Σταθερή 2* Ηλία 71cm.....ξέρω σφιχτο τσοκ αλλα την έμαθα κ μια χαρα μ πάει κ στο περπατητό!Θοδωρή σταθερή κανη ή με τσοκακια το εργαλείο?
Έχω ακριβώς την ίδια...ποτέ φτιάχτηκε?Σταθερή 2* Ηλία 71cm.....ξέρω σφιχτο τσοκ αλλα την έμαθα κ μια χαρα μ πάει κ στο περπατητό!
Θα βγούνε και ξαδέρφες στο τέλοςΈχω ακριβώς την ίδια...ποτέ φτιάχτηκε?
ΧαχαχαχαχαχααχΘα βγούνε και ξαδέρφες στο τέλος
Από το ίδιο χωριό είναι σίγουρα πάντως!!Θα βγούνε και ξαδέρφες στο τέλος
Γιατί απίθανο σου φαίνεται??? Τις κόβω για δεύτερες ξαδέρφες....Θα βγούνε και ξαδέρφες στο τέλος
Για λεγε ποια γραμματα εχει χαραγμενα!! να δουμε θα συγγενεψετεΓιατί απίθανο σου φαίνεται??? Τις κόβω για δεύτερες ξαδέρφες....
Ηλία να σου πώ την αλήθεια δεμ ξέρω κ δεν αναρωτήθηκα κ ποτε....αν με κατατοπίσεις που να το δω καλα θα ήταν!!Έχω ακριβώς την ίδια...ποτέ φτιάχτηκε?
Για λεγε ποια γραμματα εχει χαραγμενα!! να δουμε θα συγγενεψετε
Άν μ πείς κ που να τα δω αυτα τα γράμματα.....Για λεγε ποια γραμματα εχει χαραγμενα!! να δουμε θα συγγενεψετε
Είχε ανεβάσει ο Γιούρι ένα πινακακι....που έλεγε ανάλογα με δύο γράμματα το πότε φτιάχθηκε!η δική μου είναι το 84 αν δεν κάνω λαθος!Ηλία να σου πώ την αλήθεια δεμ ξέρω κ δεν αναρωτήθηκα κ ποτε....αν με κατατοπίσεις που να το δω καλα θα ήταν!!
Οχι εγω.ο Γιάννης χανια αλλα δεν θυμαμαι που.βασει αυτου του πινακα ειχα δει οτι η γρια μου είναι του 80 ή 81 δε θυμαμαι ακριβως.θοδωρή στη κανη απανω εχει κατι λατινικούς χαρακτηρες. Απ αυτους σε συνδυασμό με τον πινακα βρισκεις χρονολογία κατασκευηςΕίχε ανεβάσει ο Γιούρι ένα πινακακι....που έλεγε ανάλογα με δύο γράμματα το πότε φτιάχθηκε!η δική μου είναι το 84 αν δεν κάνω λαθος!
Λοιπό τα γράμματα είναι AL και σύμφωνα με τον πίνακα ειναι 1983.....Ηλία σου ρίχνω ένα χρονακι.....θα σέβεσαι!!!Θοδωρή στην κάννη και στη βάση σε ένα τετραγωνάκι μέσα είναι δύο γράμματα, πες μας ποια είναι αυτά και θα το βρούμε!
το πινακάκι είναι στο Hunter.gr αν θυμαμαι καλα!!!
Είχε ανεβάσει ο Γιούρι ένα πινακακι....που έλεγε ανάλογα με δύο γράμματα το πότε φτιάχθηκε!η δική μου είναι το 84 αν δεν κάνω λαθος!
Σας έφαγα και τους 2 γατακιαααα.κατέχω την αρχαιότερηΛοιπό τα γράμματα είναι AL και σύμφωνα με τον πίνακα ειναι 1983.....Ηλία σου ρίχνω ένα χρονακι.....θα σέβεσαι!!!
Είσαι παλιότερος Θόδωρα.....είναι αλήθεια!!!Λοιπό τα γράμματα είναι AL και σύμφωνα με τον πίνακα ειναι 1983.....Ηλία σου ρίχνω ένα χρονακι.....θα σέβεσαι!!!
respect ναούμε!!!!!Σας έφαγα και τους 2 γατακιαααα.κατέχω την αρχαιότερη