Σωστά το ηπες μόνο η βάση και η κανη είναι ρεκτά ολλα τα άλλα είναι από 1187 και κάποια από 1100 εγώ το έγραψα λαθοςΣυγνώμη φίλε μου αλλά αυτή δεν είναι 1187 . Ούτε remi. Κάνω λάθος ; Μήπως είναι RECTA.....?
Σωστά το ηπες μόνο η βάση και η κανη είναι ρεκτά ολλα τα άλλα είναι από 1187 και κάποια από 1100 εγώ το έγραψα λαθοςΣυγνώμη φίλε μου αλλά αυτή δεν είναι 1187 . Ούτε remi. Κάνω λάθος ; Μήπως είναι RECTA.....?
Μια χαρά είναι και δεν θέλει καμία αλλαγή. Γιατί απλά δεν έχει ανακληθεί ποτέ κανένα ελατήριο . Το όπλο ρίχνει τα πάντα αναλόγως την έκδοση . Απλά . Το πως προέκυψε σήμερα θέμα ότι σπάνε , Χαλάνε & ραγίζουν δεν μπόρεσα να το καταλάβω .Αναφερει κατι κατι τετοιο ρητα η Rem?και αν ναι συνοδευεται απο δυο ελατηρια το οπλο?
Γιατι υποτιθεται(κ αν κανω λαθος διορθωσε με)
οτι ριχνει τα παντα στο μηκος που εχει η θαλαμη της χωρις καμια μετατροπη-ρυθμιση, ασχετως αν μπορει να κανει εμπλοκες στα λιγα γρ..
Ούτε 'γω. Και δεν με νοιάζει. Και αν συμβεί κατι στο καλό να πάει, αρκεί να μην υπάρξει τραυματισμός. Εγώ πάντως τα "παιχνίδια" μου θα τα κάνω.Μια χαρά είναι και δεν θέλει καμία αλλαγή. Γιατί απλά δεν έχει ανακληθεί ποτέ κανένα ελατήριο . Το όπλο ρίχνει τα πάντα αναλόγως την έκδοση . Απλά . Το πως προέκυψε σήμερα θέμα ότι σπάνε , Χαλάνε & ραγίζουν δεν μπόρεσα να το καταλάβω .
Αναφερει κατι κατι τετοιο ρητα η Rem?και αν ναι συνοδευεται απο δυο ελατηρια το οπλο?
Γιατι υποτιθεται(κ αν κανω λαθος διορθωσε με)
οτι ριχνει τα παντα στο μηκος που εχει η θαλαμη της χωρις καμια μετατροπη-ρυθμιση, ασχετως αν μπορει να κανει εμπλοκες στα λιγα γρ..
Το δικό μου είναι το εργοστασιακό και σχεδόν καινούριο γιατί το όπλο παρόλο που είναι του 2006 δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Δεν έχει μελετηθεί για να δουλέψει σε αυτές τις γομώσεις; Θα πρέπει να το αντικαταστήσω με πιο ισχυρό; Χρησιμοποιώ από 36 γραμμάρια και πάνω.
Σαν τουφεκια είναι πολύ καλή (1100 mod. 1980) αλλά δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο ένα Benelli πχΤελικα με αυτες της ρεμι ρε παιδι μου.........
καποιοι βγαζουν σπιρια και ολοι οι υποληποι της περνουν αγγαλια και κοιμονται.....
Σαν τουφεκια είναι πολύ καλή (1100 mod. 1980) αλλά δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο ένα Benelli πχ
Γενικά έχει κάννη φωτιά και κλωτσιά αεροβόλου στα παπιά που έριχνα αλλά από μηχανισμό πάσχει και από βάρος κόβει χέρια όσο νέος και να είσαι κουράζει..
Το δικό μου είναι το εργοστασιακό και σχεδόν καινούριο γιατί το όπλο παρόλο που είναι του 2006 δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Δεν έχει μελετηθεί για να δουλέψει σε αυτές τις γομώσεις; Θα πρέπει να το αντικαταστήσω με πιο ισχυρό; Χρησιμοποιώ από 36 γραμμάρια και πάνω.
Εννοείται αλλά αν είναι να την καθαρίζω αναΤο βάρος είναι ένα σοβαρό θέμα αλλά εμπλοκές με σχετική καθαριότητα εμενα δεν κάνει.
Ναι είναι θέμα το βάρος αλλά από φέτος που της έβαλα πλαστικά της 11 87 έγινε πούπουλο δοκιμασετο.Το βάρος είναι ένα σοβαρό θέμα αλλά εμπλοκές με σχετική καθαριότητα εμενα δεν κάνει.
Είναι αλήθεια καύλα τα Remington και ας κάνουνε και νεράΕννοείται αλλά αν είναι να την καθαρίζω ανα
3-4 βάλτο κυνήγια θέλει τον μήνα να την καθαρίζω 3 φορές δουλειά είναι αυτή? Χεχεχε
Benelli tebeli και ας ρίχνω μέχρι 36.5 μέτρα μου αρκεί
Δεν το πειράζω το γριουλακι μου έτσι και αλλιώς μια φορά το χρόνο το ρίχνω πλέον ... Κάποια στιγμή θα του κάνω ένα φρεσκαρισμαΝαι είναι θέμα το βάρος αλλά από φέτος που της έβαλα πλαστικά της 11 87 έγινε πούπουλο δοκιμασετο.
Σκέφτομαι να βάλω και εγώ στην 1100 χονδρικά πόσο ελαφρύτερη γίνετε?Ναι είναι θέμα το βάρος αλλά από φέτος που της έβαλα πλαστικά της 11 87 έγινε πούπουλο δοκιμασετο.
Εγώ πάντως την παίρνω αγκαλιά φίλε Maikl.Τελικα με αυτες της ρεμι ρε παιδι μου.........
καποιοι βγαζουν σπιρια και ολοι οι υποληποι της περνουν αγγαλια και κοιμονται.....
Δεν την ζυγισα φίλε πρώτα την έκανε ένας φίλος μου και δεν περίμενε τέτοια διαφορά και έτσι τα πήρα και γω πολύ ελαφρότερη από τι ήταν με βολεύει παντου τώρα δεν το σκέφτομαι πλέον για να την παρωΣκέφτομαι να βάλω και εγώ στην 1100 χονδρικά πόσο ελαφρύτερη γίνετε?
Να ρωτησω κατι χαζο?? Αν βαζουμε δυνατο ελατηριο τοτε δεν σμπρωχνει με περισοτερη δυναμη το κλειστρο μπροστα με αποτελεσμα να δημιουργησει προβλημα στο κλειστρο?
Εγώ πάντως την παίρνω αγκαλιά φίλε Maikl.
Φίλε Maikl υπάρχουν πάντα μέσα στο σάκο ένα ή δύο κουτιά "βρώμικα". Πολλές φορές με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο σε ιδιαίτερες μέρες. Φέτος η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκαν. Εγώ στα δύσκολα, σε αυτά ποντάρω, γιατί δεν γεμίζω.Ρε φιλαρακι....
Τη τα θες τα 45 - 53 γραμμαρια....???