Αυτά που είχα ήταν nsi classica 32 n7,5Να ζήσετε, αναμένουμε τις δοκιμές αλλά και τα φυσίγγια να μας πεις.
Να ζήσετε φίλε!όσο για τα φυσίγγια τα συγκεκριμένα,γαζωνουν!Αυτά που είχα ήταν nsi classica 32 n7,5
Καθε καλο στα χερια σας!Χάθηκα για λίγο λόγο του γάμου μου και μετά λόγο διακοπών αλλά πήγα στην έναρξη στα τρυγόνια παιδιά το όπλο με εξέπληξε από το κουτί στο κυνήγι έκανα αρκετά πουλιά και πολλές τουφεκιές με 32 γραμμάρια πήγα με 3 άστρα και σε κοντινες τουφεκιές έκανε χάλια τα πουλιά έρχονται δοκιμές και φωτο
Να ζήσετε, υγεία και οικογενειακή ευτυχία!Χάθηκα για λίγο λόγο του γάμου μου και μετά λόγο διακοπών αλλά πήγα στην έναρξη στα τρυγόνια παιδιά το όπλο με εξέπληξε από το κουτί στο κυνήγι έκανα αρκετά πουλιά και πολλές τουφεκιές με 32 γραμμάρια πήγα με 3 άστρα και σε κοντινες τουφεκιές έκανε χάλια τα πουλιά έρχονται δοκιμές και φωτο
Ανθοσπαρτον βίον ευχομαιΧάθηκα για λίγο λόγο του γάμου μου και μετά λόγο διακοπών αλλά πήγα στην έναρξη στα τρυγόνια παιδιά το όπλο με εξέπληξε από το κουτί στο κυνήγι έκανα αρκετά πουλιά και πολλές τουφεκιές με 32 γραμμάρια πήγα με 3 άστρα και σε κοντινες τουφεκιές έκανε χάλια τα πουλιά έρχονται δοκιμές και φωτο
Λάζαρε να ζήσετε ευτυχισμένοιΧάθηκα για λίγο λόγο του γάμου μου και μετά λόγο διακοπών αλλά πήγα στην έναρξη στα τρυγόνια παιδιά το όπλο με εξέπληξε από το κουτί στο κυνήγι έκανα αρκετά πουλιά και πολλές τουφεκιές με 32 γραμμάρια πήγα με 3 άστρα και σε κοντινες τουφεκιές έκανε χάλια τα πουλιά έρχονται δοκιμές και φωτο
Να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλους απογόνους!!Χάθηκα για λίγο λόγο του γάμου μου και μετά λόγο διακοπών αλλά πήγα στην έναρξη στα τρυγόνια παιδιά το όπλο με εξέπληξε από το κουτί στο κυνήγι έκανα αρκετά πουλιά και πολλές τουφεκιές με 32 γραμμάρια πήγα με 3 άστρα και σε κοντινες τουφεκιές έκανε χάλια τα πουλιά έρχονται δοκιμές και φωτο
Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι! Αναμένουμε δοκιμέςΧάθηκα για λίγο λόγο του γάμου μου και μετά λόγο διακοπών αλλά πήγα στην έναρξη στα τρυγόνια παιδιά το όπλο με εξέπληξε από το κουτί στο κυνήγι έκανα αρκετά πουλιά και πολλές τουφεκιές με 32 γραμμάρια πήγα με 3 άστρα και σε κοντινες τουφεκιές έκανε χάλια τα πουλιά έρχονται δοκιμές και φωτο
Αλλαξα μια φλατζα τι μέρα που το πηρα λόγο του έβλεπα πολύ ρίγα και μια με μια δοκιμή που έκανα είδα ότι ψηλοτοφεκαει λίγο 70-30 θα το δοκιμάσω ξανάΝα ζήσετε ευτυχισμένοι και καλους απογόνους!!
Σου έκατσε με την μία το εργαλείο!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!Χάθηκα για λίγο λόγο του γάμου μου και μετά λόγο διακοπών αλλά πήγα στην έναρξη στα τρυγόνια παιδιά το όπλο με εξέπληξε από το κουτί στο κυνήγι έκανα αρκετά πουλιά και πολλές τουφεκιές με 32 γραμμάρια πήγα με 3 άστρα και σε κοντινες τουφεκιές έκανε χάλια τα πουλιά έρχονται δοκιμές και φωτο
Να ζήσετε ....Χάθηκα για λίγο λόγο του γάμου μου και μετά λόγο διακοπών αλλά πήγα στην έναρξη στα τρυγόνια παιδιά το όπλο με εξέπληξε από το κουτί στο κυνήγι έκανα αρκετά πουλιά και πολλές τουφεκιές με 32 γραμμάρια πήγα με 3 άστρα και σε κοντινες τουφεκιές έκανε χάλια τα πουλιά έρχονται δοκιμές και φωτο
Μεγειες;
Χαχα πες το ψεματα..Μεγειες;
όχι φίλε μου απλά χαζεύοντας το είδα και το έβαλαΜεγειες;