Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΟΚ. Ακου...και εδω διαφωνουμε....Πινακας ταχογραφος διατρηση....Λενε παντα ΟΛΗ την αληθεια...

Στο τερεν αναλογα τις σκοπευτικες ικανονητες και τα αποτελεσματα...και σιγουρα εαν δεν εχεις
ψαχτεί στο τι φυσιγγιο ριχνεις....Ε' τοτε .....παντα αυτο φταιει....για ολα!!!

Οτι οπλο και να εχεις....οταν δεν ξερεις τι φυσιγγιο εχει η θαλαμη σου.....εχετε γεια βρυσουλες
αυτο ξερω εγω....
καλα...

Δεν έχω φίλε μου ταχογράφο.
Εχω στο ενεργητικό μου
όπως το υπολογίζω ~200.000+ τουφεκιές με αρκετά όπλα.
Εε μπορώ να έχω μιά άποψη καί εγώ.
να μην την πεις γιατι ολα ειναι τα οπλα ιδια ειναι και δε μπορεις εσυ να καταργησεις τους νομους της φυσικης και της benelli.

να μην παρει καινουρια αν θελει επαναληπτικά. αμα ειναι να σκασει 500 για μεταχειρισμενη χραπα να βρει wingmaster.
εφάμιλλες τουφεκιες με τα remington, θα ελεγα απ οσο εχω δει πιο ανοιχτα οπλα. γυαλισμα κωνος μηκος τσοκ ποιοτητα τσοκ καμια σχεση. ιδια μεταλλα με ρεμινγκτον, πιο παχυ μεταλλο

Delete δηλαδή.
Ευχαριστώ
ναι γιατι παρόλο που πηγαν να αντιγραψουν το συστημα της browning σε ενα μοντελο που δεν θυμαμαι απετυχαν. στις browning τα αεριαν ισοκαταμεριζονται απο το πιστονι κι ολα επειτα τα κανει η αδρανεια. εκει με το πιστονι που βαλαν αυτοι το πλαστικο αν θυμαμαι καλα που χτυπα στο κλειστρο ετρωγε ολη την δυναμη και εσπαγε.

εδω μιλαμε για κατασκευαστικο προβλημα κι οχι για οπλο 10ετιας 60 (πχ1100) που απο τοτε αλλαξαν τα φυσιγγια και βγαζουν καποια θεματακια...

ειδες λοιπον πως αν κοιταμε μονο το φυσιγγια, που ειναι ναι βασικο, ριχνουμε το βαρος στους διαχειριστες και οποτε δεν μας κανει κεφι τ αναποδο?

Nα βαλω κ τεσσερις δοκιμουλες απο προχθες...
Εγώ έχω άλλες απορίες.
Χαρτιά είναι αυτά ή λαμαρίνα.
Το πορτοκαλί κυκλάκι πως το φτιάχνεις ;
Τα σκάγια να υποθέσω τα "πατάς" με κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής ;
Ετοιμάζομαι να δοκιμάσω κανένα φυσίγγι και εγώ οπότε κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη για να γλυτώσω ενέργεια.

ειδες λοιπον πως αν κοιταμε μονο το φυσιγγια, που ειναι ναι βασικο, ριχνουμε το βαρος στους διαχειριστες και οποτε δεν μας κανει κεφι τ αναποδο?
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς ...
Το delete ήταν για να μην πάρει το όπλο ο φίλος μου.

Εγώ έχω άλλες απορίες.
Χαρτιά είναι αυτά ή λαμαρίνα.
Το πορτοκαλί κυκλάκι πως το φτιάχνεις ;
Τα σκάγια να υποθέσω τα "πατάς" με κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής ;
Ετοιμάζομαι να δοκιμάσω κανένα φυσίγγι και εγώ οπότε κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη για να γλυτώσω ενέργεια.
Καλημερα Βασιλη, σε πινακα σκοπευτηριου ειναι οι τουφετιες του Αρι, ο κυκλος και τα σκαγια ειναι απο pc με καποιο προγραμμα, εγω κανω δοκιμες σε χαρτονια παντα και ψαχνω να βρω διασταση 1×1 συνηθως, αν δεν βρω ριχνω και σε 80×90 η 75×75 που δεν χρειαζεται να κανω κυκλο.
Τα σκαγια μετα την τουφεκια τα μετραω και τα σημειωνω ενα ενα με μαρακαδορο, για να κανεις τον 76αρη κυκλο θα χρειαστεις παλι τον μαρκαδορο που θα τον εχεις στερεωσει σε ενα ξυλο πχ που να βγαζει διαμετρο 76, εγω τον εχω δεσει σε ενα σχοινακι που εχω μετρησει και κανω τον κυκλο.

