Αλεξανδρε τα 3Κ τα θυμασαι?Καλως ηρθες Γιωργο με μια ιδιαιτερη καλησπερα!
Αλεξανδρε τα 3Κ τα θυμασαι?Καλως ηρθες Γιωργο με μια ιδιαιτερη καλησπερα!
Οχι, για δωσε φως...Αλεξανδρε τα 3Κ τα θυμασαι?
Χαχαχαχα.... Κομμένη η λακκα μεχρι να θυμηθειςΟχι, για δωσε φως...
Πω ρε μπελα που βρηκα βραδιατικα...κολλησε ρε το μυαλο μου και δεν μπορω να θυμηθω...ειμαι και κουρασμενος ο ερμος!Χαχαχαχα.... Κομμένη η λακκα μεχρι να θυμηθεις
Ενταξει.... Θα κοψω το τελευταιο σκελος με την προβατινα στα καρβουνα..... ΧαχαχαχαχαΠω ρε μπελα που βρηκα βραδιατικα...κολλησε ρε το μυαλο μου και δεν μπορω να θυμηθω...ειμαι και κουρασμενος ο ερμος!
Μπαα...παλι τιποτα...στειλε πμ μη χαλαμε το θεμαΕνταξει.... Θα κοψω το τελευταιο σκελος με την προβατινα στα καρβουνα..... Χαχαχαχαχα
Δεκτον ,και ας μην έχω ρεμινκτον στην καρδια μουΝα γεμισουμε το βιβλιο με καλες κυνηγετικες συζητησεις Ηλια....
Την ιδιαιτερη καλησπερα μου... Ευχαριστω για το καλωσορισμα
Απο τι είσαι κουρασμένος παλικάρι χωρίς κυνήγι?Πω ρε μπελα που βρηκα βραδιατικα...κολλησε ρε το μυαλο μου και δεν μπορω να θυμηθω...ειμαι και κουρασμενος ο ερμος!
Απο δουλεια μεχρι τις 15:00 και αυπνος μεχρι τωρα, αλλα σε λιγο θα πεσει ροχαλητο αρκουδας...Απο τι είσαι κουρασμένος παλικάρι χωρίς κυνήγι?
Πλακα κανουμε φιλε μου καλως ορισεςΝα γεμισουμε το βιβλιο με καλες κυνηγετικες συζητησεις Ηλια....
Την ιδιαιτερη καλησπερα μου... Ευχαριστω για το καλωσορισμα
Το ξερω Τολη.... Να εισαι καλα.!!Πλακα κανουμε φιλε μου καλως ορισες
Οπως θες φιλε μου αν ειχαμε ολοι ιδια γουστα δε θα χαμε τι να πουμεΤο ξερω Τολη.... Να εισαι καλα.!!
Στα Bennelli δεν ερχομαι να το ξερεις..... Χαχαχαχα
Δεν κανω κρακ.... Χαχαχαχα
Είναι σωστά και τίμια και δεν τα πουλάει κανείς ........Γτ ρε παιδια οταν ψαχνω ρεμινγκτον ομως στα μεταχειρισμενα ολο κατι σεσουαρ μου βγαζει και κατι κουρευτικες αχαχαχαχαχαχαχαχα
Είναι αθάνατα και περιζήτητα βρε και δεν έχουν να γεμίσουν τις σελίδες με οπλα , δεν είναι μπενελι να ξημεροβραδιαζεσαι και να σε παίρνει ο ύπνος.Γτ ρε παιδια οταν ψαχνω ρεμινγκτον ομως στα μεταχειρισμενα ολο κατι σεσουαρ μου βγαζει και κατι κουρευτικες αχαχαχαχαχαχαχαχα
Μα τοσο μακακας ο εμπορος με τα ηλεκτρικα να τα βαζει στο κυνηγιΕίναι αθάνατα και περιζήτητα βρε και δεν έχουν να γεμίσουν τις σελίδες με οπλα , δεν είναι μπενελι να ξημεροβραδιαζεσαι και να σε παίρνει ο ύπνος.
Καλώς ήρθες RemGeorge !Σας δειαβαζω αρκετο καιρο και καλησπεριζω την ομαδα. Κατοχος και εγω της 1100 και V3.
Ιδιαιτερες καλησπερες στον NikolaRemi, Alex76 και stelio duckhunter.
Αλλά κόλπα Τόλη ! Εκεί δίπλα στις ραπτομηχανες , γαζώνουν τα εργαλεία !Μα τοσο μακακας ο εμπορος με τα ηλεκτρικα να τα βαζει στο κυνηγι
το επαναληπτικό το χαίρετε ενας ξάδερφος στο χωριό του το έκανε δώρο.Ομορφο οπλο φιλε Κωστα, να το χαρεις. Το επαναληπτικο 12 Remington( πιθανος wingmaster) δεν το εχεις πια?
Σε ευχαριστώ,όντως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Αυτο φιλε μου κουτα ειναι ολοκαινουριο