και ρωταω ποιος ο λογος για τον καθε ενα μας . που εχει διαφορετικο διαμετρημα απο το 12αρι , ξεκιναω πρωτος που εχω GAL 28 σουπερ ποζε , πρωτον και κυριοτερο που σκεφτηκα οταν το αγορασα ηταν τα οικονομηκα φυσιγγια που γεμηζω μονος μου , ειχα πρωβλημα στην αρχη με της πλαστηκες μησοταπες , τα χαρτονακια GAL28 και τους καλυκες που δεν μπορουσα να βρω , που προχηρα το ελυσα αγοραζοντας ετοιμα GAL 28 και ξαναρηχνοντας αρκετες φορες τα ιδια , τα δε χαρτονακια που δεν μπορουσα να βρω τα εκοβα με σγρομπια Ν 11 , και για πλαστηκες μισοταπες και συγκερωτηρες που δεν μπορουσα να βρω , εβαζα χοντρα πιτουρα , αναμεσα σε δυο χαρτονακια . Μετα καπια στιγμη πριν απο 8 χρονια πηρα χαμπαρι το SIARM. COM , και εχω μια μεγαλη ποσοτητα απο καλυκες GAL 28 καινουριους , καθος και μησοταπες και συγκερωτηρες , ακομα και ταπες μαληνες , και με φελο , στην πορεια καταλαβα οτι το 28αρι εχει και αλλα προτερηματα , εκτος απο τα οικονομηκα φυσιγγια ,οπως σε κοντηνες αποστασης δεν καταστρεφει το θυραμα , δεν σε κουραζει με την ανακρουση , και με λιγοτερο θορυβο στην τουφεκια του . Τα τελευτεα χρονια σπανια το χρισημοποιω , και ο λογος οτι δεν εχει πολλα πουλια , περιμενω καπια χρονια με πολλα πουλια για να ρηξω και με αυτο μερικες τουφεκιες