Έχεις δίκιο στην σημερινή εποχή ΝΑΙ διότι όπου και να γυρίσει το μάτι σου ΜΑΥΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ βλέπεις. Αραπια γίναμαι πλεον.Ο δεύτερος είναι αρκετός λόγος.
Ο πρώτος λάθος ... ανήκομεν εις τα βάθη της Αραπιάς ... και ακόμα πιο πέρα.
Έχεις δίκιο στην σημερινή εποχή ΝΑΙ διότι όπου και να γυρίσει το μάτι σου ΜΑΥΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ βλέπεις. Αραπια γίναμαι πλεον.Ο δεύτερος είναι αρκετός λόγος.
Ο πρώτος λάθος ... ανήκομεν εις τα βάθη της Αραπιάς ... και ακόμα πιο πέρα.
Λοιπόν .. έκανες πολύ καλή επιλογή με την 1187.Χαμόγελα και εκφράσουν ελεύθερα εγώ σε στηρίζω.
Από εμένα όχι. Επίσης να διευκρινίσω ότι έκανα χιούμορ να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση, ελπίζω να μην την έκανα χειρότερα.Μπα από μόνη της .
Μην γράφω πολλά γιατί θα έχουμε πάλι παρεξηγήσεις.
Σωστός και επιπλέον ο έλεγχος θα γίνει από τον Λιακο για ποιο σιγουριά στο σύνολο του όπλου.Σε ευχαριστώ.Λοιπόν .. έκανες πολύ καλή επιλογή με την 1187.
Διάβασε το προηγούμενο άρθρο για να την έχεις πολλά χρόνια και άλλαξε αμέσως το ελατήριο ασχέτως πόσα φυσίγγια έχει ρίξει.
Πρίν το πληρώσεις ... Εννοείται ...Σωστός και επιπλέον ο έλεγχος θα γίνει από τον Λιακο για ποιο σιγουριά στο σύνολο του όπλου.Σε ευχαριστώ.
Κανένα πρόβλημα φίλε μου.Από εμένα όχι. Επίσης να διευκρινίσω ότι έκανα χιούμορ να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση, ελπίζω να μην την έκανα χειρότερα.
Wd 40 στα κινητά μέρη, φθηνό κ πολυ αποδοτικοΦιλε όλα τα παραπάνω είναι γνωστά...
Στο συγκεκριμένο λάδι αναφέρθηκα γιατί είναι αρκετά παχύ και με ελάχιστη λίπανση και χρήση μέσα σε μια δύσκολη ημέρα έχει τάση να κρατά κατάλοιπα και γίνεται ένα είδος λάσπης. Τα τελευταία χρόνια έχω ξεχωρησει το hoppes
Δημήτρη το wd40 κάνει καλά την δουλειά του σαν Water Displacement (WD).Wd 40 στα κινητά μέρη, φθηνό κ πολυ αποδοτικο
Χρόνια το ρίχνω σε σκανδαλες πολλών όπλων φίλε κ κανένα προβλημα δεν είχα, επίσης πολυ καλο με ριγμένο σε ατσαλομαλλο για τον καθαρισμου της κανηςΔημήτρη το wd40 κάνει καλά την δουλειά του σαν Water Displacement (WD).
Όταν δεν σκουπιστεί και μείνει καιρό έχω δει να δημιουργεί υπόλειμα σαν βερνίκι.
Δεν το χρησιμοποιώ στο όπλο και αν ποτέ βρεθώ σε ανάγκη δεν θα το ρίξω σε σκανδαλοθήκη.
Χαίρομαι που το ακούω για τις σκανδάλες.Χρόνια το ρίχνω σε σκανδαλες πολλών όπλων φίλε κ κανένα προβλημα δεν είχα, επίσης πολυ καλο με ριγμένο σε ατσαλομαλλο για τον καθαρισμου της κανης
Ναι ρε συ ξεχασα να βαλω χαχαχαχαχαχαχαχαψαψαψααψψαψααψ ολα τα ολλα που δουλευοντε σπανε μον τα βιτρινας δε σπανε καπια εχουν αχειλιο πτερνα ομως αχαχαχαχαχαχαχαΤολη εγω οπως ξερεις δεν γουσταρω τις κοντρες ειδικα για τα παλιοσιδερα...και φυσικα δεν ισχυει αυτο που λες, οτι μια καλη ρεμι βλεπεις την δικη μου...με μια απλη αναζητηση χθες βρηκα για ολες τις μαρκες σπασιματα, αρα σαν εργαλεια παθαινουν ολα ζημιες.
Τωρα με πιο οπλο θα κυνηγησει ο καθενας ειναι καθαρα προσωπικο του θεμα, κι εμενα αν σπασει καποια στιγμη, ωρα της καλη...σιγα κατσω να σκασω!
Αχαχαχαχαχαχαχ απ τη βερσα μαξ και μετα μπενελι με κηνη ρεμη ειναι ολεςΑν γραψεις 100 φορες οτι θα κυνηγησεις με remington θα σου πω....
Ρε αλεξ τη κοντρα να κανουμε χαβαλε κανουμε με αληθιες ομως τινα λεμε οτι να νε παντως αν δεις μονο στο remington team δεν εχει γραψει κανεις οτι κατι του εσπασε αχαχαχαχαχαχαχαΝαι ρε συ ξεχασα να βαλω χαχαχαχαχαχαχαχαψαψαψααψψαψααψ ολα τα ολλα που δουλευοντε σπανε μον τα βιτρινας δε σπανε καπια εχουν αχειλιο πτερνα ομως αχαχαχαχαχαχαχα
Τολη απλα για την ιστορια και χωρις δολο το συστημα αεριων που βλεπουμε στην Μ4 και κατοπιν Versa max και v3 πρωτο εμφανιστηκε στο US Carbine το γνωστο μας Μ1. Μονο που ητανε με ενα πιστονι και επειτα εξελιχθηκε.Αχαχαχαχαχαχαχ απ τη βερσα μαξ και μετα μπενελι με κηνη ρεμη ειναι ολες
Απο μενα δεν υπαρχει προβλημα με κανενα εγω χιουμορ κανω οπιος το πιανει γελαει αλλος παρεξυγητε και αλλος θελει να με δειρει τι να κανουμε καπιαΤολη απλα για την ιστορια και χωρις δολο το συστημα αεριων που βλεπουμε στην Μ4 και κατοπιν Versa max και v3 πρωτο εμφανιστηκε στο US Carbine το γνωστο μας Μ1. Μονο που ητανε με ενα πιστονι και επειτα εξελιχθηκε.
Τολη απλα για την ιστορια και χωρις δολο το συστημα αεριων που βλεπουμε στην Μ4 και κατοπιν Versa max και v3 πρωτο εμφανιστηκε στο US Carbine το γνωστο μας Μ1. Μονο που ητανε με ενα πιστονι και επειτα εξελιχθηκε.
Ειναι το σύστημα αερίων σχεδόν ίδιο με το ρουγκερ μινι 14 ?
Δεν έχω ιδέαΕιναι το σύστημα αερίων σχεδόν ίδιο με το ρουγκερ μινι 14 ?
Πρέπει να ειναι σχεδον ο ιδιος , η ρουγκερ αντέγραψε τον μηχανισμό απο το μ1 γκαράντ .Δεν έχω ιδέα