Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειχαμε παει στην εφηβεια στην εκθεση κυνηγιου και ειχαμε παρει με τον αδερφο εναν καταλογο των σακο
Ερωτας με την πρωτη ματια
Ειχαμε ψαξεινκαι διαβασει για τα οπλα αυτα την τοτε εποχη οτι μπορουσαμε να βρουμε
Μεταναστης μετα στην αμερικη ο αδερφος το ονειρο του ηταν να αποκτησει ενα για κυνηγι μεγαλου θηραματος
Δεν το πραγματοποιησε τελικα
Προσωπικα με τις λιγες μου γνωσεις τα θεωρω απο τα κορυφαια
Εξαλου αν μη τι αλλο το οπλο δεν το λεμε τυχαια και γκομενα
Πρεπει να μας αρεσει!!!
Να μην θελουμε να το αφησουμε απ τα χερια!!!!
Εδω παντρευεσαι γυναικα και ας εχει την μουρμουρα της
Δεν την αλλαζεις καθε μηνα
Εκτος φυσικα και αν εισαι σειχης στο ντουμπαι
Και στα οπλα το ιδιο ειναι
Αμα στον κατοχο αρεσει οι αλλοι οτι θελουν ας εχουν στα χερια τους

Είσαι άπαιχτος Γιώργο. :)

Απλά για να καταλάβω.
Στα πόσα μέτρα κατά μέσο όρο είναι οι τουφεκιές σου με ραβδωτό και σε τι θηράματα ;
Μέχρι 300 μέτρα οι τουφεκιές μου λογο έλλειψης σκαλίσματος ! Κοιτά τώρα τα όμορφα που έζησα πριν πέντε λεπτα47AC4958-8442-4C95-87A2-EFD825D05F0D.jpegB9A20FC4-BC6A-48B2-8956-D646502B0D70.jpeg
052CE0B4-9DB8-4472-A192-47D1EE465BD1.jpeg

Ειχαμε παει στην εφηβεια στην εκθεση κυνηγιου και ειχαμε παρει με τον αδερφο εναν καταλογο των σακο
Ερωτας με την πρωτη ματια
Ειχαμε ψαξεινκαι διαβασει για τα οπλα αυτα την τοτε εποχη οτι μπορουσαμε να βρουμε
Μεταναστης μετα στην αμερικη ο αδερφος το ονειρο του ηταν να αποκτησει ενα για κυνηγι μεγαλου θηραματος
Δεν το πραγματοποιησε τελικα
Προσωπικα με τις λιγες μου γνωσεις τα θεωρω απο τα κορυφαια
Εξαλου αν μη τι αλλο το οπλο δεν το λεμε τυχαια και γκομενα
Πρεπει να μας αρεσει!!!
Να μην θελουμε να το αφησουμε απ τα χερια!!!!
Εδω παντρευεσαι γυναικα και ας εχει την μουρμουρα της
Δεν την αλλαζεις καθε μηνα
Εκτος φυσικα και αν εισαι σειχης στο ντουμπαι
Και στα οπλα το ιδιο ειναι
Αμα στον κατοχο αρεσει οι αλλοι οτι θελουν ας εχουν στα χερια τους
Το όνειρο παίζει ρόλο και ας μην πραγματοποιήθηκε ποτέ , αυτό δίνει ζωή και νόημα για το αύριο .

Μέχρι 300 μέτρα οι τουφεκιές μου λογο έλλειψης σκαλίσματος ! Κοιτά τώρα τα όμορφα που έζησα πριν πέντε λεπταView attachment 28938View attachment 28939
View attachment 28940
Εκεί κρύβεσαι ανάμεσα στα ρούχα και όλο το βραδυ παίζεις. Μεχρι να βαρέσει ο συναγερμός και να την βγάλεις στην ...μπουζου. Αξίζει την περιπέτεια.

Εντυπωσιακό αν είναι αληθινό!

View attachment 29418
άντε ας πούμε ότι είναι έτσι για τα φυσίγγια της remington η κατανομή. To ανταγωνιστικό γιατί μπατάρει όλο πάνω και δεξιά στις 25 γυάρδες; αυτό μου φαίνεται λιγότερο πιστευτό από τις κατανομές που παρουσιάζει για την ίδια...

Δηλαδη ξυπνησανε ενα πρωι εκει στην Remington και ειπανε ...κατσε να δουμε πως θα κοροϊδέψουμε σημερα τους Ελληνες .... Μου θυμίζει αυτα τα γραφικα που ακουω οτι με το εμβολιο θα μας βαλουν λεει τσιπ .... αλλη δουλεια δεν ειχανε να βαλουνε τσιπ στην κυρα φρωσο απο την ανω τραχανοπλαγια ! .....:oops::oops::oops:

Status
Not open for further replies.
Back