πολύ ωραίο,καλορίζικο καλόκαφτο
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά ο άι Βασίλης ηρθε στο παρά 5.
Η ποιότητα του σε κανει να νοσταλγεις τα παλια ...
Μόνη "αβαρία" η καννη φουλ σταθερό λογικά θα την στειλω για σπείρωμα, παχος έχει άφθονο . Αν δεν γίνεται θα την κάνω σταθερό LM
Καλοριζικο Νικο!!
Μόνη "αβαρία" η καννη φουλ σταθερό λογικά θα την στειλω για σπείρωμα, παχος έχει άφθονο . Αν δεν γίνεται θα την κάνω σταθερό LM
καλοριχτη Νικο να την χαρεις!
καλοριχτο να ειναι νικο ...να το χαρεις
Και γω το ίδιο Γιώργο συνδυάζει για μένα το παρελθόν και το μέλλον της εταιρείας σε δωδεκαρι τα κατάφερα σε εικοσαρι μπορεί ίσως κάποια στιγμή .Ωραίες τουφεκιές στις τσίχλες με ένα όπλο που θα ήθελα πολύ να είχα στον οπλοβαστό μου! (Beretta Urica 2 Cal 20)
Kαλημέρα παιδιά...Για όσους έχουν κάποιο πλαγιοκαννο cal.20 , μπορούν να μου πουν διαστάσεις ( πραγματικες διαστασεις 20αριου, και οχι σαν 20αρι) μπασκουλας , και Καννών στην μπαμπούλα από πάνω ( στα ημι- σφαιρια) που κλείνει το όπλο?
Ευχαριστω
Έχει ένα varini zanano ο ξάδερφος μου που το είχα κυνηγήσει πρόπερσι σχεδόν όλη τη σεζόν. Θα πάω αύριο από το σπίτι του να το μετρήσω. Οι διαστάσεις του φυσικά είναι αυτές που πρέπει.Δεν έχει κανένας σας ωρέ κανονικό 20αρι πλαγιοκαννο ?
Όλοι καραμπινακιδες και σουπερποζεραδες ειστε ?
Φαρμακι αλλά πανέμορφα και τα aya και τα Victor sarasqueata που εχει
Υπερεκτιμημενα όσο δε πάει.Και εγώ τα ζαχαρώνο, αλλα όπως λέει και ο φίλος παραπάνω ειναι λίγο υπέρ εκτιμώμενα.