20αρι? νομιζω ειχε ενα μονοσκανδαλο matador... μονοσκανδαλο σε πλαγιο = ΙεροσυλιαΕίχε ένα ίδιο από ιδιώτη κοντά ένα χρόνο στο καρ ένα χιλιάρικο
Γουστα ειναι αυτα βεβαια..
20αρι? νομιζω ειχε ενα μονοσκανδαλο matador... μονοσκανδαλο σε πλαγιο = ΙεροσυλιαΕίχε ένα ίδιο από ιδιώτη κοντά ένα χρόνο στο καρ ένα χιλιάρικο
νομιζω και καινουργιο οπως ειναι τωρα θατανε περιπου το 20αρι στο σημειο εκεινο. Δεν ειναι φτιαγμενο να εφαρμοζει με τη γυρω επιφανεια. κανει μια γραμμη σαν κορνιζα το μεταλλο της βασης (δεν ξερω γιατι) και φαινεται το κλειδι ενω ειναι πιο βαθεια απο την επιφανεια, να εξεχει και να κανει σκια γυρω του. ισως φαινονται ολα λαθος απο τη φωτο.
τον ρωτησα, εχει ενα κρικοφ στα 5800 και ενα wilmalt καπως ετσι, στα 1500 αλλα δεν...Δες στο σάιτ του πλαστουργου έχει και 16αρια
Δεν πειράζει Διονύση ... Την ίδια ακριβώς πατέντα μπορείς να κάμεις και για το 16αρι !!! Αντί για τα πλαστικά σωληνάκια, μπορείς να κόψεις και να βάλεις όμοια κομάτια (σωληνάκια) από 12αρηδες κάλυκες ... Ο 16αρης κάλυκας (το πλαστικό του τμήμα) χωράει ακριβώς (εφαρμοστά) μέσα στον 12άρη, και σταματά εκεί που αρχίζει ο μεταλλικός πάφυλας !!! (όπως και στην πατέντα σου με το 20αρι)τελικα, αφου εκλεισα το 16αρι, μου εμεινε και η πατεντα με τα σωληνακια για το 20αρ....δεν πειραζει...πιος ξερει...ισως μελοντικα........
Ε τώρα γράφει ανεφ προβλήματος οι κάνες Λες να του κάνανε μερεμετιτους ειχα παρει τηλ. τοτε που εψαχνα, και μου ειχαν πει για ενα μερκελ πλαγιο cal. 20 που ειχαν διαβρώσεις μεσα οι καννες...το εδιναν 1200 ευρω...
δεν ξερω εαν ειναι το ιδιο....εγω ειπα αυτο που μου ειχε πει για ενα μερκελ 20αρι...αυτο μπορει να ειναι αλλο....αλλα οποιος ενδιαφερεται, ας ρωτησει....στο τηλ .μου φανηκε πολυ ειλικρινής,..Ε τώρα γράφει ανεφ προβλήματος οι κάνες Λες να του κάνανε μερεμετι
Ωραίο όπλο αλλά μου φάνηκε βαρύ για 20άρι!