Θοδωρή να χαίρεσαι το εργαλείο!
Μπράβο και στο Χρησταρα.....
Θοδωρή να χαίρεσαι το εργαλείο!
Θοδωρή είναι όντως κούκλα το κορίτσι σου ... εύχομαι να την χαρείς και σύντομα να τησ κάνεις και το επόμενο δώρο που χρειάζεται.. ενα κοντάκι στα επείγοντα ...
Σ ευχαριστω Λιάκο!!!!Μπράβο στον Χρήστο για την εξαιρετική δουλειά του! Θοδωρή να χαρείς την ανακαινισμένη σου milfαρα!!!
Μου έβαλες ιδεες!Σ ευχαριστω Λιάκο!!!!
Φίλε στην αρχή είχα αμφιβολίες αλλα ειδικά οταν ειδα το τελικό αποτέλεσμα.....είπα πάλι καλα που το έκανα!!! Κ φυσικά θα το ξαναπώ ότι φαίνεται το μεράκι που έβαλε ο master chef (Αν ανηφορίσω στο τσιμπούσι θα την φέρω μαζι να την δεις live)Μου έβαλες ιδεες!
Ευχαριστώ Μάκη!!!ωραία δουλειά όπως πάντα του Χρήστου
Θόδωρε να την χαρείς
Θα μου μπει ο διάολος μέσα μου,μετά!!!προσπάθησε να έρθεις!Φίλε στην αρχή είχα αμφιβολίες αλλα ειδικά οταν ειδα το τελικό αποτέλεσμα.....είπα πάλι καλα που το έκανα!!! Κ φυσικά θα το ξαναπώ ότι φαίνεται το μεράκι που έβαλε ο master chef (Αν ανηφορίσω στο τσιμπούσι θα την φέρω μαζι να την δεις live)
Αύριο θα ξέρω σίγουρα....επίτηδες θα το κανω να σ βάλω φωτιά!!Θα μου μπει ο διάολος μέσα μου,μετά!!!προσπάθησε να έρθεις!
Πολλά μπράβο και στους δύο σας παλικάρια. Στον Χρήστο για την ομορφιά που έδωσε στην 302 και τον Θοδωρή που επένδυσε σε αυτό.Θοδωρή είναι όντως κούκλα το κορίτσι σου ... εύχομαι να την χαρείς και σύντομα να τησ κάνεις και το επόμενο δώρο που χρειάζεται.. ενα κοντάκι στα επείγοντα ...
Κύριοι σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τα καλά λόγια , που πάντα έχετε να πείτε !
*να πω στους "μπυροπαρατηρητές" οτι μετά την παράδοση του όπλου.. το ρίξαμε έξω σε ωραίο ταβερνάκι με μπόλικες παγωμένες ΒΕΡΓΙΝΑ , ωραία μεζεδάκια και τα κορίτσια μας !
Η απόχρωση του έβγαλε το μέταλλο της κάννης 302 στην "βαφή¨ του και κεραμική που επιλέχτηκε για την βάση ... ταιριάξαν άριστα !!
Πρέπει να πω ότι η κεραμική ήταν πολύ προσεγμένη δουλειά από τον κύριο Λιακο .
Βάζω μια κοντινή φωτό που φαίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.
upload photos
Θοδωρή σταθερή κανη ή με τσοκακια το εργαλείο?Αύριο θα ξέρω σίγουρα....επίτηδες θα το κανω να σ βάλω φωτιά!!