Remover με πινέλο, μετά από 5 λεπτά πέρασμα με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού για να βγει το λουστρο που έχει φουσκώσει και πλύσιμο μετά για αδρανοποίηση του removerΓια να βγαλω το λούστρο από το κοντάκι με τι να το περάσω για ποιο εύκολα;
Χρήστο έχεις μεράκι και αγάπη για την οπλουργική και αυτό φενεται από τις ομορφιές που κάνεις. Εσυ συνέχισε να ομορφαονεις τα οπλα και εμεις να σε θαυμάζουμε.
Πολυ καλη δουλεια τοσο στο Γιωργο,οσο και στο Παναγιωτη.Χρηστο θα μπορουσες να μας πεις (αν δε σου ναι κοπος),τη διαδικασια βαφης καθως και τη μαρκα της βαφης για να μαθαινουμε κατιτις και μεις?Γιωργάρα καλοτουφεκος ο ανανεωμένος Ρώσος σου ...
Τα μέταλλο αυτής της καννης δεν το έχω ξαναδει .. έμοιαζε Ανοξείδωτο!
Είσαι τυχερός που έχεις ένα τέτοιο Ζηλευτό όπλο στη συλλογή σου!
Να το χαίρεσαι Γιωργάρα!!
Τη κάνη της 391 την ανέλαβε ο Χρήστος
Ιδού το αποτέλεσμα!
Δε παίζει τέτοιο σενάριο φιλε αυτή δε πωλείται για κανέναν λογοΚαταλαβα....
Απο Φθινοπωρο,εχετε το νου σας!!
Κατι μου λεει πως θα βγει στο σφυρι μια μπενελιτσα....
Απο Χιο....
Βγήκε το λούστρο και πέρασα 2 χέρια βερνίκι εμποτισμού,μετά τι;Αυτή τη ρίγα πως την τριβεις ρε φιλε; Πρέπει να θέλει πολλή υπομονή...!
Remover με πινέλο, μετά από 5 λεπτά πέρασμα με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού για να βγει το λουστρο που έχει φουσκώσει και πλύσιμο μετά για αδρανοποίηση του remover
Ας μεταφερθούν τα σχετικά, στα περί ξύλου.Βγήκε το λούστρο και πέρασα 2 χέρια βερνίκι εμποτισμού,μετά τι;
Γιωργάρα Για φαντάσου να μην το ειχε βγάλει ο μπάρμας τότε ... μπορεί και να μην είχε βγει ποτέΧρηστάρα, με την πρώτη ευκαιρία θα μου φτιάξεις και την κάννη από την altair.
Μετά το πρώτο της κυνήγι στον βάλτο, κοκκίνησε και κόλλησε το choke που είχα τότε πάνω. Ένας μπάρμπας μου, την έπιασε στην μέγγενη για να ξεβιδώσει το choke και μου την γρατζούνησε. Δεν ήξερα τότε........ήταν λίγο τραχανοπλαγιάς