Είναι πάρα πολύ τίμια τα καλά ισπανικά! Αλλά και εγώ δεν έχω πιάσει τέτοια να τα περιεργαστώ.
ε βεβαια. εσυ Ιταλοφερνεις
Είναι πάρα πολύ τίμια τα καλά ισπανικά! Αλλά και εγώ δεν έχω πιάσει τέτοια να τα περιεργαστώ.
Αφού είναι κοντά και το καλοκαίρι έρχονται χιλιάδες από αυτές τις όμορφες ιταλιδούλες!ε βεβαια. εσυ Ιταλοφερνεις
Αφού είναι κοντά και το καλοκαίρι έρχονται χιλιάδες από αυτές τις όμορφες ιταλιδούλες!
Μη μας χαλας τα ονειρα βρε αλεξ δε μας εχει μεινει και τπτ αλλο εδω δε μπωρουμε την εξοδο του σπιτιουμας να περασουμε εκει θα κολλησουμε χαχαΤην εξοδο πως θα την περναγατε φανταζομαι....Θα ουρλιαζατε σαν
τα πιτσιρικια που τους παιρνουν το κουλουρι απο το χερι
Ε καλα αμα εισαι κανας κοτζιλα και θες μικρο διαμετριμα μονο τα briley tubes σε σωνουνε τα περνας μεσα στις κανες σουδεν εχω πιασει ουτε 20αρι, ουτε 16αρι στα χερια μου για να εχω μετρο συγκρισης....με τρομαζει με αυτο που βλεπω σε διαφορα βιντεακια το μεγεθος του 20αριου... και κατα ποσο θα ειναι βολικο στα χερια μου...
Μεχρι που εβαλα τα γυαλια μου δεν εβλεπα το οπλο πολυ καλονα περνάει η ώρα φίλε. Φυσιγγακι winchester long beard xr βγαζει πολυ long range τουφεκιες ωραίο κσι το affinity συζητιέται πολύ τελευταία.
Ε καλα αμα εισαι κανας κοτζιλα και θες μικρο διαμετριμα μονο τα briley tubes σε σωνουνε τα περνας μεσα στις κανες σου
Δυσκολη επιλογη το 20 αρι ακριβοτερα φυσιγγια μινιμαλιστικο για καπιους κλωτσανε μερικα σα μουλαρια και ειναι και ακριβοτερα πιστευω μας τα πασαρουν εντονα λογο κορεσμου της αγορας στο 12gaοχι δεν ειμαι γκοτζιλα....ετρψγα οοολο το φαι μου μικρος, αλλα δεν ειμαι τερατακι 1.93 ειμαι και 98 κιλα
παραλλαγή η bottom land Τόλη τα πάντα όλα, αλλάζουν τα γούστα γερνοντας φαινεται κάποτε δεν ήθελα να βλέπω πλαστικά πέρασε και αυτό, για παραλλαγή δεν το συζητάμε και όμως πολύ χρήσιμο σε όπλα που θα δεχθούν σκληρή μεταχείριση και θα είναι εκτεθειμένα.Μεχρι που εβαλα τα γυαλια μου δεν εβλεπα το οπλο πολυ καλο
Με το καλό Γιάννη
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Ωραιότατο!!! Καλοτούφεκο Γιάννη!!!
Παιδιά στα μάτια μου είναι κουκλί. Το παρήγγειλα σε. Cal 20.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Όντως...Πολύ όμορφο...καλορίζικο
Και στα δικά μας μάτια κουκλί είναι!!! Καλορίζικο να το χαρείς!Παιδιά στα μάτια μου είναι κουκλί. Το παρήγγειλα σε. Cal 20.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Και στα δικά μας μάτια κουκλί είναι!!! Καλορίζικο να το χαρείς!