκανδαλης πανινες βελουδινες καλυψεις για κανη βαση κλειδι προσπεκτ και σλκηρη βαλιτσα.Ομορφα νοικοκυρεμένα.
Καλοτουφεκο Παναγιώτη... Τρία Carlson παρτου... ic, mod και full αυτά που θα παραγγελεις... Σε πραγματικές σύσφιξεις στον αυλό σού θα σου βγούν 1,5/10, 4/10 και 7/10.. Θα είσαι υπέρ καλυμμένος για τα πάντα...
Ευχαριστω τους συναδελφους για τις ευχες και τις προτασεις και Αρι φιλε μου αυτο εχω αποφασισει και εγω τα 3 carĺsons sporting clays ported. Κλεινω το θεμα επιλογής τσοκ για το b525.Καλοτουφεκο Παναγιώτη... Τρία Carlson παρτου... ic, mod και full αυτά που θα παραγγελεις... Σε πραγματικές σύσφιξεις στον αυλό σού θα σου βγούν 1,5/10, 4/10 και 7/10.. Θα είσαι υπέρ καλυμμένος για τα πάντα...
Παναγιώτη να το χαρείς ... πάντα με υγεία !!!!Ευχαριστω τους συναδελφους για τις ευχες και τις προτασεις και Αρι φιλε μου αυτο εχω αποφασισει και εγω τα 3 carĺsons sporting clays ported. Κλεινω το θεμα επιλογής τσοκ για το b525.
3-56 = M2.5x 0.45Έχω χάσει το στόχαστρο (απλή μπίλια) από την Auto 5. Η κάνη είναι 76 cm Βελγική. Μήπως γνωρίζει κάποιος, πόσα χιλιοστά είναι το πάχος της βίδας, για να μπορέσω να παραγγείλω ένα καινούργιο;
Ευχαριστώ Βασίλη.3-56 = M2.5x 0.45
Σύμφωνα με αυτούς
https://www.shotgunworld.com/thread...t-sight-bead-thread-size.435579/#post-3541113
Καλύτερα να ρωτήσεις όμως μην σε πάρω στο λαιμό μου ...
Μόνιμα αυτό έχω βιδωμένο ...Πρωινη επίσκεψη στο Βάγγο και έφυγα με ένα ζευγαράκι gemini LM (και τα 2), για το 425.
View attachment 70916
Ευχαριστώ φιλαράκι.Μόνιμα αυτό έχω βιδωμένο ...
Καλορίζικα ..
Γιατί και τα δύο ίδια;Ευχαριστώ φιλαράκι.
Όταν είπα του Βάγγου ότι τα θέλω για ομορφιά και να βιδώνουν με το χέρι παραλίγο να με διώξει.