Εσύ φόρα κανένα ακουστικό γιατί μας βγαίνει το χτικιό κάθε φορά.Αν δε φοράς την τραγιάσκα και το ποζε εσυ να ξερς α και καρό πουκαμισο
Εσύ φόρα κανένα ακουστικό γιατί μας βγαίνει το χτικιό κάθε φορά.Αν δε φοράς την τραγιάσκα και το ποζε εσυ να ξερς α και καρό πουκαμισο
Αφού ρε τφεκας δίπλα στο αυτι ρε μ’εκαψες τις ασφάλειεςΕσύ φόρα κανένα ακουστικό γιατί μας βγαίνει το χτικιό κάθε φορά.
Σπύρο τι λέει το κουφάλογο?Για δώσε μία τον διάλογο που είχαμε τις προάλλες!Αφού ρε τφεκας δίπλα στο αυτι ρε μ’εκαψες τις ασφάλειες
Ρε το ιμιτασιόν σαν ξεκούρδιστα κουδούνια τφεκαει λες και Βαράνε καμπάνες σε μοναστήριΣπύρο τι λέει το κουφάλογο?Για δώσε μία τον διάλογο που είχαμε τις προάλλες!
Ακούς και καμπάνες...?Ρε το ιμιτασιόν σαν ξεκούρδιστα κουδούνια τφεκαει λες και Βαράνε καμπάνες σε μοναστήρι
εγω κανω μαδαγασκαρικες δουλειεςΚάνει δουλειές και με μαύρους;
ΣπυροςΣπύρο τι λέει το κουφάλογο?Για δώσε μία τον διάλογο που είχαμε τις προάλλες!
Αν έρθεις με ένα συγκεκριμένο δίκαννο, κάνω και το springer ,ναι πολύ ευχαρίστωςΜην βγάζεις γλώσσα νεαρέ... ξεκίνησα με ποζε 410 και ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ που το έδωσα.Κατσε με την Διαμάντο και τα λέμε στο επόμενο με δίκανο.Θα σου πρότεινα να κάτσεις πίσω να απορταρεις,ποιο πολλά θα κάνεις
Εμ χάλασες κι σύ με ποιον κανς παρέαΣπυρος
-Αλέξη πάνω σου
Χαρης
-Τι θες Αλέξη ;
Αλέξης
-Τίποτα ρε…
Χαρης
-Ήρθα ρε, τι έγινε ;
Αλέξης
-Δεν σε φώναξα ρε μλκ
Χαρης
-Εσυ δεν είπες Χάρη