Για εμένα η Remington είναι όμορφα όπλα γούστα είναι αυτάΘέλεις οφθαλμίατρο!!!!!
Για εμένα η Remington είναι όμορφα όπλα γούστα είναι αυτάΘέλεις οφθαλμίατρο!!!!!
Ραγισμένη ξεραγισμένη κελαϊδάει μια χαρά ακόμη και τώρα.Μπορεί να είναι ραγισμένη αλλά είναι πανέμορφη τουλάχιστον στα δικά μου μάτια
Το ραγισμα που ειναι? Στραβωμαρα εχω?Ραγισμένη ξεραγισμένη κελαϊδάει μια χαρά ακόμη και τώρα.
25 χρόνια ούτε μια εμπλοκή ...
Έτσι να παινέψω και λίγο την Rem, γιατί την έχω ρίξει στα τάρταρα.
Φιλαράκι πλάκα κάνω (και εμένα μου άρεσαν όταν είχα στραβισμο ) χωρις παρεξήγηση γουστα ειναι αυτά, εμενα πάλι απο τα παλια οπλα μου αρεσε η γραμη της auto5 σε άλλους φαίνεται κακογουστιά,με όλο το θάρρος αστιευστειν σου ζητώ συγωμη εάν παρεξηγησες.Για εμένα η Remington είναι όμορφα όπλα γούστα είναι αυτά
Καλα εσυ κι αν εχεις στραβωμαρα με τη βελγα αχαχαχαχααχαχαχααψΦιλαράκι πλάκα κάνω (και εμένα μου άρεσαν όταν είχα στραβισμο ) χωρις παρεξήγηση γουστα ειναι αυτά, εμενα πάλι απο τα παλια οπλα μου αρεσε η γραμη της auto5 σε άλλους φαίνεται κακογουστιά,με όλο το θάρρος αστιευστειν σου ζητώ συγωμη εάν παρεξηγησες.
Μου αρεσε μπρε γιατί δεν έχω κυρίαρχο μάτι και όταν την είχα σημαδευα σα τον Γυλο στην ταινία!!!!!!Καλα εσυ κι αν εχεις στραβωμαρα με τη βελγα αχαχαχαχααχαχαχααψ
Το ραγισμα που ειναι? Στραβωμαρα εχω?
Γιατί ρε Ηλία φάνηκε να παρεξηγήθηκα;Φιλαράκι πλάκα κάνω (και εμένα μου άρεσαν όταν είχα στραβισμο ) χωρις παρεξήγηση γουστα ειναι αυτά, εμενα πάλι απο τα παλια οπλα μου αρεσε η γραμη της auto5 σε άλλους φαίνεται κακογουστιά,με όλο το θάρρος αστιευστειν σου ζητώ συγωμη εάν παρεξηγησες.
Του 96 ειναι σελ 181Βασιλη ποιο ετος κατασκευης ειναι το οπλο σου βλεπω οτι εχει την αναγλυφη βαση.Ξερω οτι το μοντελο 1996 εχει καθαρη βαση χωρις αναγλυφη παρασταση.Μπορεις αν γνωριζεις απο ποιο ετος εχει την παρασταση πανω στην βαση;
Από τα καινούργια μου αρέσει όλη η τελευταία σειρά της fabarm και ειδικά αυτή για την μπεκατσα και τη φάσσα με τη σερακοτ βαφηΓιατί ρε Ηλία φάνηκε να παρεξηγήθηκα;
Και για την Auto5 μέσα και εγώ γενικά αισθητικά μου αρέσουν καλύτερα τα παλιότερα μοντέλα όπλων
Εγώ δεν ξέρω, το όπλο πάντως κατασκευάστηκε το 96Τολη δεν θελω τα διακριτικα της καννης η βαση του οπλου απο ποτε εχει σκαλισματα επανω ποιο ετος και μετα ξερεις;
Έλεος ρε Ηλία ... Απλά έλεος με την Α5 ...μου αρεσε η γραμη της auto5
Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω.Εγώ δεν ξέρω, το όπλο πάντως κατασκευάστηκε το 96
Μια γραμουλα tig θελει και ειναι οκ ξανα!!! Τυπο ατσαλιου επρεπε να αλλαξουνε αλλαΕίχε γραφτεί στον Αμερικάνικο Τύπο ότι ο λόγος ύπαρξης του λεπτού καναλιού που συνεχίζει πίσω από το αυλάκι που λειτουργεί ο μοχλός όπλισης είναι γιατί είχαν παρατηρηθεί σχισίματα στις βάσεις.
Όπως φαίνεται ούτε κι' αυτό το "κόλπο" έλυσε το πρόβλημα.
η εταιρεία υπερηφανευόταν για τη μηχανουργική κατεργασία των συγκεκριμένων βάσεων από ένα συμπαγές κομμάτι ατσάλι και μάλιστα μετά την καταργασία τις περνούσε και από ακτίνες Χ για να εντοπιστούν οι όποιες ατέλειες...
Από ακτίνες το περνούσε αλλά και η κατεργασία πάσχει.Μια γραμουλα tig θελει και ειναι οκ ξανα!!! Τυπο ατσαλιου επρεπε να αλλαξουνε αλλα