Καλησπέρα σας, καλορίζικος ο σκύλος. Είχατε πάλι πριν σκύλο; Είχατε κυνηγετικό σκυλί; Έχετε ξανασχοληθει με εκπαίδευση; Σε τι κυνήγι θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε; Από τι γραμμές αίματος είναι;
Ευχαριστω.Μην βάζεις μηχανή από πάνω στα κοκερ φίλε μου μόνο λαιμό μασχάλες πίσω από τα πόδια στα κρόσσια κάτω από τα αφτιά κτλ.
Στα πόσο είναι πατρίδα;
6Στα πόσο είναι πατρίδα;
Να το χαίρεσαι!
Εγώ έχω τησ carmin( καπωσ έτσι??) με κεραμική κεφαλή για το σπριγκερ μου .. κούκλα να την χαίρεσαιΣκέφτηκα φετος να πάω το κοκκεράκι για κούρεμα σε κομμώτρια σκυλων να πιω και εγώ το καφεδάκι μου ως να το κουρεψει.
Παίρνω τηλέφωνο μια σύζυγο γνωστού η οποία κουρεύει σκυλάκια στο σπίτι της σαν δεύτερη δουλειά να κλείσω ραντεβού.
Το υφακι της, μεταξύ γιατρού και ανακριτή....
Οι ερωτήσεις της κατάλαβα ότι πήγαιναν σε περίεργα μονοπάτια...
Τι μόνο που δεν με ρώτησε ( αν και κατάλαβα ότι το είχε στο στόμα) ήταν το τι το θέλω εγώ το κοκκερ.
Τελικά, αγόρασα μια καλή κουρευτική μηχανή και το κούρεψα μονος μου, με τα χαδάκια μας και το καφεδάκι μας...
View attachment 87105
View attachment 87106
View attachment 87107
Να το χαίρεσαι!
Να έχεις μια ανταμοιβή όταν στο φερνη..η της το περνεις εσύ από το στομα...έτσι το ξεκίνησα εγώ . ποτέ με κακό τρόπο πχ φωνεςΚαλησπέρα στην ομάδα,
Εδώ και ένα μήνα έχω αποκτήσει ένα Αγγλικό κόκερ 5 μηνών την πήρα πριν 1 μήνα γιατί είχα δει πολύ καλά στοιχεία από τον πατέρα της στο βουνό και είχα πει του ιδιοκτήτη αν βάλει γέννα να μου πει...
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του σκυλιού στο σπίτι πολύ καθαρή καθόλου φασαρία, μόνο λίγο ζημιάρα με ρούχα παπούτσια κι ο, τι άλλο φτάνει αλλά το θεωρώ λογικό για την ηλικία...
Στο θέμα του κυνηγιού τώρα την έχω βγάλει 5-6 φορές.
Θα ήθελα την γνώμη σας...
Κανένα θέμα με τις τουφεκιές
Αρκετά ζωηρή μπαίνει σε πουρνάρια κλπ μέχρι και βάτα, δείχνει να χρησιμοποιεί πολύ την μύτη της κ να χει όρεξη για έρευνα!
Ερχόμαστε λίγο στο απορτ που υπάρχει θέμα...
Ενώ είναι πολύ καλή στο να βρίσκει τα πουλιά όταν γίνεται αυτό το παίρνει σαν παιχνίδι και δεν τα φέρνει με τίποτα αλλά τα κάνει βόλτες γύρω από μένα όταν τα φέρει μετά δυσκολεύεται πολύ να τα δώσει κ ενώ πριν δεν τα χει σφίξει τότε το κάνει...
Το απόκορύφωμα ήταν σήμερα που το πρώτο πουλι κ μοναδικό της ημέρας όχι μόνο δεν το έφερε, αλλά ξεκίνησε να το μασάει κιόλας...
