Τώρα τι να πούμε ότι δεν έχεις δίκιο…. Δίκιο έχεις αλλά είναι η πουτανα η εποχή
Έτσι είναι...αυτο δεν μπορω να το καταλαβω , εχεις μικρο κρατατο μικρο , εκει ειναι η μαγκια , εχεις 28αρι βαλε φυσιγγια 21 γραμμαριων , εαν θες 25 γραμμαρια τοτε πανε σε 20αρι , εχεις 36αρι βαλε 11 γραμμαρια εκει εχει χαρη , και οχι 19 γραμμαρια μαγνουμ ,
Καλημέρα Νικόλα!Κ στο 12αρι μη ριχνουμε πανω απο 38γρ να παρουμε 10αρι διαμετρημα μη να ειμαστε μαγκες ...
Τωρα αν μπορειτε να στηθητε σε τετεια drive με διαμετρημα κατω απο 20αρι κ να το διαχειρηστητε σκοπευτικα ριχτε κ οτι θελεται
Χρονια Πολλα Χριστος ΑνεστηΚαλημέρα Νικόλα!
Χρόνια πολλά!
Καλά είσαι;
Εννοείται και στο 12αρι αυτή είναι η άποψη μου...30 έως 36 γρ. το ιδανικότερο εύρος γομωσεων του...
Για μένα πάντα...
Το εχω ξαναπει....Κ στο 12αρι μη ριχνουμε πανω απο 38γρ να παρουμε 10αρι διαμετρημα να ειμαστε μαγκες ...
Τωρα αν μπορειτε να στηθητε σε τετεια drive με διαμετρημα κατω απο 20αρι κ να το διαχειρηστητε σκοπευτικα ριχτε κ οτι θελεται
Εννοείται Τάσο...Το εχω ξαναπει....
Όποιος δεν θέλει να δει τι πραγματικα μπορεί να κάνει ένα cal.36 είναι απαραίτητο να παει σε θαλαμες magnum.....
Ίσως κάτι ανάλογο να συμβαίνει κ με κάποια άλλα μικρά διαμετρημα....
Για εμενα δεν είναι ουτε κακο που στο βίντεο αποφάσισε να "τερματίσει" το cal.28.....
Οσο για το cal.12 που είναι κ το πιο διαδεδομένο ρίξτε κ σκοπευτικα φυσίγγια ρίξτε και 3mag...
Τόσο απλά το βλέπω εγώ που δεν προσπαθω να αγγιξω την..τελειότητα ουτε κ πιστευω σε αυτήν......
Cal.36/410 με 19γρ magnum έχει εξαιρετικά αποτελεσματα στο κυνήγι...Παράδειγμα, εάν ρίξεις 20 γρ. με 36αρι και το ίδιο βάρος γόμωσης με 28αρι...το πιθανότερο είναι...να πάρεις με το 36αρι χειρότερες κατανομές, χαμηλότερες ταχύτητες (και διατρησεις) και σαφώς πολύ υψηλότερες πιέσεις στην κάννη...
Ποιος ο λόγος να το ζορίσεις το πράγμα...
πολυ ομορφο το χαζευω πολυ καιρο αλλα νομιζω οτι το φτιαχουν στη βαση απο 20αρι αν δε κανω λαθος οπως κ στα browningΑν και δεν συμπαθώ το cal 28 εδώ ένα ωραίο δείγμα! Miroku mk70 σε άψογη κατάσταση!
View attachment 70777View attachment 70778View attachment 70779
Να σου πω ότι το επεξεργαζόμουν αρκετή ώρα αλλά χωρίς ενδιαφέρον για να το αγοράσω. Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί δεν μου έδωσε εικόνα μικρότερο του 20. Πάντως αξίζουν τα λεφτά τους σαν όπλα.πολυ ομορφο το χαζευω πολυ καιρο αλλα νομιζω οτι το φτιαχουν στη βαση απο 20αρι αν δε κανω λαθος οπως κ στα browning
ναι δεν έχουν κάνει βάση μικρότερη από 20αρι σε αυτά νομίζω μόνο στο cynergy κ 725 ίσως έχει ποιο μικρό βάσηΝα σου πω ότι το επεξεργαζόμουν αρκετή ώρα αλλά χωρίς ενδιαφέρον για να το αγοράσω. Μπορεί να έχεις δίκιο γιατί δεν μου έδωσε εικόνα μικρότερο του 20. Πάντως αξίζουν τα λεφτά τους σαν όπλα.