Mafia Calabria
Moderator
Και τι δεν έχεις πρέπει να λέμε .xm.Εχω ένα Mossberg new haven.
Και τι δεν έχεις πρέπει να λέμε .xm.Εχω ένα Mossberg new haven.
Αυτό το θέλω και γω Στέλιο μου ένα mx 2000 μαύρη βάση 71εκ καννες και σταθερά τσοκ βελτιωμένος κύλινδρος η κάτω και ντεμι η πάνω. Φυσικά σε διαμετρημα 20Perazzi..... .buy buy.
Φυσιγγακια nobel sport βλέπω και λέει οτι ειναι 28γρ, ωραίος ο ισπανός με το σκυλάκι και την δικανια του.
Θα το πάρεις και δισκάνδαλο και με κοντάκι ντεμί πιστολέ! Απαράμιλλο!!!Αυτό το θέλω και γω Στέλιο μου ένα mx 2000 μαύρη βάση 71εκ καννες και σταθερά τσοκ βελτιωμένος κύλινδρος η κάτω και ντεμι η πάνω. Φυσικά σε διαμετρημα 20
Ακριβώς και φυσίγγια ιδιογωμοσης.Θα το πάρεις και δισκάνδαλο και με κοντάκι ντεμί πιστολέ! Απαράμιλλο!!!
Νικηφορε την κατατασω στις πολύ καλές εταιρείες , το f2 το χω δοκιμάσει και γω αλλά είναι κάπως διαφορετικό το χα φέρει από Αμερική.Καλησπέρα στους λάτρεις των μικρών! Δεν θα γράψω για νούμερα και αριθμούς μιας και δεν αρμόζει και στο συγκεκριμένο θήραμα και άλλο τόσο και στα <μικρά> διαμετρήματα! Έμεινα υπέρ ευχαριστημένος με τα συγκεκριμένα φυσίγγια τόσο που δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με την ιδιογόμωση του cal20 τουλάχιστον για την ώρα. Το καλύτερο εμπορικό φυσίγγιο που έχω χρησιμοποιήσει στο κυνήγι της μπεκάτσας και σε cal20 αλλά και σε cal12! Υγρασία-κρύο είχα ακαριαίες καταβολές χωρίς ζωντανά,αίματα και ξεπουπουλιάσματα. Επειδή το λέει classic νόμιζα ότι θα είναι με μεσόταπα αλλά έχει συγκεντρωτήρα, πάντως με κύλινδρο έχει εξαιρετικό άνοιγμα τουφεκιάς και αρκετά γρήγορο φυσίγγιο 1300π/δ στο 1 μέτρο από την κάννη. Ακριβώς 26 γρ Νο 10 σκάγια και μπαρούτι F2x32 στα 19,6 grain.
Καλησπέρα στους λάτρεις των μικρών! Δεν θα γράψω για νούμερα και αριθμούς μιας και δεν αρμόζει και στο συγκεκριμένο θήραμα και άλλο τόσο και στα <μικρά> διαμετρήματα! Έμεινα υπέρ ευχαριστημένος με τα συγκεκριμένα φυσίγγια τόσο που δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με την ιδιογόμωση του cal20 τουλάχιστον για την ώρα. Το καλύτερο εμπορικό φυσίγγιο που έχω χρησιμοποιήσει στο κυνήγι της μπεκάτσας και σε cal20 αλλά και σε cal12! Υγρασία-κρύο είχα ακαριαίες καταβολές χωρίς ζωντανά,αίματα και ξεπουπουλιάσματα. Επειδή το λέει classic νόμιζα ότι θα είναι με μεσόταπα αλλά έχει συγκεντρωτήρα, πάντως με κύλινδρο έχει εξαιρετικό άνοιγμα τουφεκιάς και αρκετά γρήγορο φυσίγγιο 1300π/δ στο 1 μέτρο από την κάννη. Ακριβώς 26 γρ Νο 10 σκάγια και μπαρούτι F2x32 στα 19,6 grain.
Μπράβο Νικόλα έχει άλλη χάρη με το εικοσαρι και δικά σου φυσίγγια.
Έλα ντε .xm.Γιατί το έδωσες αυτό το μπιμπελό που ειναι θαυματουργο