Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλο το pump action το εχω δουλεψει οταν ξεκιναγα αλλα υστερει μονο σε καπια κλειστα κοματια που θες δυο αστριπιεαις τουφεκιες σε κοντινους ντουμπλεδες σε σφηνατα πουλια με περιορισμενο χωρο αντιδρασεις δεν οσο και αστραπη να να γινεις ταωαερια δε τα προλαβενεις

Γτ επηδη εχει 300 γρμ παραπανω ??? Τι σε κανει να το λες αυτο μηπως ο sbe ειναι οπλο γενικης χρησης πας για μπεκατσα η περπατιτο τσιχλα η ορτυκι ας πουμε
Παλιά ιδίως για τα δίκανα ίσχυε το κλάσμα 1/96 . Αργότερα με τις καραμπίνες έπαψε να είναι κανόνας.Η έρευνα και η εξέλιξη έδωσε ελαφρύτερα υλικα ίδιας αντοχής και διάφορα συστήματα για την αντιμετώπιση της ανάκρουσης .Εδώ τώρα γυρίζουμε πάλι στο μεγάλο βάρος.

Αν εχει ενα χιλιαρικο η ραβδωτη κανη για sbe φιλε περνω ενα οπλο ακομα κει ενα γιλεκο ασορτι
Τόλη εδω ειναι το μεγάλο θέμα στην επιλογή όπλου ... μια ρεμ 870 συν μια καννη ραβδωτη συν τσοκακια πας στα 1100 δολάρια περιπου . Για ενα ευρωπαϊκό όπλο θέλω τρείς φορές αυτο το ποσό . Γενικα οτιδήποτε προϊόν αμερικανικής προέλευσης ειναι πολύ πιο φθηνό απο ενα ευρωπαϊκό ( ρούχα , όπλα , παπούτσια κτλ )

Παλιά ιδίως για τα δίκανα ίσχυε το κλάσμα 1/96 . Αργότερα με τις καραμπίνες έπαψε να είναι κανόνας.Η έρευνα και η εξέλιξη έδωσε ελαφρύτερα υλικα ίδιας αντοχής και διάφορα συστήματα για την αντιμετώπιση της ανάκρουσης .Εδώ τώρα γυρίζουμε πάλι στο μεγάλο βάρος.
Αν πας με το κλασμα κ βάλεις ιδιογομωση σκληρή μέσα φίλε, θα φυγουν κ οι δυο μασέλες μαζί, πάντα να θέλεις τα βαριά όπλα

Αν πας με το κλασμα κ βάλεις ιδιογομωση σκληρή μέσα φίλε, θα φυγουν κ οι δυο μασέλες μαζί, πάντα να θέλεις τα βαριά όπλα
Όχι για γενικής χρήσης άμα κάνεις περπατητο 5 ώρες δεν θα σε ακούν τα χέρια σου, εδώ κάποιοι προσπαθούν να αφαιρέσουν τη μοναδικη ρίγα σε καραμπίνα

Εδω εμεις προσθετουμε βαρος για το καρτερι παντα μιλοντας εχει αλλη αισθηση και τους νομους της φυσικης δε τους νικα κανενα συστημα που εφαρμοζετε στα λειοκανα καλαμια που εχουμε μονο ο ρωσος εβγαλε τουφεκι με μηδενηκη ανακρουση εφαρμοσε ιδια αντιθετη δυναμη μεωτην ανακρουση του οπλου εβαλε ενα βαριδιο που κινιτε αντιθετα της κατευθυνσης του οπλου με ενα ειδικο γραναζι το οπλο τα σπαε δε κουνιετε σχεδον καθολου απλη εφαρμογη φυσηκης ιση αντιθετη δυναμη προς την ανακρουση

Τόλη εδω ειναι το μεγάλο θέμα στην επιλογή όπλου ... μια ρεμ 870 συν μια καννη ραβδωτη συν τσοκακια πας στα 1100 δολάρια περιπου . Για ενα ευρωπαϊκό όπλο θέλω τρείς φορές αυτο το ποσό . Γενικα οτιδήποτε προϊόν αμερικανικής προέλευσης ειναι πολύ πιο φθηνό απο ενα ευρωπαϊκό ( ρούχα , όπλα , παπούτσια κτλ )
Γαμω τα πλαστικα ρε φιλε βλεπω σετ για 1100 κοντακινπαπια με πελμα κιωλας 80€ και μια παπια benelli 90€ σε αυτο τους παραδεχομαι τους αμερικανους ασε που βλεπω στην αμερικη τα παρελκομενα για benelli ειναι πιο ακρυβα απο οτι εδω κατα πολυ

