καλημερα σας...εχω ψαξει αρκετα και εχω καταληξει στην franchi affinity λογω οικονομικου αλλα και επειδη την εχω σε δωδεκαρα μηπως την εχει καποιος να μου πει την γνωμη του
δεκτες ολες οι αποψεις
δεκτες ολες οι αποψεις
Καλορίζικο Γιάννη αυτό θέλει και σπέσιαλ φυσιγγακια ιδιογομωσης με ρελι.
κωσταντινε δν το πηρα τελικα για δικους μου λογους αλλα κουβεντιαζω για ενα browning πλαγιο με αυτοματους εξωλκειςΚαλορίζικο Γιάννη αυτό θέλει και σπέσιαλ φυσιγγακια ιδιογομωσης με ρελι.
Χθες είδα σε κάποιον γνωστό μια 20αρα breda antares περιττό να πω ότι την ερωτεύτηκα δεν την πουλάει βέβαια αλλά αν ποτέ κάνει την κίνηση του είπα να με έχει υπόψιν του.
Δεν πειράζει ακόμα καλύτερα Γιάννη με το καλό φίλε άντε να σου ευχηθούμε σύντομα τα καλοριζικα.κωσταντινε δν το πηρα τελικα για δικους μου λογους αλλα κουβεντιαζω για ενα browning πλαγιο με αυτοματους εξωλκεις
Γιάννη καλορίζικο και με το καλό να μας το παρουσιάσεις κιόλαςbrowning bss 66cm αυτοματους εξωλκεις και τσοκακια σε μια εβδομαδα θα το εχω λογω της γραφειοκρατειας!!!!
oταν το παρω το μονο να μου δειξετε πως ανεβαζωΓιάννη καλορίζικο και με το καλό να μας το παρουσιάσεις κιόλας
Εντάξει Γιάννη, στείλτο σε μένα και τις ανεβάζω εγώ.....oταν το παρω το μονο να μου δειξετε πως ανεβαζω
κανενα προβλημα συνονοματεΕντάξει Γιάννη, στείλτο σε μένα και τις ανεβάζω εγώ.....
Εσύ θες να σου στείλει το όπλο να το βγάλεις φωτογραφίες ή να σου στείλει τις φωτογραφίες να τις ανεβάσεις??Εντάξει Γιάννη, στείλτο σε μένα και τις ανεβάζω εγώ.....
ευχαριστω πολυ προσεχως φωτογραφιες αναλυτικεςΚαλορίζικο και μπράβο που επέλεξες πλαγιόκαννο και μάλιστα εξαιρετικό!
ευχαριτω πολυ ναι σαι καλαΚαλορίζικο Γιάννη!