Epagneul Breton

Σκέφτομαι κι αυτο
Το ξύλο με τα χρόνια μυρίζει.... ποτίζει μέσα η μυρωδιά. Το πλαστικό πλένεται και απολυμαίνεται πολύ εύκολα. Με ένα χαλακι μέσα για το κρύο ή με ένα πορτάκι κρεμαστό θα είναι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Ανάλογα πάντα το σημείο που θα το βάλεις. Καλό είναι στην κλούβα να μην ακουμπά απευθείας στο έδαφος.....θα σε δυσκολεύει στο πλύσιμο και τραβάει και την υγρασία. Βάλτο πάνω σε μια βάση (παλέτα ή μεταλλική)

Περιμενω πως και πως το σκυλάκι από Σερβία 13 μηνών γίνετε
Νικο καλοτυχο να ειναι με υγεια πανω απ' ολα!
Θες να μας πεις λεπτομερειες για την αγορα του?
Πχ εκτροφειο ή ερασιτεχνης Σερβος?Γραμμες?κλπ..

Νικο καλοτυχο να ειναι με υγεια πανω απ' ολα!
Θες να μας πεις λεπτομερειες για την αγορα του?
Πχ εκτροφειο ή ερασιτεχνης Σερβος?Γραμμες?κλπ..
Τα αίματα είναι alesandro & nikola πατέρας Steve Rey προτεθλητης εργασίας Σερβίας πέρσι το πήρα από ερασιτέχνη φίλο του ιδιοκτήτη εκτροφέα

....και το ονομα της κούκλας Βενα, 14 μηνων.
Μετα σχεδόν 4 χρόνια χωρίς δικό μου σκύλο, λογω οικογενειακών θεμάτων, ήρθε επιτέλους η ωρα και απο τον κόσμο των Αγγλικών φύλων να μεταπήδησω στον κόσμο των Ηπειρωτικών φυλών και δη των Επανιελ Μπρετόν.......η κουταβίτσα θα παραμεινει μέχρι αρχές Νοέμβρη στσ χέρια του εκπαιδευτή της για να τελείωσει το Γυμνάσιο ( άγρια ορτυκια) και μετα θα μετακομίσει μόνιμα μαζι μου να την οδήγησω στον μαγικό κόσμο της βασίλισσας......μονο υγεία και δύναμη να έχουμε.....τίποτα αλλο δε θέλω.......
Screenshot_20221007-110341.jpgScreenshot_20221007-110321.jpgScreenshot_20221005-151314.jpg

Μετα σχεδόν 4 χρόνια χωρίς δικό μου σκύλο, λογω οικογενειακών θεμάτων, ήρθε επιτέλους η ωρα και απο τον κόσμο των Αγγλικών φύλων να μεταπήδησω στον κόσμο των Ηπειρωτικών φυλών και δη των Επανιελ Μπρετόν.......η κουταβίτσα θα παραμεινει μέχρι αρχές Νοέμβρη στσ χέρια του εκπαιδευτή της για να τελείωσει το Γυμνάσιο ( άγρια ορτυκια) και μετα θα μετακομίσει μόνιμα μαζι μου να την οδήγησω στον μαγικό κόσμο της βασίλισσας......μονο υγεία και δύναμη να έχουμε.....τίποτα αλλο δε θέλω.......
View attachment 57349View attachment 57350View attachment 57351
Κουκλάρα, καλότυχη να είναι!

View attachment 57349View attachment 57350View attachment 57351
Καλότυχη και καλή μπεκατσόσκουπα να γίνει Γιάννη,ωραία σκύλα...

Συμφωνω απο
απο τα πολυ ομορφα θυλικα με εντονο και ζοηρο βλεμα αν και οχι λατρης(ειμαι μονο στις αγγλικες φυλες) της συγγεκριμενης φυλης να τη χαρεις οσο μπορεις
Συμφωνω απολυτα!!!

Μπραβο Γιαννη καλοτυχη με Υγεια να κυνηγατε μαζι για παααρααα πολλα χρονια φιλε

Ειναι γραμμες απο τον Δημητρη που κυνηγα μπεκατσα με επανιελ;

Σαν να θυμαμαι να μοιαζουν σε χρωματα και κεφαλια -Στησιμο τα σκυλακια!

Back