O "Master Chef" των όπλων

Status
Not open for further replies.
Τη κάνη της 391 την ανέλαβε ο Χρήστος
Ιδού το αποτέλεσμα

Λείπει η Βεργίνα θα προστεθεί από το Χρήστο χαχα
Ευχαριστώ για το αποτέλεσμα!
Τα καζάνια και τα στραφυλα μια χαρά πιανουνε τοπο.ωραία δουλεια για ακόμη μια φορά
.RESPECT.

Αυτή τη ρίγα πως την τριβεις ρε φιλε; Πρέπει να θέλει πολλή υπομονή...!

Για να βγαλω το λούστρο από το κοντάκι με τι να το περάσω για ποιο εύκολα;:cool:
Remover με πινέλο, μετά από 5 λεπτά πέρασμα με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού για να βγει το λουστρο που έχει φουσκώσει και πλύσιμο μετά για αδρανοποίηση του remover

Τέλος, Χρησταρα ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά :cool:. Ούτε καινούριο δεν θα ήταν έτσι :). Είσαι μεγάλος μάστορης .love.

Τη κάνη της 391 την ανέλαβε ο Χρήστος
Ιδού το αποτέλεσμα

Λείπει η Βεργίνα θα προστεθεί από το Χρήστο χαχα
Ευχαριστώ για το αποτέλεσμα!
Χρήστο έχεις μεράκι και αγάπη για την οπλουργική και αυτό φενεται από τις ομορφιές που κάνεις. Εσυ συνέχισε να ομορφαονεις τα οπλα και εμεις να σε θαυμάζουμε.
Γιωργο, Παναγιώτη με γειες, να'στε γεροί να τα ευχαριστήθητε .

Γιωργάρα καλοτουφεκος ο ανανεωμένος Ρώσος σου ...
Τα μέταλλο αυτής της καννης δεν το έχω ξαναδει .. έμοιαζε Ανοξείδωτο!
Είσαι τυχερός που έχεις ένα τέτοιο Ζηλευτό όπλο στη συλλογή σου!
Να το χαίρεσαι Γιωργάρα!!
Πολυ καλη δουλεια τοσο στο Γιωργο,οσο και στο Παναγιωτη..congrats.Χρηστο θα μπορουσες να μας πεις (αν δε σου ναι κοπος),τη διαδικασια βαφης καθως και τη μαρκα της βαφης για να μαθαινουμε κατιτις και μεις?.big smile.

Πρώτη φορά βλέπω σεφ να ασχολείται με σωλήνες και βαφές..Μάλλον εχω μείνει πίσω ..sarcastic.
Πατριώτ βγάλε ολη την ενεργειά σου και την τέχνη σου τώρα ,γιατί απο φθινόπωρο θα είσαι για άλλα κόλπα.
Μπραβο και πάλι και καλή συνέχεια.

Κύριοι σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους έναν έναν για τα καλά σας λόγια!:)

Αν κ έχω πήξει με την δουλειά μου ... το έχω κάνει Εκ τονωτικό ψυχοφάρμακο Το παιχνίδι με την σωλήνες που λέει ο πατριώτης μου:D

Δυστυχώς για μένα φέτος Δεν προβλέπεται να πάρω καθόλου άδεια ... Τουλάχιστον μέχρι Σεπτέμβρη αλλά πάνω στην ωραία με χαρά Έρχεται στην κατοχή μου ένα Σοβιετικό toz 34 !! :) Εύκολα να φανταστεί κανείς τι έχει να τραβήξει στα χέρια μου:D:D
Έχω όρεξη για εκτεταμένες παρεμβάσεις .....

Καταλαβα....
Απο Φθινοπωρο,εχετε το νου σας!!
Κατι μου λεει πως θα βγει στο σφυρι μια μπενελιτσα.....sarcastic.
Απο Χιο....
Δε παίζει τέτοιο σενάριο φιλε αυτή δε πωλείται για κανέναν λογο.my man.
Χρήστο ευχαριστώ και πάλι σιγουρα θα μ'αρέσει!.sarcastic.

Χρηστάρα, με την πρώτη ευκαιρία θα μου φτιάξεις και την κάννη από την altair.
Μετά το πρώτο της κυνήγι στον βάλτο, κοκκίνησε και κόλλησε το choke που είχα τότε πάνω. Ένας μπάρμπας μου, την έπιασε στην μέγγενη για να ξεβιδώσει το choke και μου την γρατζούνησε. Δεν ήξερα τότε....:(....ήταν λίγο τραχανοπλαγιάς :D

Αυτή τη ρίγα πως την τριβεις ρε φιλε; Πρέπει να θέλει πολλή υπομονή...!

Remover με πινέλο, μετά από 5 λεπτά πέρασμα με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού για να βγει το λουστρο που έχει φουσκώσει και πλύσιμο μετά για αδρανοποίηση του remover
Βγήκε το λούστρο και πέρασα 2 χέρια βερνίκι εμποτισμού,μετά τι;

Χρηστάρα, με την πρώτη ευκαιρία θα μου φτιάξεις και την κάννη από την altair.
Μετά το πρώτο της κυνήγι στον βάλτο, κοκκίνησε και κόλλησε το choke που είχα τότε πάνω. Ένας μπάρμπας μου, την έπιασε στην μέγγενη για να ξεβιδώσει το choke και μου την γρατζούνησε. Δεν ήξερα τότε....:(....ήταν λίγο τραχανοπλαγιάς :D
Γιωργάρα Για φαντάσου να μην το ειχε βγάλει ο μπάρμας τότε ... μπορεί και να μην είχε βγει ποτέ .big smile.
Εννοείτε πως θα την καλλωπίσουμε και την κάννη της altair σου , δεν θα την αφήσουμε στον οπλοβαστό να ζηλεύει το σένιο baikal σου :D

Status
Not open for further replies.
Back