Ποιός κάνει σέρβις στις Cosmi στην Ελλάδα;
Μόνο για τα ξύλα της μπορώ να απαντήσω με σιγουριά! Γ...Ποιός κάνει σέρβις στις Cosmi στην Ελλάδα;
Ο ΚουρκουλοςΠοιός κάνει σέρβις στις Cosmi στην Ελλάδα;
Αυτό με βασανίζει σαν σκέψη εδώ και δεκαετίες - στοιχειώνει τον ύπνο μου και τον ξύπνιο μου.Έχει ενδιαφέρον και το ραβδωτό που φτιάχνουν αν και με το είδος του γεμιστήρα που χρησιμοποιείται (tubular) είναι μόνο για διαμετρήματα και τύπους βλημάτων που χρησιμοποιούνται σε τυφέκια τύπου lever action.
Καλή ιδέα αλλά όχι μόνιμη λύση.Αυτό έχει ήδη γίνει, η Hornady με τα leverevolusion βάζει μύτη από πλαστικό αρκετά μαλακό ώστε να μην πυροδοτεί το καψυλιο στην φάση του λάκτισματος , και αρκετά σκληρό ( όπως ισχυρίζεται) ώστε να διατηρεί το σχήμα του όταν δέχεται την αντίσταση του αέρα.
Κάνεις ότι έκανε και η Browning με το BLR. Box magazine.Καλή ιδέα αλλά όχι μόνιμη λύση.
Σκεφτόμουν για κάτι που θα επέτρεπε την χρήση όλων των τύπων βολίδων/φυσιγγίων της αγοράς.
Νομίζω ότι η Cosmi πουλάει όσο πουλάει επειδή είναι Cosmi και πουλάει ...αυτό!Κάνεις ότι έκανε και η Browning με το BLR. Box magazine.
Ρητορική απορία.
Αν η Cosmi έβγαζε το ίδιο ακριβώς όπλο αλλά σε "επίπεδο Benelli", χωρίς δηλαδή εφαρμογές, λειάνσεις , υλικά και τρόπους κατασκευής, ξύλα κλπ, που ανεβάζουν την τιμή της στα σημερινά επίπεδα και πουλιόταν γύρω στα 2.000, τι απήχηση θα είχε στο αγοραστικό κοινό;