Cal.20

Ευχαριστω Γιάννη , να χούμε να θυμόμαστε για την χρόνια που πέρασε , μια γλυκιά μελαγχολία με πιάνει πάντα τετοια εποχή που κοντεύει η λήξη της αρχοντισας του βουνού αλλά να μας έχει καλα ο Θεός να έχουμε την δύναμη να ανεβαίνουμε τα βουνά και την επόμενη .

Ευχαριστώ Νίκο μου αλλα μονο τη becaccia κοιτάω, μ'αρέσουν τα χαρακτηριστικά της.....
H μπεκατσια είναι μοντεφελτρο

η ραφαελο ειναι πάντα η ψυχή της μπενελι

Και με τις. 2 πανέμορφες είμαι καιθα κάνεις την δουλειά σου

... να χούμε να θυμόμαστε για την χρόνια που πέρασε , μια γλυκιά μελαγχολία με πιάνει πάντα τέτοια εποχή που κοντεύει η λήξη της αρχόντισας του βουνού αλλά να μας έχει καλά ο Θεός να έχουμε την δύναμη να ανεβαίνουμε τα βουνά και την επόμενη...
...Αμήν!.love....:)...

Εύχομαι και του χρόνου με υγεία, αδελφέ...! :) ...

Καλησπέρα τι γνώμη έχετε για την συγκεκριμένη καραμπίνα Franchi affinity 3 black synthetic cal.20;

Την βρίσκω στα 800 ευρώ. ,

Αν μπορείς βαλτής την ρίγα sporting πάνω
Είναι απροβλημάτιστη
Φίλος την είχε και μετάνοιωσε που την έδωσε
Εγώ σήμερα αν έπερνα αυτογεμες εικοσαρι
SX3 που δεν υπάρχει ποια όσοι πήραν δεν τα δίνουν
Η Αffinity με ρίγα spotrting

Αν το πάρεις το όπλο αυτό ψάξε και ζητά τους να σου φέρουν κάνη με άυλο 16mm. Αλλά ζητα το επιτάχτηκα σε φάση αν δεν είναι 16mm δεν το περνώ και αν πάρω θα πάω να το μετρήσω.
Έχω την εξής απορία:κανονικά ο αυλός του cal 20 είναι 15,63mm.Έχει τόση διαφορά βλητικά αν είναι 16mm;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Έχω την εξής απορία:κανονικά ο αυλός του cal 20 είναι 15,63mm.Έχει τόση διαφορά βλητικά αν είναι 16mm;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Στις 4 το χάραμα έχεις όντως περίεργες απορίες!🤣🍻🍻
Έχω 15.6, 15.8, 16 &16.1 όλοι δουλεύουν καλά. Στα 28γρ όμως οι 2 μεγαλύτεροι δίνουν λιγότερο λάχτισμα και πιο αρμονική κατανομή.

Back