Καλημερα Βασιλη, σε πινακα σκοπευτηριου ειναι οι τουφετιες του Αρι, ο κυκλος και τα σκαγια ειναι απο pc με καποιο προγραμμα, εγω κανω δοκιμες σε χαρτονια παντα και ψαχνω να βρω διασταση 1×1 συνηθως, αν δεν βρω ριχνω και σε 80×90 η 75×75 που δεν χρειαζεται να κανω κυκλο.
Τα σκαγια μετα την τουφεκια τα μετραω και τα σημειωνω ενα ενα με μαρακαδορο, για να κανεις τον 76αρη κυκλο θα χρειαστεις παλι τον μαρκαδορο που θα τον εχεις στερεωσει σε ενα ξυλο πχ που να βγαζει διαμετρο 76, εγω τον εχω δεσει σε ενα σχοινακι που εχω μετρησει και κανω τον κυκλο.
Καλημέρα, οκ κατάλαβα τι κάνει, ή μπορώ να κάνω το ίδιο απλά με μια φωτογραφία ενός πίνακα.

Last edited:
Μετράς και σημειώνεις στην άκρη του πίνακα 2 σημεία που απέχουν 75cm.
Ρίχνεις.
Τραβάς φωτό.
Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.
Φτιάχνεις έναν κύκλο με 2 αντιδιαμετρικά σημεία στα σημεία που έχεις σημειώσει.
Μετακινείς τον κύκλο στην κατανομή.
Βάζεις κουκίδες στα σκάγια.
Κάνεις "γέμισμα" ή φτιάχνεις έναν πορτοκαλί κύκλο και παίζεις με διαφάνεια στην επιφάνεια εντός κύκλου με πορτοκαλί χρώμα.

Αυτό θα κάνω όταν με το καλό κάνω δοκιμές.

Last edited:
Μετράς και σημειώνεις στην άκρη του πίνακα 2 σημεία που απέχουν 75cm.
Ρίχνεις.
Τραβάς φωτό.
Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.
Φτιάχνεις έναν κύκλο με 2 αντιδιαμετρικά σημεία στα σημεία που έχεις σημειώσει.
Μετακινείς τον κύκλο στην κατανομή.
Βάζεις κουκίδες στα σκάγια.
Κάνεις "γέμισμα" ή φτιάχνεις έναν πορτοκαλί κύκλο και παίζεις με διαφάνεια στην επιφάνεια εντός κύκλου με πορτοκαλί χρώμα.

Αυτό θα κάνω όταν με το καλό κάνω δοκιμές.
Δεν φτιάχνεις κανένα παστίτσιο καλύτερα!!

Μεταλλικός είναι ο πίνακας, πίνακας σκοπευτήριου... Από όταν ξεκινησα να κάνω δοκιμές σε μεταλλική επιφάνεια έκοψα τα χαρτόνια τελείως... Ο λόγος είναι ο ήχος... από τον ήχο της τουφεκιας μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα... Όσο παράξενο κ αν φαίνεται πλέον μπορώ να πω την ταχύτητα του φυσιγγίου με απόκλιση 10m/s από τον ήχο... Δύσκολα πέφτω έξω σύμφωνα με τον ταχογραφο...
Στην απεικόνιση τώρα ... Εγώ κόβω την επιφάνεια του πίνακα μόνο στη φωτογραφία κ αναλογικά φτιάχνω κ τον κύκλο... Πρώτα στη μέση κ μετά τον μετακινω ανάλογα με το κέντρο της τουφεκιας... Εγώ φροντίζω στο Photoshop που τις επεξεργάζομαι ο κύκλος να είναι ήδη γεμάτος με ένα απαλό κόκκινο χρώμα διάφανο... Μετά έχει μετρήση ένα ένα σκάγι με το ποντίκι... Η πιο άχαρη δουλειά...
Ωστόσο κ η πιο αξιόπιστη... Κάνα δύο προγράμματα που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν κ μου είχαν συστήσει δεν είχαν αξιόπιστο αποτέλεσμα κ επειδή δοκιμάζω πολύ κ με μικρές αλλαγές πολλές φορές με ενδιαφέρει η αξιοπιστία περισσότερο από την ευκολία...

Status
Not open for further replies.
Back