Altair Lusso
Banned
Έχεις κάνει ποτέ εξονυχιστικό καθάρισμα στο όπλο; Όταν λέω εξονυχιστικό, εννοώ να το κάνεις βίδες, να το αστράψεις και να το ξαναδέσεις; Είναι όπλα με μεγάλη ευαισθησία στον καθαρισμό. Βεβαιώσου ότι έχεις ρυθμισμένα τα δαχτυλίδια σωστά για τις γομώσεις που ρίχνεις. Μετά δώσε την μεγαλύτερη βάση στην αποθήκη. Έχει αλλαχθεί ποτέ το ελατήριο της αποθήκης; Έχει ανοιχθεί ποτέ η αποθήκη; Το επανατατικό ελατήριο έχει ελεγχθεί ποτέ; Όταν τραβάς πίσω το κλείστρο μήπως ακούγεται σαν να κόβεις σίδερο με σιδεροπρίονο; Από τα γρήγορα που έριξα μια ματιά στο web το όπλο σου απελευθερώνει φυσίγγι από την αποθήκη, μόνο όταν κάνει η κάννη την παλινδρόμηση, οπότε ΜΑΛΛΟΝ είναι θέμα λάθος χρονισμού και συμβαίνει παρατεταμένη οπισθοπορεία της κάννης.Καλησπέρα σας.
Κυνηγάω με Beretta Bellmonte ΙΙ αλλά και με μια Franchi 48 Al με σταθερό τροκ την οποία δεν μπορώ να αποχωριστώ γιατί η ντουφεκιά της είναι τρομερή. Κυνηγάω Λαγό και από πουλιά Τσίχλες, Τρυγόνια και καμία Φάσσα. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί η πολυαγαπημένη μου Franchi κάνει εμπλοκές αρκετά συχνά αλλά μόνο όταν έχω στην αποθήκη 2 φυσίγγια. Τ θέλω να πω... Όταν στην αποθήκη έχω 1 φυσίγγι ρίχνει μια χαρά και τς 2 τουφεκιές όταν έχω 2 φυσίγγια στν αποθήκη με το που ρίξω το πρώτο παίρνει και τα 2 μαζί τς αποθήκης με αποτέλεσμα να κολλάει το κλείστρο και να θέλει πολύ κόπο για να τα βγάλω. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Γνωρίζετε τι πρόβλημα υπάρχει και γίνεται αυτό ;;;; τα δακτυλίδια τα έχω ελέγξει και είναι οκ ( θεωρώ)
Για μένα κάνε ένα service αλλάζοντας όλα τα ελατήρια, κάνε ένα γυάλισμα στο εσωτερικό της αποθήκης με ατσαλόμαλλο και λάδι, τέλος έχε πάντα ελαφρώς λαδωμένο το εσωτερικό της αποθήκης. Ξέρω ότι είναι κάτι που αντενδείκνυται αλλά στο συγκεκριμένο μοντέλο λύνει προβλήματα.
Last edited: