Franchi Team

Να γραψω τις εντυπώσεις μετά 4 κυνήγια με το falconet......απλά το έχω ερωτευθεί...... ανεβαίνει ονειρικά, ξεκούραστο στο περπάτημα......και το κοντάκι μου έχει καθήσει απίστευτα ( θα βάλω μόνο ένα πέλμα μισό πόντο κοντύτερο) . Ακόμα και η σημερινή μπεκάτσα που μου έδωσε ένα δευτερόλεπτο χρόνο έπεσε ....... υπέροχο......
Screenshot_2023-12-17-13-28-11-292_com.miui.gallery.jpg

Να γραψω τις εντυπώσεις μετά 4 κυνήγια με το falconet......απλά το έχω ερωτευθεί...... ανεβαίνει ονειρικά, ξεκούραστο στο περπάτημα......και το κοντάκι μου έχει καθήσει απίστευτα ( θα βάλω μόνο ένα πέλμα μισό πόντο κοντύτερο) . Ακόμα και η σημερινή μπεκάτσα που μου έδωσε ένα δευτερόλεπτο χρόνο έπεσε ....... υπέροχο......
View attachment 83641
σου ειπα φιλεμου γιαννη ειναι τουφεκοςςςςς,,,ευχωμαι να βγαλης γουστα μαζιτουυυυ,, ΥΓ και τα μαμα τσοκ ειναι μαματαααα μην ψαχτης να βαλης αλα επανωωωω εγω με 5 4 κυνηγαω μπεκατσααα ορτυκι ;) ;)

View attachment 83641
Γιανη καλά τα prince;
Έχει πέσει στα χέρια μου ένα κουτί 7αρια και ένα κουτί 12αρια με κύλινδρο τ βαζεις;

Γιανη καλά τα prince;
Έχει πέσει στα χέρια μου ένα κουτί 7αρια και ένα κουτί 12αρια με κύλινδρο τ βαζεις;
Παναγιώτη εκ του αποτελέσματος είναι μια χαρά, έχω τουφεκισει 3 πουλιά και έχουν πέσει όλα και στουπί ( η μία μάλιστα σκόρπισε) ....να πω την αλήθεια δεν τα πολυπιστευα αλλά διαψεύστηκα, είχα ενδοιασμούς πως τόσο ψιλά σκάγια θα σκαγιωνουν τα πουλιά και θα φεύγουν αλλά δεν συμβαίνει αυτό. με κύλινδρο τα έχω ρίξει μιας και όλες έπεσαν με τη πρώτη.

Παναγιώτη εκ του αποτελέσματος είναι μια χαρά, έχω τουφεκισει 3 πουλιά και έχουν πέσει όλα και στουπί ( η μία μάλιστα σκόρπισε) ....να πω την αλήθεια δεν τα πολυπιστευα αλλά διαψεύστηκα, είχα ενδοιασμούς πως τόσο ψιλά σκάγια θα σκαγιωνουν τα πουλιά και θα φεύγουν αλλά δεν συμβαίνει αυτό. με κύλινδρο τα έχω ρίξει μιας και όλες έπεσαν με τη πρώτη.
ιδου και το δικομου δικανακι φιλε γιαννηηηη,, θα ευχαριστηθης τουφεκιες,,,,εχη ωραιο ζυγισμα και καθεται στο ματι κατεφθιαν:oops:

Καλησπέρα στην παρέα, και καλορίζικο το νέο όπλο στον φίλο. Έχω ένα falconet 2000 και ψάχνω για πέλμα ή προέκταση πέλματος, μήπως ξέρει κάποιος φίλος από που μπορώ να το βρώ; . Ευχαριστώ και καλά χριστούγεννα.
Βαγγέλη, υπάρχουν πολλα καταστήματα που έχουν πέλματα σε διάφορα μήκη και πάχοι....μια μικρή έρευνα αγοράς να κάνεις και θα βρεις άνετα.

Καλησπέρα στην παρέα, και καλορίζικο το νέο όπλο στον φίλο. Έχω ένα falconet 2000 και ψάχνω για πέλμα ή προέκταση πέλματος, μήπως ξέρει κάποιος φίλος από που μπορώ να το βρώ; . Ευχαριστώ και καλά χριστούγεννα.
Έχει κάποιο ιδιαίτερο κόψιμο πίσω το κοντάκι ;Αν όχι βάζεις ότι σου αρέσει.

Στο Χατζιωτη θα βρεις σίγουρα κάτι καλο

Παναγιώτη επειδή βλέπω ότι δίνεις πράγματα...... όπλο, GPS.....αν θέλεις άκουσε με..... μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.....θα βρεθεί σκυλάκι και θα γίνετε ζευγάρι...... είναι κρίμα να δώσεις τόσα πράγματα που πήρες για να κάνεις το κυνήγι σου..... τώρα σκέφτεσαι ακόμη και επηρεαζεσαι από τον πόνο...... κρίμα που δεν έχω κουτάβια να σου στείλω...... ειλικρινά όμως αν κάνεις λίγο υπομονή σου υπόσχομαι να βρω ένα από φίλους και να στο στείλω.....

Επειδή κακώς έγραψα πάνω στην αγγελία.....θα ζητήσω από την διαχείριση να σβήσει ή να μεταφέρει το προηγούμενο μήνυμα μου..... και να ζητήσω συγγνώμη ..... καλή χρονιά να έχουμε, υγεία πάνω απ'όλα..... και να περνάμε όμορφα κάνοντας αυτό που μας ευχαριστεί
Αντιθετως, το μηνυμα πρεπει να μεινει γιατι δειχνει και τι Ανθρωποι υπαρχουν διπλα μας.
Οπως σου ειπα και με πμ το προβλημα δεν ειναι να βρω σκυλι, αλλα η διαθεση μου που εχει χαλασει...
Ευχαριστω πολυ για την διαθεση σου να μου βρεις σκυλακι ! Το κρατω για μελλοντικα, με χρηματα παντα γιατι πιστευω οτι ετσι ειναι σωστο.
Καλη χρονια με υγεια!

Επειδή κακώς έγραψα πάνω στην αγγελία.....θα ζητήσω από την διαχείριση να σβήσει ή να μεταφέρει το προηγούμενο μήνυμα μου..... και να ζητήσω συγγνώμη ..... καλή χρονιά να έχουμε, υγεία πάνω απ'όλα..... και να περνάμε όμορφα κάνοντας αυτό που μας ευχαριστεί
Τι συγνώμη φίλε, μόνο μπράβο σου αξίζουν..

Back