Mafia Calabria
Moderator
Οχι αλλα συνέφερε καπως τις τουφεκιες με τα παλιοφυσιγγα , με το σκητ και το ραγε ειχα πολλα λαβωμενα.Έριξες με ραγέ τσοκ και σου έκανε το LM πιο ανοιχτή κατανομή?
Οχι αλλα συνέφερε καπως τις τουφεκιες με τα παλιοφυσιγγα , με το σκητ και το ραγε ειχα πολλα λαβωμενα.Έριξες με ραγέ τσοκ και σου έκανε το LM πιο ανοιχτή κατανομή?
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Με το καλό σου εύχομαι.πολυ ωραιο καλοτουφεκο Γιαννη...
Αντε, να ..περνουμε και εμεις σειρσ
Σε ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε.Καλορίζικο Γιαννη
Πολύ ωραίο και εξαιρετικά καλό! Θα το καταευχαριστηθείς!Να και το 20αρι μου. Ωραίο όπλο παιδιά. View attachment 14905View attachment 14906View attachment 14907
Κουκλί είναι, καλοτούφεκο φίλε!Να και το 20αρι μου. Ωραίο όπλο παιδιά. View attachment 14905View attachment 14906View attachment 14907
Πανέμορφο Γιάννη, ευχομαι να σου χαρισει εξίσου όμορφες στιγμές!!!Να και το 20αρι μου. Ωραίο όπλο παιδιά. View attachment 14905View attachment 14906View attachment 14907
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Πολύ ωραίο και εξαιρετικά καλό! Θα το καταευχαριστηθείς!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Κουκλί είναι, καλοτούφεκο φίλε!
Σε ευχαριστώ πολύ. Θα μου τα κάνει τα κέφια. ΧαχαΠανέμορφο Γιάννη, ευχομαι να σου χαρισει εξίσου όμορφες στιγμές!!!
Καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.Να και το 20αρι μου. Ωραίο όπλο παιδιά. View attachment 14905View attachment 14906View attachment 14907
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.
Ισως επηρεαζει το μερος που κυνηγαει ?Νωμιζω ριχνει λιγο βιαστικά, η μου φενετε?
Ισως επηρεαζει το μερος που κυνηγαει ?
Καλορίζικο, να το χαρείς Γιάννη!View attachment 15623View attachment 15623Να και το τελευταίο μου απόκτημα,πλαγιόκαννο 20ράκι ,κυνήγησα πέρσι απο τις γιορτες και μετά,και φέτος τα λίγα ορτύκια μεχρι τώρα, απλά έρωτας !