Να σημειωθεί ότι είμαι πολύ μαλακός στις κινήσεις μου κάθομαι κ απλα την φωναζώ κι ότι ξέρει καλά το έλα και το κάτσε και τα εκτελεί πολύ καλά γενικά αλλά καθόλου όταν έχει θήραμα στο στόμα.
Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε όσοι εχετε εμπειρία με την φυλή πώς μπορώ να εκπαιδεύσω την μικρή!
προσπαθησε οταν το εχει να απομακρινεσαι προς τα πισω ωστε να επικεντρωθει σε σενα.οταν πλησιασει της λες μπραβο και της δινεις κατι αλλο να φαει.αυτο μπορεις να το κανεις και οταν εχεις βαλει ενα μακρυ σχοινι και με το που σε ακολουθει την τραβας λιγο πιο γρηγορα λιγο πριν σε πλησιασει.επισης βαλε το σκυλι να κατσει κατω,πετα το θηραμα κοντα της και πηγαινε παρτο ΕΣΥ.Καλησπέρα στην ομάδα,
Εδώ και ένα μήνα έχω αποκτήσει ένα Αγγλικό κόκερ 5 μηνών την πήρα πριν 1 μήνα γιατί είχα δει πολύ καλά στοιχεία από τον πατέρα της στο βουνό και είχα πει του ιδιοκτήτη αν βάλει γέννα να μου πει...
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του σκυλιού στο σπίτι πολύ καθαρή καθόλου φασαρία, μόνο λίγο ζημιάρα με ρούχα παπούτσια κι ο, τι άλλο φτάνει αλλά το θεωρώ λογικό για την ηλικία...
Στο θέμα του κυνηγιού τώρα την έχω βγάλει 5-6 φορές.
Θα ήθελα την γνώμη σας...
Κανένα θέμα με τις τουφεκιές
Αρκετά ζωηρή μπαίνει σε πουρνάρια κλπ μέχρι και βάτα, δείχνει να χρησιμοποιεί πολύ την μύτη της κ να χει όρεξη για έρευνα!
Ερχόμαστε λίγο στο απορτ που υπάρχει θέμα...
Ενώ είναι πολύ καλή στο να βρίσκει τα πουλιά όταν γίνεται αυτό το παίρνει σαν παιχνίδι και δεν τα φέρνει με τίποτα αλλά τα κάνει βόλτες γύρω από μένα όταν τα φέρει μετά δυσκολεύεται πολύ να τα δώσει κ ενώ πριν δεν τα χει σφίξει τότε το κάνει...
Το απόκορύφωμα ήταν σήμερα που το πρώτο πουλι κ μοναδικό της ημέρας όχι μόνο δεν το έφερε, αλλά ξεκίνησε να το μασάει κιόλας...
Να σημειωθεί ότι είμαι πολύ μαλακός στις κινήσεις μου κάθομαι κ απλα την φωναζώ κι ότι ξέρει καλά το έλα και το κάτσε και τα εκτελεί πολύ καλά γενικά αλλά καθόλου όταν έχει θήραμα στο στόμα.
Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε όσοι εχετε εμπειρία με την φυλή πώς μπορώ να εκπαιδεύσω την μικρή!
προσπαθησε οταν το εχει να απομακρινεσαι προς τα πισω ωστε να επικεντρωθει σε σενα.οταν πλησιασει της λες μπραβο και της δινεις κατι αλλο να φαει.αυτο μπορεις να το κανεις και οταν εχεις βαλει ενα μακρυ σχοινι και με το που σε ακολουθει την τραβας λιγο πιο γρηγορα λιγο πριν σε πλησιασει.επισης βαλε το σκυλι να κατσει κατω,πετα το θηραμα κοντα της και πηγαινε παρτο ΕΣΥ.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Να έχεις μια ανταμοιβή όταν στο φερνη..η της το περνεις εσύ από το στομα...έτσι το ξεκίνησα εγώ . ποτέ με κακό τρόπο πχ φωνες