Σωστά τα λες!κουκλί ειναι Αριστο! καλοτυχο να ειναι.
ειναι κ ο καλυτερος φυλακας.... αν μπει αγνωστος στο χωρο, πηγαινει κ τον γλυφει!
Έχει ξεπεταχτεί πλάκα πλάκα το μικρό εε..... Γλύκα είναι.....όλα τα λεφτά είναι τ'αυτάκια του.
Πανέμορφο καλότυχο νάνε ..σας παρουσιαζω κ εγω την τρελοκοπελα μου! την εχω απο τον Οκτωβρη.
εδω ειναι 4 μηνων .View attachment 1983
νοεμβρη στην παραλια View attachment 1982
γεναρη στα χιονια View attachment 1984
κ του τελευταιου σ-κ, οπου χαλαρωνουμε παρεα!View attachment 1986
τελος ιουλιου χρονιζει, ποτε ξανα πουλι χαμενο! (αν αφησει τις πεταλουδες σε ησυχια...)
Και το δικό σου Σπύρο καλότυχο έξυπνο μουτράκι..!!
σας παρουσιαζω κ εγω την τρελοκοπελα μου! την εχω απο τον Οκτωβρη.
εδω ειναι 4 μηνων .View attachment 1983
νοεμβρη στην παραλια View attachment 1982
γεναρη στα χιονια View attachment 1984
κ του τελευταιου σ-κ, οπου χαλαρωνουμε παρεα!View attachment 1986
τελος ιουλιου χρονιζει, ποτε ξανα πουλι χαμενο! (αν αφησει τις πεταλουδες σε ησυχια...)
Τυχερακιδες να τα χαίρεστε.
Βασίλη του Αρίστου τουλάχιστο που είδα σε μια μικρή έξοδο που πήγαμε για να τρέξει, δίχνει να υπόσχετε πολλά....Σπίρτο ο Rocky...Σπύρο και Αρίστο να χαίρεστε τους νέους σας συντρόφους. Είναι κουκλιά και τα δύο
Είναι πανέμορφα σκυλιά! Μακάρι να καταφέρω να πάρω και εγώ ένα κάποτε.Βασίλη του Αρίστου τουλάχιστο που είδα σε μια μικρή έξοδο που πήγαμε για να τρέξει, δίχνει να υπόσχετε πολλά....Σπίρτο ο Rocky...
Μακάρι στο εύχομαι....Είναι πανέμορφα σκυλιά! Μακάρι να καταφέρω να πάρω και εγώ ένα κάποτε.
Έχει ξεπεταχτεί πλάκα πλάκα το μικρό εε..... Γλύκα είναι.....όλα τα λεφτά είναι τ'αυτάκια του.
Γερό να είναι και καλά ξεσηκώματα.....
Πάντα με υγεία και καλότυχα τα κοκεράκια σας ....
Σπύρο, Αριστο καλότυχα να είναι τα σκυλάκια σας !
Και το δικό σου Σπύρο καλότυχο έξυπνο μουτράκι..!!
Τυχερακιδες να τα χαίρεστε.
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας ομορφόπαιδα!Σπύρο και Αρίστο να χαίρεστε τους νέους σας συντρόφους. Είναι κουκλιά και τα δύο
Εεε πως ,τα ευνουχισμένα πέρα βρέχει!!!Κόκερ και να μην του άρεσαν τα κορίτσια θα ήταν εκπληξη!
Είναι κούκλα Σπύρο! Να την χαίρεσαι...Και μία παλαιότερη καλλιτεχνική, απο τον Γιώργο Τσαμπουκο
Με ξάφνιασες ρε παλικάρι!!Ο Μπάντιιι.... που του αρέσουν τα κορίτσιααα...!!Είναι κούκλα Σπύρο! Να την χαίρεσαι...
My bad Μπάντιιι...πουτσ@ρ@ς φαίνεσαι!Με ξάφνιασες ρε παλικάρι!!Ο Μπάντιιι.... που του αρέσουν τα κορίτσιααα...!!