μάρκετινγκ .Σιγά μην δεν έβγαζαν ...
μάρκετινγκ .Σιγά μην δεν έβγαζαν ...
Δημιουργία αναγκών ...μάρκετινγκ .
Αυτό που ενδιαφέρει είναι η ευθεία της κάνης να είναι στην σωστή προσκόπευση από το θήραμα όταν πατάς την σκανδάλη.Εκεινο που πρεπει να σημειωσουμε ειναι οτι αφουγκραζονται τα αιτηματα της αγορας και βρισκουν τον τροπο και ανταποκρινονται ,δημιουργουν παραγουν και σου προσφερουν ικανοποιοντας το κεφι σου . Εμεις πρεπει να διατλαντιστουμε για να αποκτησουμε κατι που μας ενδιαφερει για να μην αρχισω παλι να αναθεματιζω.
Φυσάει το εργαλείοView attachment 25689
Από αύριο και επίσημα στο κλαμπ του αμερικανικού θρύλου!!!!
Πόσους θρύλους να αντέξεις ο γαύρος?View attachment 25689
Από αύριο και επίσημα στο κλαμπ του αμερικανικού θρύλου!!!!
Ελπίζω να έχει ομοιόμορφη κατανομή αέρα και όχι έντονα κέντρα, να μη μου κάνει το μαλλί λες και είχα βάλει το δάχτυλο στην πρίζα!!!Φυσάει το εργαλείο
Όποιος πήρε Remington θα την έχει καψούρα μια ζωή έστω και αν δεν το παραδέχεται και ας τον έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν είναι ανώμαλη αγάπηΦίλε εσύ έχεις την V3 με όλα τα καλούδια, εγώ έχω μια του περασμένου αιώνα (1998) αγορασμένη από Αγγλία, αλλά ακόμα δουλεύει ρολόι, και αν και πήρα μια Wahl πέρυσι να την αντικαταστήσω, πάλι με τη γριά remington καραφλοκουρεύομαι! Πάλι καλά που έχει τσοκάκια, να ρυθμίζουμε την κατανομή των τριχών
View attachment 25733
Πυροβολαει το εργαλειο αχαχαχαχαχαχαα και φυσιγγιοθηκες για να χεις μπολικα τρια και βαλε φυσιγγια στο θυραμα λεμε δε σκωτονειView attachment 26201
Αντε και προσοχή στις σούζες ..... Γατάκια
ΥδροβαφηΚαλησπέρα στους Ρεμί φανς ψάχνω να βρω σετ κοντάκι πάπια σε παραλλαγή βάλτου για την 1100 αλλά δεν βρίσκω πουθενά
Ρώτησα μέχρι στιγμής αντιπροσωπεία...πανά ....και Μανδηλαρά και δεν έχουν έχει κανείς υπόψιν που μπορεί να έχει ετοιμοπαραδοτο γιατί η αναφερόμενοι μου είπαν για τον άλλο μήνα και βλέπουμε....
Τα ξύλινα μέρη?Υδροβαφη
Στον Κωτσοβολο ρωτησες Τελη?Καλησπέρα στους Ρεμί φανς ψάχνω να βρω σετ κοντάκι πάπια σε παραλλαγή βάλτου για την 1100 αλλά δεν βρίσκω πουθενά
Ρώτησα μέχρι στιγμής αντιπροσωπεία...πανά ....και Μανδηλαρά και δεν έχουν έχει κανείς υπόψιν που μπορεί να έχει ετοιμοπαραδοτο γιατί η αναφερόμενοι μου είπαν για τον άλλο μήνα και βλέπουμε....