Φίλοι μου καλησπέρα σας... Σας έχω ένα νέο... Σε λίγες ημέρες θα έχω άλλο ένα εικοσάρι... Το SPR 310 ... Είναι το σούπερ ποζέ της Baikal που το έβγαζε για τη Remington...
Καλορίζικο και καλοτουφεκο να είναιΦίλοι μου καλησπέρα σας... Σας έχω ένα νέο... Σε λίγες ημέρες θα έχω άλλο ένα εικοσάρι... Το SPR 310 ... Είναι το σούπερ ποζέ της Baikal που το έβγαζε για τη Remington...
Απο καταστημα η ιδιωτη;Φίλοι μου καλησπέρα σας... Σας έχω ένα νέο... Σε λίγες ημέρες θα έχω άλλο ένα εικοσάρι... Το SPR 310 ... Είναι το σούπερ ποζέ της Baikal που το έβγαζε για τη Remington...
Aπό κατάστημα. Καινούριο.Απο καταστημα η ιδιωτη;
Να σαι καλά Κωνσταντίνε!Καλορίζικο και καλοτουφεκο να είναι
Φίλοι μου καλησπέρα σας... Σας έχω ένα νέο... Σε λίγες ημέρες θα έχω άλλο ένα εικοσάρι... Το SPR 310 ... Είναι το σούπερ ποζέ της Baikal που το έβγαζε για τη Remington...
Με το καλο spr. Ωραιος 66ποντους; απο λεφτα;Aπό κατάστημα. Καινούριο.
Ευχαριστώ πολύ! Να'σαι καλά! Είναι 3200.......Καλορίζικο φίλε με πολλές και ωραίες τουφεκιές.
Πόσο βάρος έχει το όπλο;
Να'σαι καλά! 67.5 πόντους. Από λεφτά ήμουν τυχερός. 450 καινούριο.Με το καλο spr. Ωραιος 66ποντους; απο λεφτα;
Πολύ καλη τιμή! Καλορίζικο και Καλοτουφεκο!Να'σαι καλά! 67.5 πόντους. Από λεφτά ήμουν τυχερός. 450 καινούριο.
Καλορίζικο και καλότυχο φίλε! Ελπίζω να το ευχαριστηθείςΦίλοι μου καλησπέρα σας... Σας έχω ένα νέο... Σε λίγες ημέρες θα έχω άλλο ένα εικοσάρι... Το SPR 310 ... Είναι το σούπερ ποζέ της Baikal που το έβγαζε για τη Remington...
Να σαι καλά φίλε μου!Μόλις το τουφεκίσω θα σας πω τα καθέκαστα...Καλορίζικο και καλότυχο φίλε! Ελπίζω να το ευχαριστηθείς
450 με θήκη και βαλίτσα.... Ξέχασα να σας πω... Και πάλι ευχαριστώ!Πολύ καλη τιμή! Καλορίζικο και Καλοτουφεκο!
Καλοντούφεκο να ειναι, περιμένουμε φώτο όταν με το καλό έρθει στα χέρια σου.Φίλοι μου καλησπέρα σας... Σας έχω ένα νέο... Σε λίγες ημέρες θα έχω άλλο ένα εικοσάρι... Το SPR 310 ... Είναι το σούπερ ποζέ της Baikal που το έβγαζε για τη Remington...
Θα ανεβάσω εννοείται... Και από τουφεκιέςσε χαρτόνι, όπως τότε με την sx3 cal20.Καλοντούφεκο να ειναι, περιμένουμε φώτο όταν με το καλό έρθει στα χέρια σου.
Ευχαριστώ πολύ!! Να'σαι καλά!!Κωνσταντίνε καλορίζικο καλοτούφεκο
Καλορίζικο κάλο ντουφεκο να το χαρεί φίλε,φανατικός με το 20 πλέων, αναμένουμε φώτοΦίλοι μου καλησπέρα σας... Σας έχω ένα νέο... Σε λίγες ημέρες θα έχω άλλο ένα εικοσάρι... Το SPR 310 ... Είναι το σούπερ ποζέ της Baikal που το έβγαζε για τη Remington...
Δεν το αλλάζω το 20άρι με τπτ!!Καλορίζικο κάλο ντουφεκο να το χαρεί φίλε,φανατικός με το 20 πλέων, αναμένουμε φώτο
Αυτό ξαναπεστο Κώστα και γω μαζί σου με 1000 .Δεν το αλλάζω το 20άρι με τπτ!!