οιΟι![]()
Καλοτυχα Γιαννη
οιΟι![]()
Γιάννη καλοτυχα και υγιές να ειναι.
Καλότυχα να' ναι φίλε...
Σιδερενια τα κουκλια σου. Η αγαπημενη μου για παντα φυλη.Οι νέες μου ελπίδες !!! Οπως λέει και ο Alex παραπάνω,το γονίδιο της ανουρίας έπαιξε το ρόλο του στο ζευγάρωμα...Μόνο τρια κουταβάκια,απο ενα δυνατό ζευγάρωμα με πολύ μεγάλες προσδοκίες για μένα τουλάχιστον...Εχει το καλό βέβαια η υπόθεση.Δεν εχεις μεγάλο θέμα ποιο να επιλέξεις.Είναι και τα τρία,το ενα καλύτερο και δυνατότερο απο το άλλο..Ηδη 25 ημερών και έχουν γίνει σα..παλαιστές σούμο![]()
καλοτυχααααα και να σου βγουνε ωραια στο κυνηγιιιι,,,,,,,και εγω αναμαινω την ποιντεριναμου σε λιγες μερες να γενησηηηη
Καλοριζικα και σε καλά σπιτικά.
Οι μικρόσωμες φυλές αναπτύσονται πιο γρήγορα απο τις μεγαλόσωμες.Θα πρέπει όμως να περιμένουμε 12 μήνες όπου και θα εχει πλήρως ολοκληρώσει την σωματική του ανάπτυξη.Το μέγιστο επιτρεπτό ύψος ειναι τα 51 cm με ιδανικό ύψος για τα αρσενικά 48 εως 50 και για τα θηλυκά 47 εως 49.Φυσικά και υπάρχουν σκυλιά εκτος στανταρς τα οποία είναι εξαιρετικά κυνηγόσκυλα,το επιθυμητό όμως ειναι να πληρούν τα στάνταρ μορφολογίας που αυτόματα συνεπάγεται σωστή σκελετική κατασκευή,περισσότερη αντοχή λιγότερη καταπόνηση.Πάντως προσωπικά έχω δει σκυλίτσες επανιελ πολύ κοντές ,αλλά τετράγωνες,οι οποίες ήταν δηλητήριο στο κυνηγότοπο.Η ψυχή είναι πάνω απ'ολα![]()