Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλορίζικο, καλοτούφεκο, με υγεία να το χαρείς !!! .shake hands.
Για δώσε περισσότερα στοιχεία έτος παραγωγής ,αν είναι κάποια συνεργασία με ευρωπαϊκή εταιρεία.
https://www.shotgunworld.com/threads/remington-europa-12g-o-u.112335/
"... The Remington Europa was high grade over and under shot gun sold in the international market. This gun was built in the early 1990s in cooperation with Battista Rizzini Gardonne Val Trompia. There were less than 10,000 of these guns produced ..."

Όπως το είχα φανταστεί, μόλις το είδα !!! ;)Πάντως ο B. Rizzini ήταν (και είναι) ένας από τους πολύ καλούς Ιταλούς κατασκευαστές !!!:cool:

Σήμερα το παρέλαβα παιδιά.!!!
Το πιάνω στα χέρια μου και είναι παναλαφρο!!!
Από δίκανα είχα baikal mp 27, αλλά αυτό έχει άλλη αίσθηση.
Το 1/3 τσοκ με προβληματίζει λίγο γιατί δεν είμαι και κανένας τουφεκος, αλλά θα προσπαθήσω να το συνηθίσω.
Όπως και να έχει ευχαριστώ την συνάδελφο που μου τό έκανε δώρο.
Έδωσε μια 1100 στον ανηψιο της και αυτό σε μένα λέγοντας ότι"θέλω να χαρίσω το όπλο σε κάποιον που του αρέσει το κυνήγι και το αγαπά, παρά να το πουλήσω σε κάποιον που μπορεί να το χρησιμοποιήσει να σκοτώσει άνθρωπο!!!

Το πιάνω στα χέρια μου και είναι παναλαφρο!!!
Από δίκανα είχα baikal mp 27, αλλά αυτό έχει άλλη αίσθηση.
Το 1/3 τσοκ με προβληματίζει λίγο γιατί δεν είμαι και κανένας τουφεκος, αλλά θα προσπαθήσω να το συνηθίσω.
Όπως και να έχει ευχαριστώ την συνάδελφο που μου τό έκανε δώρο.
Έδωσε μια 1100 στον ανηψιο της και αυτό σε μένα λέγοντας ότι"θέλω να χαρίσω το όπλο σε κάποιον που του αρέσει το κυνήγι και το αγαπά, παρά να το πουλήσω σε κάποιον που μπορεί να το χρησιμοποιήσει να σκοτώσει άνθρωπο!!!
Εύγε στη Κυρία

Καλορίζικο, καλοτούφεκο, με υγεία να το χαρείς !!! .shake hands.

https://www.shotgunworld.com/threads/remington-europa-12g-o-u.112335/
"... The Remington Europa was high grade over and under shot gun sold in the international market. This gun was built in the early 1990s in cooperation with Battista Rizzini Gardonne Val Trompia. There were less than 10,000 of these guns produced ..."

Όπως το είχα φανταστεί, μόλις το είδα !!! ;)Πάντως ο B. Rizzini ήταν (και είναι) ένας από τους πολύ καλούς Ιταλούς κατασκευαστές !!!:cool:
Ναι, οποτε για αυτό κ αναγράφει τον αυλό κ είναι κ 18,4....

Αυτό δεν είναι τίποτα Γιώργο..
Αν κ οπου κριθεί απαραίτητο μπορεις να "ρυθμισεις" τα τσοκ με τα κατάλληλα φυσίγγια.....

Καλοριζικο κ καλα σμπάρα!

"θέλω να χαρίσω το όπλο σε κάποιον που του αρέσει το κυνήγι και το αγαπά, παρά να το πουλήσω σε κάποιον που μπορεί να το χρησιμοποιήσει να σκοτώσει άνθρωπο!!!
Καλό αυτό... Έχει κ μια λογική χαχαχα...

Status
Not open for further replies.
Back