host image
free image hosting
caricare immagini
invia immagini
Πάπια αμερικανική χορταστική για καρτέρι.
hostare immagini
Το πελμα είναι το original.
invia immagini
image share
Αριστερα το στρογγυλό λαστιχακι που θέλει αλλαγή όταν φθειρεται. Δίπλα δεξιά τα δυο δαχτυλίδια του πιστονιου.
caricare immagini
Από κάτω βλέπουμε την πεταλουδα του σιδηροδρομου που είχε σπάσει.
invia immaginií
Τσοκάκι 3* Thinwall Colonial Arms.
image hosting
Αυτό ήταν για πολλα χρονια το καρτεροντουφεκο μου.
Αυτή τη Remington 1100 μου την χάρισε γείτονας που δεν ηθελε να ξυπνάει το πρωί για κυνήγι.
Ήρθε από τον Καναδά, έτος κατασκευής 1980 περίπου,με καννη μαγκνουμ 76 εκ φουλ.
Ακολούθησα τη συμβουλή φίλου τσιχλα και την έκοψα στους 60 πόντους και έβαλα εξωτερικα τσοκ της Breda που ήταν της μόδας. Οι κατανομες με τρία άστρα ήταν χάλια. Σαν κυλινδρος όμως είχε καλή ακρίβεια στα μονοβολα στα σαράντα μέτρα. Η καννη ξανακοπηκε και μπήκαν τσοκακια thinwall εσω έξω. Το όπλο αλαφρυνε και μπορούσες να κάνεις και περπατητο.
Παρόλα αυτά αγόρασα μια καννη απλή 71 εκ με τσοκακια. Αποδείχτηκε καλή κίνηση γιατί η καννη βγάζει ωραίες τουφεκιές. Το όπλο ερριξε με αυτή την καννη χιλιάδες τσιχλοφυσιγγα, με μόνη βλάβη ένα σπασμένο εξαρτημα που άλλαξα μόνος μου, τη λεγόμενη πεταλουδα. Έφερα από Αμερική και μερικά εξαρτήματα που μερικοί εκεί λένε ότι είναι τα πιο ευαίσθητα και τα έχω στην πάντα για σιγουριά. Θα τα γράψω αργότερα για κάποιον που ενδιαφέρεται να τα ξέρει. Στο οπλο έχω προσθέσει υποδοχές για λουρι, το πελμα είναι το δικό του.