gvp9000
Banned
Από Διαμαντόπουλο έπαιρνα ανταλλακτικάΜήπως γνωρίζεις που μπορώ να το βρω το επανατατικό ελατήριο?
https://www.diamanco.gr/el-gr/Contact.aspx?ElementName=Contact
Από Διαμαντόπουλο έπαιρνα ανταλλακτικάΜήπως γνωρίζεις που μπορώ να το βρω το επανατατικό ελατήριο?
Την ελυσες ολη?
Οχι όλη παπία κάννη καθάρισα ανενεργό όπλο εδω και 15 χρόνια ο τελευταίος που έριχνε ήμουν εγώ στα 15 μου λόγο βάρους και κοντό μόνο καθιστά κοτσιφια πετυχενα χαχαχαΤην ελυσες ολη?
Η κανη γράφει εχω θαλαμη 70 χιλ κ τα εξαερωνω τα πουλιαΚαλησπέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου από συγγενή μια Remington 1100 .αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει τι σημαίνουν αυτά που γράφει πανω η κανη..View attachment 33889View attachment 33890View attachment 33891View attachment 33889
Παρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Ωραιο εργαλειο αδερφε να το ευχαριστηθεις ...........μια γνωμη για το συγκεκριμενοΠαρελήφθη σήμερα .View attachment 22209
Όντως. Το αστέρι έχει να κάνει με κάποια στάνταρ στις διαστάσεις της θαλάμης.Ναι τώρα το είδα πιθανό να είναι 3 σταθερό και το αστέρι να αναφέρεται σε κάτι άλλο
Στην v3 παςΚαλημέρα στη παρέα, θέλω να πάρω τη " versa max" σε κατάστημα που επισκέφτηκα μου είπαν ότι παρουσίασε προβλήματα και για τον λόγο αυτό έπεσαν κατακόρυφα οι πωλήσεις και έτσι πλέων δεν την έχουν στο κατάστημα, μόνο με παραγγελία. Μου πρότειναν την " V3" οπότε τώρα ζητάω την γνώμη σας και για τα δύο όπλα, γνώμες, εμπειρίες. Το θέλω κύριος για καρτέρι, έχω μια franchi 612 για περπατητο κυνήγι.
καλοντουφεκη ρε φιλε! τα γερμανια δεν προλαβαν να κουνηθουν απ οτι βλεπω. εχεις εξοπλιστει με πενσες, κατσαβιδια, ταναλιες κτλ;Έψαχνα για λίγο καιρό για μια δεύτερη καραμπίνα και τελικά κατέληξα στην v3. Καλώς ήρθα στο τιμ λοιπόν. Χτες εκανα το πρώτο μου κυνήγι και όλα πήγαν τέλεια. Πρώτες ντουφεκιες λοιπόν, θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν ρίξω το όπλο.
View attachment 34710
Έχω μιλήσει με ενα φιλαράκι που έχει κι αυτός μια να αγοράσουμε μια μιση μισή για ανταλλακτικά ξέρειςκαλοντουφεκη ρε φιλε! τα γερμανια δεν προλαβαν να κουνηθουν απ οτι βλεπω. εχεις εξοπλιστει με πενσες, κατσαβιδια, ταναλιες κτλ;
Καλά και απροβλημάτιστα κυνήγια ευχομαιΈψαχνα για λίγο καιρό για μια δεύτερη καραμπίνα και τελικά κατέληξα στην v3. Καλώς ήρθα στο τιμ λοιπόν. Χτες εκανα το πρώτο μου κυνήγι και όλα πήγαν τέλεια. Πρώτες ντουφεκιες λοιπόν, θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν ρίξω το όπλο.
View attachment 34710
Όλοι πρέπει να περάσουμε το στάδιο της Remingtonίτιδας.Έψαχνα για λίγο καιρό για μια δεύτερη καραμπίνα και τελικά κατέληξα στην v3. Καλώς ήρθα στο τιμ λοιπόν. Χτες εκανα το πρώτο μου κυνήγι και όλα πήγαν τέλεια. Πρώτες ντουφεκιες λοιπόν, θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν ρίξω το όπλο.
View attachment 34710
Καλορίζικη Μάνο!Έψαχνα για λίγο καιρό για μια δεύτερη καραμπίνα και τελικά κατέληξα στην v3. Καλώς ήρθα στο τιμ λοιπόν. Χτες εκανα το πρώτο μου κυνήγι και όλα πήγαν τέλεια. Πρώτες ντουφεκιες λοιπόν, θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν ρίξω το όπλο.
View attachment 34710
Καλοτουφεκος ο τουφεκος ΜανοΈψαχνα για λίγο καιρό για μια δεύτερη καραμπίνα και τελικά κατέληξα στην v3. Καλώς ήρθα στο τιμ λοιπόν. Χτες εκανα το πρώτο μου κυνήγι και όλα πήγαν τέλεια. Πρώτες ντουφεκιες λοιπόν, θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν ρίξω το όπλο.
View attachment 34710