θα ειναι το τριτο στη συλλογη μουΕπρεπε να την εχεις παρει χθες Παρασκευη!
Ένα δύο υπάρχουν στο νησί και ένας χωριανος μου κυνηγούσε χρόνια περισσότερο το αγριοκουνελο με αυτό και ο γιος του τσίχλες .θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για remi 1100
ο Σάντσο, ένα panama hat πιστεύω είναι ότι πρέπει .
Δεν έχω εμπειρία προσωπική αλλά μου φαντάζει πολύ βαρύ για 20αρι. Έχω την cal12 κατά τα άλλα μια χαρά και βλητικα δεν το συζητάμε.θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για remi 1100
Aαυτό...μαλιστα ένα ποιοτικό δισκανδαλο εργαλειο...
Την τσάντα την ζήλεψα Νικηφορε ,αν και δεν έχουμε καρτερία στο νησί για να την κουβαλώ μόνο και μόνο από την φώτο φωνάζει ποιότητα , την φαντάζομαι σε καρτέρι τσίχλας σε ένα ωραίο καρτερακι με μουντό καιρό γεμάτη με φυσίγγια ιδιογομωσηςΩραιότατο με όλα του τα κομφόρ!!!
Καλημέρα Κωνσταντίνε! Και θες μία ημέρα με όχι και πανικός από τσίχλες! Για να μπορείς να χαϊδεύεις τα εργαλεία!!!! Και να σκέφτεσαι τις γιωμισιές σου!! Και άλλα πολλά!!!Την τσάντα την ζήλεψα Νικηφορε ,αν και δεν έχουμε καρτερία στο νησί για να την κουβαλώ μόνο και μόνο από την φώτο φωνάζει ποιότητα , την φαντάζομαι σε καρτέρι τσίχλας σε ένα ωραίο καρτερακι με μουντό καιρό γεμάτη με φυσίγγια ιδιογομωσης
.Καλημέρα Κωνσταντίνε! Και θες μία ημέρα με όχι και πανικός από τσίχλες! Για να μπορείς να χαϊδεύεις τα εργαλεία!!!! Και να σκέφτεσαι τις γιωμισιές σου!! Και άλλα πολλά!!!
Το πρώτομε την ταρταρούγα και ράουντ, τι μάρκα είναι?
Στην παρέα προστέθηκε ένα summit 81 εκ , η παρθενική του σήμερα στο σκοπευτήριο έριξα και γω μερικές (παλιότερα έριχνα συνέχεια με ένα του σκοπευτηριου με 76εκ) από ότι φαίνεται συνήθισα το 725 και με ξένισε η λεπτοτερη πάπια του guerini επίσης το κοντακι του ήταν κοντό για μένα αλλά λίγη σημασία έχει , το φιλαράκι που το αγόρασε έμεινε ευχαριστημένος .
Στην παρέα προστέθηκε ένα summit 81 εκ , η παρθενική του σήμερα στο σκοπευτήριο έριξα και γω μερικές (παλιότερα έριχνα συνέχεια με ένα του σκοπευτηριου με 76εκ) από ότι φαίνεται συνήθισα το 725 και με ξένισε η λεπτοτερη πάπια του guerini επίσης το κοντακι του ήταν κοντό για μένα αλλά λίγη σημασία έχει , το φιλαράκι που το αγόρασε έμεινε ευχαριστημένος .
Αυτό είναι Νικηφορε νομίζω είναι βασισμένο πάνω στο rizzini .Το πρώτομε την ταρταρούγα και ράουντ, τι μάρκα είναι?
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε, αυτό φανταζόμουν και εγώ ότι είναι.Αυτό είναι Νικηφορε νομίζω είναι βασισμένο πάνω στο rizzini .
https://shootingsportsman.com/connecticut-shotgun-revelation/
Αρκετά ελαφρύ πιστεύω του ταιριάζει καλύτερα το περπατητο και κυνήγι φερμας .