Πως γίνεται η προσθήκη βάρους , είναι μόνιμη η προσθαφαιρουμενη από τι υλικά σε ποια σημεία , υπάρχει φωτογραφικό υλικό η υπάρχει ενότητα που έχουν παρουσιαστεί όλα αυτά;
Βαζουμε στην αποθηκη πχ κυλινδρικα κοματια μολυβδουμε ταινια σφιχτα και στο κοντακι κοματια μολυβδου σφιχτα ομως για diy καταστασειςβμετα εχει και αφτερ μαρκετ βιδες παπιας καιβιδωτα αντιβαρα κοντκιου μη παρεις με υδραργυρο επηρεαζουν την αδρανεια και χαλανε την κινηση ασε που οσο και να μη το πιστευεις το οπλο μπαινει πιο γρηγωρα στο στοχο και εχει πολυ καλυτερη κινηση και δε κανει κιχ οταν ριχνεις απλα πρεπει να νε αεριων για πολυ βαρος τορα και στην αδρανεια σηκωνει πιο λιγο βαρος ομως

Βαζουμε στην αποθηκη πχ κυλινδρικα κοματια μολυβδουμε ταινια σφιχτα και στο κοντακι κοματια μολυβδου σφιχτα ομως για diy καταστασειςβμετα εχει και αφτερ μαρκετ βιδες παπιας καιβιδωτα αντιβαρα κοντκιου μη παρεις με υδραργυρο επηρεαζουν την αδρανεια και χαλανε την κινηση ασε που οσο και να μη το πιστευεις το οπλο μπαινει πιο γρηγωρα στο στοχο και εχει πολυ καλυτερη κινηση και δε κανει κιχ οταν ριχνεις απλα πρεπει να νε αεριων για πολυ βαρος τορα και στην αδρανεια σηκωνει πιο λιγο βαρος ομως
Ο Χατζιωτης και ο Κιπρυδημος μιλώντας για το σωστό ζύγισμα του όπλου λένε ότι το βάρος πρέπει να είναι ανάμεσα στα χέρια , βάζοντας βάρος έξω από τα κράτηματα μήπως έχεις ανεξέλεγκτες ροπές στην επωμιση;

Γαμω τα πλαστικα ρε φιλε βλεπω σετ για 1100 κοντακινπαπια με πελμα κιωλας 80€ και μια παπια benelli 90€ σε αυτο τους παραδεχομαι τους αμερικανους ασε που βλεπω στην αμερικη τα παρελκομενα για benelli ειναι πιο ακρυβα απο οτι εδω κατα πολυ
Είναι πανάκριβα τα ευρωπαϊκά , να καταλάβεις με τα ίδια λεφτά παίρνω ενα τουφεκι ραβδωτο . Το σαβατζ που έχω για κυνήγι το πηρα σε προσφορά 520 δολαρια ( 6.5 creedmoor ) και είμαι παραπάνω απο ευχαριστημένος .

Πρέπει επιτέλους να ανοίξουν τα στόματα για τη σεξουαλική παρενόχληση που μας κάνει τόσα χρόνια η benelli ,είναι πολύ πιασοκωλα.
Υπαρχει καταστημα εδω στην πόλη που έχει μεγάλη συλλογή απο μπενελι και μπερετα , ολα πανω απο 1500 δολάρια ..... Χρυσαφι τα πουλάνε ...

Είναι πανάκριβα τα ευρωπαϊκά , να καταλάβεις με τα ίδια λεφτά παίρνω ενα τουφεκι ραβδωτο . Το σαβατζ που έχω για κυνήγι το πηρα σε προσφορά 520 δολαρια ( 6.5 creedmoor ) και είμαι παραπάνω απο ευχαριστημένος .
Ασε τα κομφορτ πιο πολλα εχουν κατα τα αλλα πολυ καλο το 6.5 εχω διαβασει πολυ καλα σκωτοματα

Ο Χατζιωτης και ο Κιπρυδημος μιλώντας για το σωστό ζύγισμα του όπλου λένε ότι το βάρος πρέπει να είναι ανάμεσα στα χέρια , βάζοντας βάρος έξω από τα κράτηματα μήπως έχεις ανεξέλεγκτες ροπές στην επωμιση;
Δε μπωρςις να κανεις κατι αλλο αν και σκεφτικα να κανω βαση και να τα βαλω στο πλαινο της βασης

Status
Not open for further replies.
Back